Čudovite in slabe ideje za tetovaže za ženske

Michelle je navdušena nad simboliko tetovaže in umetnostjo. Njeni najljubši modeli vključujejo starodavne simbole in verske teme.

Odkrijte nekaj priljubljenih in lepih možnosti tetoviranja za ženske.

Odkrijte nekaj priljubljenih in lepih možnosti tetoviranja za ženske.

Priljubljeni simboli tetovaže za ženske

Dekleta lahko dobijo vse tetovaže, vendar so ti modeli, simboli in umestitve na telo nekateri izmed naših priljubljenih. Oglejte si srčkane in ženstvene ideje za tetovaže, ki jih imajo ženske radi!

Regrat

Zvezde

Lok

Lovilec sanj

Lotus cvet

Glasbeni simbol

Sonce in Luna

Puščica

Nebesno znamenje

Perje

neskončnost

Kačji pastir

Rose

Ptice

češnjev cvet

Angel Wings

Sidro

Drevo

Metulj

Krona

Srce

Mandala

Tetovaža regrata

Tetovaža regrata

1. Regrat

To je cvet, ki uresničuje želje. Razpihajte in semena rodijo več regratov. Ni čudno, zakaj je tetovaža regrata povezana z željami in sanjami.

Tetovaža lovilca sanj

Tetovaža lovilca sanj

2. Lovilec sanj

To je priljubljen indijanski talisman, ki naj bi preprečil, da bi slabe sanje vstopile v vaš spanec. Tatoo lovilca sanj nudi zaščito pred zlimi duhovi in ​​prinaša mir in veselje uporabniku. Lahko je tudi ponosen znak domorodne dediščine.

Tetovaže sonca in lune.

Tetovaže sonca in lune.

3. Sonce in Luna

Sonce predstavlja večno obnovo in upanje, luna pa je povezana z žensko mistiko in močjo. Oblika polmeseca lahko naredi zelo srčkano tetovažo in se običajno nosi na zapestju, rami ali vratu. Druga priljubljena oblika je tetovaža pol sonca in pol lune. To je super upodabljanje simbola yin yang in predstavlja delovno ravnovesje med dvema nasprotnima silama.

4. Pero

Perje je povezano s konceptom svobode ali potovanja. Nekdo, ki nosi to tetovažo, ponovno potrjuje svojo odločitev o svobodnem življenju ali ljubezen do potovanja.

Tetovaža vrtnice.

Tetovaža vrtnice.

5. vrtnica

Vrtnice so osupljivo lepe, če se želite odpraviti na tetovažo rokavov, saj se lahko vinska trta ovije okoli celotne roke. Vrtnice simbolizirajo ljubezen, lepoto in ženskost ter druge pomene. Trnje je tudi globok opomnik, da so tudi lepe in občutljive stvari močne in žilave.

Tetovaža angelskih kril

Tetovaža angelskih kril

6. Angel Wings

Tetovaže krila Ange imajo navdih in duhovni pomen. Lahko predstavljajo svobodo pred nečim ali letenje proti cilju/sanjam. Simbolizirajo lahko tudi vodstvo in zaščito pred Bogom ali od ljubljene osebe, ki je šla mimo in je v nebesih. Ženske imajo radi na obeh ramenih nakrcana krila. Ta krila so lahko majhna ali pa segajo po celotnem hrbtu.

Tetovaža letečega metulja.

Tetovaža letečega metulja.

7. Metulj

Tetovaža metulja predstavlja lepoto, preobrazbo in spremembe. To je srčkan, da se spravite na rame.

Tatoo zlomljenega srca

Tatoo zlomljenega srca

8. Srce

Srčne tetovaže so običajno namenjene ljubljeni osebi (običajno pomembni drugi) ali pa služijo kot spomin na nekoga, ki je umrl. Resnično romantična ideja o tetoviranju srca je oblikovanje, ki vsebuje srce in ključ. Ta kombinacija ponazarja, kako pomembno je ohraniti svoje srce (ali občutke) zaščiteno in pustiti le eno posebno osebo, ki lahko resnično ceni, kar'je notri.

Tetovaža zvezd na rami.

Tetovaža zvezd na rami.

9. Zvezde

Pot zvezd je priljubljeno oblikovanje, ki ga imajo dekleta rada zaviti okoli gležnja in stopala. Odlične izbire so tudi strelske zvezde in navtične zvezde. Odlična stvar pri zvezdni tetovaži je, da lahko nosi toliko različnih pomenov in je lahko oblikovana na različne načine, zato je lahko prilagodljiva vsakomur's okusom.

