Tetovaže z metulji postajajo bes

Obožujem tetovaže in o tem pišem že nekaj let.

Ženske raje tetovirajo metulje

Ko pomislite, kdo se tetovira v Združenih državah, vas bo morda presenetilo, če boste izvedeli, da sta moška in ženska le nekaj odstotnih točk narazen glede tega, kdo se najbolj črni. Stopnja za moške (katere koli starosti) je 15 odstotkov, za ženske (katere koli starosti) pa 13 odstotkov.

Ker je toliko žensk sodelovalo pri tetoviranju, so mnoge metulja vzele za najljubši simbol. Metulj je med vodilnimi zahtevanimi modeli tetovaž.

Don'Ne zavajajte se, češ da vsi izgledajo enako. Ti metulji so v izjemni raznolikosti modelov, barv in velikosti. Ne samo to, te tetovaže postavljajo na najrazličnejša mesta na svojem telesu – skoraj povsod.

Če ti'Če se sprašujete, ali je tetovaža metulja za vas, najprej poskusite nekaj začasnih. Resnično priporočam, da preizkusite začasno tetovažo'nikoli prej nisem imel. Metulja postavite na svoje mesto, kjer želite, in začutite, ali želite, da je trajen ali ne.

Spodaj je nekaj zabavnih začasnih tetovaž metuljev, ki jih lahko preizkusite, če želite najprej iti tako. Res bi morali najprej poskusiti kaj takega, da se kasneje ne bi obžalovali.

Metulj s polnim hrbtom, tetovaža kačjih pastirjev

tetovaže z metulji

Tetovaža modrega metulja

tetovaže z metulji

Priljubljeni modeli tetovaže metuljev

Nekateri izmed bolj priljubljenih modelov metuljev so veliki metulji na hrbtu, plemenski metulji, keltski metulji (tudi nekateri takšni), majhni metulji in morda najljubši za tiste, ki pokrivajo večji del telesa: pomikajoči se prizor metulja . To je res zelo lepo videti, zlasti na daljših delih telesa, kot so noge, roke in stranice trupa.

Manjše tetovaže z metulji so nameščene na vratu, gležnju, zapestju, rokah in nogah.

Bolj srednje tetovaže metuljev so nameščene na rami in nadlakti. Medtem ko je neka ženska še vedno dala večji tetovaže na spodnji del hrbta, ko izraz "potepuški žig" V zvezi s katero koli vrsto tetovaže na spodnjem delu hrbta ženske niso le prenehale postavljati tetovaže, ampak so jih v mnogih primerih začele odstranjevati..

Tetovaža metulja, ki izgleda kot kaligrafija

tetovaže z metulji

Tetovaže metuljev s temnim črnilom

Z zanimivimi tetovažami metuljev se mi zdi zanimivo, da je njihov videz na telesu v nasprotju s tem, kako izgledajo v naravi. Mislim, da se zdi, da so resnični metulji, ki so bolj črni in sivi ali črno-sivi z le malo barve, na telesu videti veliko bolje kot tisti metulji iz resničnega življenja, ki so živahno polni.

Seveda je lepota v očeh opazovalca, a vsaj to'moj pogled na to.

Premikanje tetovaže metulja na strani

tetovaže z metulji

Kje najti navdih za tetovaže metuljev

Kaj'Tako zabavno o metuljih in tetovažah z metulji je izjemna raznolikost, ki jo lahko izbirate. Če želite navdih, si vzemite knjigo ali pojdite na splet in poiščite same metulje ter si oglejte neverjetno raznolikost in barvo teh čudovitih bitij.

Vem, da bodo nekateri naredili natisnjeno fotografijo metulja in jo prinesli svojemu umetniku za tetovaže, da bi oblikovali podoben dizajn.

Tetovaža metulja peš

tetovaže z metulji

Nekaj ​​najboljših tetovaž metuljev

Nekaj ​​mojih najljubših s tetovažami metuljev je tudi tisto, ki postaja vse bolj priljubljeno samo po sebi: kačji pastir, zaradi česar je podoba obeh skupaj še bolj fascinantna in zanimiva.

Meni pa je absolutno najljubše, če se pomikajoč, trtast videz dvigne po dolžini noge, roke ali strani. Vključi metulja in kačjega pastirja in to'V zvezi s tetovažami je zame kar dobro.

Pomikanje metulja, tetovaža kačjih pastirjev na strani

tetovaže z metulji

Zakaj so tetovaže metuljev tako priljubljene pri ženskah

Zdi se, da je razlog, zakaj so tetovaže z metulji tako priljubljene pri ženskah, videti dobro na mnogih mestih, kjer so'ponovno postavljeni in tako, razen če'so res slabo opravljeni ali imajo dodano temno konotacijo, večina dobro deluje v situacijah, ko'bo videti družbeno in v večini primerov profesionalno. Očitno je odvisno od poklica, ampak oni'ste manj tvegani kot nekatere tetovaže, zaradi katerih se ne boste zaposlili.

Ampak ob upoštevanju poklica ti'ponovno, če je'zunaj doma, je nujno, če imate trajno črnilo nameščeno in na telesu na mestu, ki ga je težko prikriti z oblačili ali lasmi.

Tetovaža metulja na ženski's Vrat

tetovaže z metulji

Več razlogov za tetovažo metulja

Drug pomemben razlog za njihovo priljubljenost je lepota metulja v njegovi obliki in mislim tudi, da je njegova krhkost; kar nas uči življenje, je del naše izkušnje.

Metulji imajo lepoto kot ženske, vendar je življenje tudi krhko in nič ni zagotovljeno, razen v trenutku, v katerem živimo. Metulji so odličen prikaz te resničnosti.

Tetovaža metulja na gležnju

tetovaže z metulji

Metulji in preobrazba

Verjetno je moja najljubša stvar pri metulju to, kako predstavlja preoblikovanje iz ene stvari v drugo, in ko živimo svoje življenje, prevzamejo te včasih strašljive, a zahtevne spremembe, ki nas vse spremenijo v to, kar smo.

Metulj monarh

tetovaže z metulji

Zakaj tetovaže metuljev?

Na koncu obstaja veliko razlogov, zakaj se ženske odločijo za tetovaže metuljev, in to'Metulj sam v svoji raznolikosti in lepoti, ki nas navdihuje.

Od lebdenja in lebdenja, ko leti, do neškodljivega pristanka na roži ali prstu do njegovih linij, lepota in spoznanje, da se lahko od tega, kar smo bili, spremenimo v nekoga drugega, je predstavljeno v metulju.

Zato tako dobro sodelujejo z drugimi živimi bitji in elementi, saj se življenje zgodi ne glede na to, kaj smo'delamo in se vedno spreminjamo.

Hvaležni smo tudi za lepe stvari v življenju in metulji to zelo dobro predstavljajo.

Glede na vse to ni čudno, da metulji postajajo eden bolj priljubljenih modelov tetovaž.

Komentarji

FashionBlasts 1. maja 2012:

Lepa objava. Res mi je všeč. Good Job Hvala za objavo. Rada bi prišla še enkrat.

Obiščite to, gre tudi za modo & Slog. www.fashionblasts.com

carol dne 30. novembra 2011:

Mislim, da izgledajo osupljivo, da imam eno na nogi, upam, da jo bom nosil po nogi čez hrbet in po tvoji drugi nogi " Prosil bi za kakšno idejo

ariskygal 22. septembra 2009:

Ta tetovaža metulj-kačji pastir je neverjetna! Kje ste našli fotografijo? Kdo je naredil to tetovažo?

About the author