Tetovaže z baloni: pomeni, modeli, slike in ideje

Richard Hale je navdušenec nad tetoviranjem, ki preučuje in raziskuje simboliko, pomene in zgodovino tetovaže.

Tetovaže z baloni: pomeni, modeli, slike in ideje

Tetovaže z baloni: pomeni, modeli, slike in ideje

CC-BY Wikimedia Commons

Ko gre za edinstvene in zanimive oblike, se balon vsekakor prilega. Za moške in ženske, ki jih nosijo, imajo simbolni pomen in predstavljajo različne stvari, tako kot v našem vsakdanjem življenju. V tem članku bomo razpravljali o tetovažah, modelih in pomenih balonov, imeli pa boste tudi priložnost ogledati več različnih modelov, ki vam bodo pomagali najti navdih za vaše naslednje črnilo.

Čeprav jih je mogoče oblikovati na več načinov, je najbolj priljubljen slog tetovaža z balonom na vroč zrak. Najdete jih v vseh različnih barvah in velikostih. Čeprav tetovaže z baloni na vroči zrak (in balonske tetovaže na splošno) niso običajne, jih mnogi pritegnejo do teh edinstvenih in vznemirljivih modelov.

Eno presenetljivo dejstvo o tetovažah z balonom na vroč zrak je, da so mnoge narejene zelo podrobno. Ko je narejen pravilno, je lahko oblikovanje balona z vročim zrakom popolnoma osupljivo. Z vsemi različnimi barvami in vzorci, ki jih je mogoče uporabiti, lahko včasih pri umetniku prinese najboljše. To je vrsta oblikovanja, ki je lahko zabavna za črnilo.

Mnogi si za oblikovanje izberejo tudi običajne balone. Zakaj bi si kdo to želel? No, dejansko obstaja nekaj različnih možnosti. Baloni so srčkani in pogosto prikazani z najljubšim likom iz risanke ali smiselnim simbolom. Morda ima nekdo tetovažo deklice z baloni, morda simbolizira hčerko ali nečakinjo. Baloni so pravzaprav trdna izbira kot poudarek na obstoječem dizajnu ali kot dodatek starejši tetovaži, ki jo je treba izboljšati.

Pomeni tetovaže z balonom

Tako kot večina tetovaž imajo lahko tudi tetovaže z baloni simbolično vrednost za moške in ženske, ki jih nosijo. Pravzaprav so skoraj vsi pomeni oblikovanja balona pozitivni in navdihujoči. Ne pozabite pa, da bo na koncu vaša tetovaža predstavljala tisto, kar želite. Ob tem je spodaj nekaj pogostejših pomenov, povezanih z baloni.

12 pomena tetovaže lepih balonov

1. Svoboda

5. Let

9. Brezmejnost

2. Dvig

6. Praznovanje

10. Ljubezen

3. Dosežek

7. Sreča

11. potepljivost

4. Navdih

8. Sprejem

12. Mir

Modeli tetovaže z baloni

Oblikovanje balonov je mogoče narediti na različne načine in jih je mogoče prikazati z več različnimi simboli in elementi, zlasti junaki iz risank. Kot ste prebrali zgoraj, so modeli balonov z vročim zrakom najbolj priljubljena različica tetovaže z baloni in so lahko oblikovani v različnih oblikah, velikostih in barvah. To je velika prednost tako za umetnika kot za sprejemnika tetovaže. Obstaja toliko modelov in vzorcev, ki jih je mogoče črniti, da če dobite kos po meri, boste'ponovno zagotovljen edinstven dizajn, ki ga nihče drug na svetu nima. Ne glede na to, ali so majhni ali veliki, baloni z vročim zrakom vedno izgledajo osupljivo. Zaradi tega lahko svoje opravite skoraj povsod po telesu in bodite prepričani, da bo videti neverjetno.

Če mislite, da mislite'Tako kot običajna oblika balona, ​​obstaja tudi veliko možnosti za to. Veliko raznolikosti prihaja s tem, kar spremlja balon v vaši zasnovi, kar je lahko karkoli želite. Ker ta balon pogosto velja za srčkanega, bi morda zanimali medvedka, ki drži balone. Morda boste želeli izbrati tudi najljubšo risanko ali katerega koli junaka po vaši izbiri. Nekateri modeli balonov lahko prikazujejo majhno dekle ali majhnega fanta, ki drži balone, ki se pogosto uporabljajo za simbolizacijo nekoga'otrokom.

Če želite, lahko svoje balone vedno oblikujete tudi na različne načine. Nekdo bi lahko razmislil o oblikovanju, ki prikazuje balone kot srca ali celo detelje. Seveda so lahko baloni oblikovani tudi v številnih različnih barvah in oblikah. Uporabite samo svojo domišljijo!

