Tetovaže za mame: pomembne ideje za pomembne spomine

Dekoracija telesa in zlasti tetovaže so čudovit način, da javno delite svojo zgodovino, zmage in občutke.

Ljubim te ... in moje tetovaže!

Ljubim te … in moje tetovaže!

Kozzi.com

Tetovaže so lahko zabavne in spogledljive. Lahko so pomembne in globoke. Lahko so majhne ali velike. Lahko so subtilni ali drzni. Lahko so karkoli želite, da bi bili. In tetovaže, ki jih matere naredijo, so lahko vse zgoraj naštete, tako kot vsaka druga tetovaža. Toda včasih si mame želijo tetovaže in želijo, da nekako označijo najpomembnejši del njihovega življenja.

Pomembne ideje za tetovaže za matere

  1. Začetnice in imena
  2. Pomembne podobe
  3. Fotografije in odtisi
  4. Datumi
  5. Ujemajoče se tetovaže
  6. Družinski dragulji
  7. Tuji jeziki
  8. Angeli in krila
  9. Mavrice

Mame lahko rokirajo tetovaže!

Mame lahko rokirajo tetovaže!

Kozzi.com

1. Začetnice in imena

Čeprav osebno nisem ljubitelj tetoviranja imen pomembnih drugih, so otroci povsem druga stvar. Vaš otrok bo vedno vaš otrok in imeti svoje ime kot stalni del vas je lepa ideja. Lahko se odločite, da ga postavite na mesto, ki je zelo vidno, na primer na zapestje, ali pa ga postavite nekam skrito, a še vedno smiselno, na primer čez srce.

Knjige dr. Seussa v barvah zavedanja o avtizmu.

Knjige dr. Seussa v barvah zavedanja o avtizmu.

Katherine Sanger

2. Pomembne podobe

Pojdi po tem, po čem je otrok poimenovan: junaki iz risank, rože itd. V mojem primeru sem si tetoviral knjige dr. Seussa. Zame je imel dvojni pomen: knjige predstavljajo mojo ljubezen do Theodoreja Geisela, človeka, o katerem sem napisal magistrsko nalogo, in barve knjig predstavljajo štiri barve, ki se najpogosteje uporabljajo za koščke sestavljanke, ki predstavljajo spekter avtizma.

Knjige so bile zame in za sina, in čeprav drugi morda ne bodo samodejno razumeli bistva tetovaže, je zame in za mojo družino zelo smiselno.

Tetovaža na podlagi fotografije.

Tetovaža na podlagi fotografije.

AT Tattoo

3. Fotografije in odtisi

Ko so dobro opravljeni, so lahko briljantni. Res je, da morate biti zelo previdni pri izvajalcu tetovaž, ki ga izberete, ko delate kaj tako podrobnega. Preden izberete, kdo želite narediti tetovažo, preglejte knjigo dela umetnika za tetovaže.

Kar zadeva fotografije, je pogosto najboljše preprosto, zato se boste morda želeli pogovoriti z umetnikom (ali umetnikom tetovaž, ki opravlja dela po meri), preden to storite. Poskrbite, da vas bo ob pogledu na to vedno razveseljeval in ponosil.

4. Datumi

Ustvarjanje tetovaže na datum rojstva je bližnjica, da se vedno spomnite tega pomembnega trenutka. Lahko se odločite, da imate čas in datum, leto ali, eno mojih osebnih najljubših, pojdite na leto rojstva z rimskimi številkami.

Mnoge mame se odločijo, da bodo datum vključile še en element. Morda par odtisov z datumom rojstva? Najboljši del pri izbiri datuma rojstva je, da vam nikoli ni treba skrbeti, da boste pozabili na otrokov rojstni dan!

5. Ujemajoče se tetovaže

Ali ste odlašali s črnilom, dokler vaš otrok ni bil starejši od 18 let? Zakaj ne bi dobili ustrezne tetovaže? Poiščite nekaj, kar je pomembno za oba, in nato delite izkušnjo. Dobili boste več kot preprosto tetovažo – dobili boste tudi spomin.

Preprost plemenski srčni utrip.

Preprost plemenski srčni utrip.

Kozzi.com

6. Družinski dragulji

Ja, šel sem na poceni smeh. Ampak to je resna ideja. Če imate res radi nakit, zakaj si ne bi tetovirali? Oglejte si ves čudovit družinski nakit, ki vključuje različne rojstne kamne, in poiščite vzorec, ki bi si ga želeli za vedno.

Lahko se odločite, da boste ogrlico spremenili v preprost vzorec in jo postavili kjer koli na telesu, če pa ste dovolj pogumni, lahko na prstu ustvarite prstan, ki prikazuje vse barve, ki predstavljajo vašo družino. Vendar bodite opozorjeni, da lahko barve zbledijo, zato jih boste morda prenavljali vsakih pet do deset let, da ostanejo živahni.

7. Tuji jeziki

Za ljudi, ki ne govorijo angleščine kot svojega prvega jezika ali pa imajo preprosto drugačen “domači” jezik, zakaj si ne bi naredili tetovaže, ki spoštuje vaš jezik in narodnost ter vašega otroka? Naredite si tetovažo v tujem narečju, na primer v japonščini, španščini ali nemščini. Izberete lahko besede, kot je "sin" ali "hči" in vanj vključi celo datume.

Wing flash art.

Wing flash art.

Kozzi

8. Angeli in krila

Žalostno je razmišljati o tem, včasih pa so primerni tudi angeli in krila. Čeprav nekateri otroci morda ne bodo dolgo na tem svetu, so njihovi spomini lahko. Vključitev katere koli druge zamisli, na primer otrokovega imena, začetnice ali datuma rojstva, njihovo zavijanje v par kril ali morda angel, ki jih drži, kaže tako veselje kot žalost, ki ste jo doživeli v njihovem kratkem življenju.

9. Mavrice

Za tiste, ki so imeli mavričnega otroka, je lahko mavrica skupaj z imenom ali datumom rojstva odličen način za spomin na prejšnjo nosečnost in praznovanje rojstva vašega otroka. Od vas je odvisno, ali si želite narediti tetovažo za žalosten spomin, je pa tudi srečen, zato se odločite, kako boste na to gledali, preden si jo naredite do konca življenja.

… In več!

To je le nekaj idej za tetovaže za matere. Kakšne tetovaže ste videli? Kaj želite dobiti v spomin na materinstvo?

Komentarji

melissassmith 26. maja 2017:

Lepe ideje za tetoviranje.

About the author

Adblock
detector