Tetovaže Vojne zvezd

Obožujem tetovaže in o tem pišem že nekaj let.

starwarstattoos

Vojna zvezd

Priljubljenost Vojne zvezd se nikoli ne zmanjšuje, oboževalci pa tudi ne' želijo izjaviti svojo predanost.

Likov iz Vojne zvezd ne manjka, da bi jih narisali na vaše telo, saj vesolje ponuja ogromno možnosti izbire. Kot lahko vidite na spodnjih fotografijah, številni oboževalci združujejo temno in svetlo stran sile. Namesto da bi izbrali samo enega, se nekateri odločijo za kolaž likov. Nekateri se odločijo predstavljati cesarstvo, drugi pa uporniško zavezništvo, vsak s svojimi liki, vesoljskimi ladjami in orožjem.

Ena stvar jaz'Opazili smo, da si tisti, ki imajo te tetovaže, želijo izjemno podrobne in natančne upodobitve, kar je lahko izziv, saj preprosto ni'na večini delov telesa je dovolj prostora, da jih vključite. Rezultat je tetovaža z ovitkom, ki jo lahko vidimo le v delih okoli roke, noge ali ramena.

Spodaj ti'našel bom veliko fotografij za navdih.

R2-D2 tetovaža

R2-D2 tetovaža

Amy

Tetovaža Darth Vader in Pig Guard

Tetovaža Darth Vader in Pig Guard

Kje'je najboljše mesto na telesu?

Tetovaža z ramenskimi rokavi je lahko idealno mesto za veliko in podrobno tetovažo. Če pa se res želite tega lotiti, je hrbet res edino mesto, ki ponuja dovolj veliko platno za prikaz celotne zasedbe likov in drugih ikoničnih predmetov iz filma.

Tetovaža Bespin Mining Colony

Tetovaža Bespin Mining Colony

starwarstattoos

Vojna zvezd

Tema posameznega lika ali kolaža?

Seveda lahko izberete svojega najljubšega posameznega lika ali morda dva in ju uspešno namestite na roko ali nogo't preveč dodatnih podrobnosti, ki jih je treba vključiti.

starwarstattoos

Cheryl Brind

Ohladite?

Na majhen predel telesa lahko postavite preprosto tetovažo. Edina težava je, da toliko kul, povezanega z Vojnami zvezd, izvira iz teh dodatnih stvari.

Empire udaril Jackpot? R2-D2 kot igralni avtomat.

Empire udaril Jackpot? R2-D2 kot igralni avtomat.

istolethetv

Tetovaža bojnih rokavov

Tetovaža bojnih rokavov

Nekateri liki so sami po sebi kul

Po drugi strani pa lahko kul lik, kot je Chewbacca, dobro deluje kot samostojna tetovaža. Ne glede na to, ali imate več podrobnosti ali ne't pomembno: on'sam je dober.

Tetovaža Chewbacca

Tetovaža Chewbacca

Tetovaže na temni strani

To'Presenetljivo je, koliko ljudi se odloči upodobiti like in teme s temne strani. Razumem kombinacijo temnih in svetlih strani'o čem govori zgodba, a zdi se, da samo temna stran pušča marsikaj. Ampak vsakemu svoje!

Opomnik o vplivu Vojne zvezd

Veliko število tetovaž oboževalcev je dokaz, da vesolje Vojne zvezd še vedno ujame domišljijo oboževalcev povsod. Pravi oboževalci se na zgodbo odzovejo tako, da si na telo nanesejo tetovažo, da izkažejo svojo hvaležnost, in kako kul je vse opomniti skozi body art.

Zelo kul tetovaža Mace Windu

Zelo kul tetovaža Mace Windu

Lahka sabljasta prstna tetovaža

Lahka sabljasta prstna tetovaža

Podporne tetovaže

© 2009 MakinBacon

Komentarji

Mačka dne 14. decembra 2010:

moja vojna zvezd, ki je sestavni del svetlobnega meča: http://www.flickr.com/photos/brandywinecrew/526226…

About the author

Adblock
detector