Vzemite si čas in si oglejte vse različne oblikovalske ideje v tem članku. Tako boste dobili splošno predstavo o tem, kako izgledajo, in lahko poberete nasvete in ideje za svojo zasnovo balona.

Preden se tetovirate!

Preden si naredite tetovažo z balonom ali katero koli drugo, si morate zapomniti nekaj pomembnih stvari. Poskrbite, da si vzamete čas za raziskavo in da popolnoma razumete, kaj predstavlja in zastopa izbrana oblika in slog. Ti ne'nočem se narisati in pozneje izvedeti, da predstavlja nekaj drugačnega od tistega, kar ste sprva mislili.

Don'ne mudi, da bi se narisal! Moški in ženske, ki hitijo s črnilom, običajno pozneje obžalujejo. Ti ne'nočem narediti te napake. Če razmišljate ali vi'Niste povsem prepričani, počakajte, da se napišete. Ne pozabite, da to umetnost nameravate nositi do konca svojega življenja.

Modeli balonov lahko za nekatere naredijo popolno tetovažo, drugi pa lahko razmišljajo drugače. Poleg tega so odličen simbol za predstavljanje otroka. Oblikovanje balonov na vroč zrak je zanimiva izbira za vsakega moškega ali žensko. Če ti'ko se ukvarjate s body artom, je balon z vročim zrakom morda samo za vas. Kot vedno, hvala za obisk.

Komentarji

b. Malin dne 12. novembra 2012:

Živjo Lyric, Baloni so zabavni, videl sem, zakaj bi ljudem bila všeč katera od teh muhastih tetovaž. Všeč mi je tisti na hrbtu dame, ki je videti kot cvetlični zračni balon's Vijolična & Roza … Zelo veselo!

Svetleče irske oči iz Upstate, New York 11. novembra 2012:

Gor, gor in stran. Lepi modeli moj prijatelj

Dianna Mendez 10. novembra 2012:

Izgledajo res zabavno. Moja najljubša je budilka, ki visi pod balonom.

Thomas Silvia iz Massachusettsa 10. novembra 2012:

Pozdravljeni moj prijatelj, super pisane tetovaže balonov, dobro opravljeno !

Glasujte za in še več !!!

Ruby Jean Richert iz južnega Illinoisa, 9. novembra 2012:

Prepričan sem, da so tetovaže z balonom svetle in zabavne. Zame ni, ampak vseeno mislim, da so lepi. Na zdravje Ricky..

Frank Atanacio iz Sheltona, 9. novembra 2012:

to je bilo še eno vozlišče, ki sem ga videl na ballonskih tetovažah … ampak mislim, da si jih ravno premagal .. ti si človek, ko gre za podrobnosti .. slike in pomene .. ja, dopolni prijatelja

Aurelio Locsin iz Orange County, CA 9. novembra 2012:

jaz'videl sem nekaj teh in oni'Vse so bile tako barvite kot vzorčne slike. Všeč mi je muhavost deklice, ki plava z več baloni. Glasovanje za Up and Beautiful.

Ciganka Rose Lee iz Daytona Beach na Floridi, 9. novembra 2012:

Odlične in barvite tetovaže.

Randi Benlulu iz Mesa, AZ dne 8. novembra 2012:

kj je tako prav! Zbrali ste absolutno najobsežnejše gradivo o svoji temi. Nikoli nisem vedel, kaj šele razmišljal o obstoju vseh teh tetovaž in zdaj sem zasvojen! Odlično opravljeno! Gor+ hvala!

Linda Bilyeu iz Orlanda, FL 8. novembra 2012:

Ricky, tečaji z baloni so super! Če bi kdaj razmišljal o tetovaži, bi si morda priskrbel eno od teh. Koga se hecam, jaz'Nikoli si ne bom naredil tetovaže, a vsekakor cenim čas in trud, ki ga vložite v svoja umetniška središča. Dobro opravljeno!

kjforce 8. novembra 2012 s Floride:

thelyricwriter … Vaša vozlišča so bila za zelo zanimivo branje..Nikoli si ne bi mislil, da bom vzel knjigo na to temo. Povem vam lepo narejeno knjigo z mizo s fotografijami in pojasnili, saj bi se podatki, ki ste jih raziskali, prodali … saj je v teh dneh veliko ljudi, ki si tetovirajo .. in mislim, da bi bilo to zelo edinstveno … poskusite da bi dobili tattoo umetnika na vašem območju, ki bi morda pomagal pri financiranju, samo ideja … vaše slike/raziskave so tako lepo narejene…

About the author