Tetovaža cvet lotosa.

Tetovaža cvet lotosa.

10. Lotosov cvet

To je kul cvetlična tetovaža, ki predstavlja razsvetljenje in popolnost. Odprti cvet lotosa je analogija za odpiranje duše. Te tetovaže izgledajo zelo kul v črno -beli barvi in ​​se običajno nahajajo na zadnji strani vratu ali na sredini hrbta.

Tetovaža s puščico z besedilom

Tetovaža s puščico z besedilom "svobodo."

11. Puščica

Tatoo s puščico je preprost in subtilen, vendar je prežet s pomembnim pomenom. Ena puščica predstavlja pot do predmeta ali cilja. Dve puščici, usmerjeni v nasprotni smeri, simbolizirata boj ali konflikt. Kup puščic predstavlja zaščito in pripravljenost.

Neskončne tetovaže.

Neskončne tetovaže.

12. Neskončnost

Simbol neskončnosti predstavlja neskončne priložnosti in reinkarnacijo. Nekateri modeli vsebujejo perje ali ptice, ki pomenijo svobodo in neskončne možnosti.

Tetovaža ptice v kletki.

Tetovaža ptice v kletki.

13. Ptice

Različne vrste ptic bodo imele različne pomene. Golobi običajno predstavljajo mir ali spomin na mrtvo ljubljeno osebo. Orli so povezani s svobodo, lastovke pa z iskanjem'pot domov. Zlasti ženske obožujejo tetovažo kolibri, vendar je najbolj priljubljena oblika tetovaže ptic skupina generičnih črnih ptic v vzorcu selitve.

Par s sidrnimi tetovažami na prstih.

Par s sidrnimi tetovažami na prstih.

14. Sidro

To tradicionalno navtično tetovažo so že stoletja uporabljali pomorščaki, ki so želeli spomniti, da ne glede na to, kam jih morje pripelje, bodo vedno imeli dom na kopnem. Danes dekleta s sidrom ponazarjajo svojo željo po stabilnosti in varnosti.

Tetovaža krone z besedilom

Tetovaža krone z besedilom "ena ljubezen."

15. Krona

Kot simbol kraljestva in avtoritete krona tetovaža ponovno potrjuje uporabnika'vodi ali služi kot opomin uporabniku, da mora voditi, ne slediti.

16. Mandala

Mandala je duhovni hindujski simbol, povezan z ravnotežjem. Beseda "mandala" prevede v "krog," zasnova pa je zbirka geometrijskih vzorcev, ki tvorijo krog. To je resnično očarljiv dizajn za tiste, ki imajo radi zapletene oblike in različne barve.

Čipkasta tetovaža z lokom.

Čipkasta tetovaža z lokom.

17. Lok

Metuljček je super dekliški, vendar je več kot le ljubka ideja za tetoviranje. Metuljček sporoča, da je v tajnosti nekaj posebnega. Da bi prišli do pravega sebe, morajo biti ljudje pripravljeni odlepiti lep zavoj. Metuljčki so privlačni tudi tistim, ki se želijo premakniti naprej, ker je vezava loka povezana s frazo "zavezovanje ohlapnih koncev."

Tetovaža glasbenih not za ušesom uporabnika.

Tetovaža glasbenih not za uporabnikom'uho.

18. Glasbeni simbol

Za ljubitelje glasbe to ni nič narobe. Ne glede na to, ali pojete, igrate na inštrument ali komponirate, lahko svojo strast do glasbe predstavite z notami ali z glasbilom. Nekatere glasbene simbole lahko narišemo tako, da izgledajo kot srce, kar je seveda simbolično za uporabnika'ljubezen do glasbe.

Ribja tetovaža rib.

Ribja tetovaža rib.

19. Zodiakalno znamenje

Medtem ko je tradicionalni horoskopski znak kul, nekatere ženske raje tetovirajo dejansko žival, ki je navdihnila njihov zodiak, na primer lev za Leva ali škorpijon za Škorpijona.

Tetovaža kačjih pastirjev na notranjem zapestju.

Tetovaža kačjih pastirjev na notranjem zapestju.

20. Kačji pastir

Kačji pastir je bitje iz zraka in vode. Zrak predstavlja let in napredek, voda pa raziskovanje in neznano. To je odlična tetovaža za žensko, ki se opisuje kot pustolovka, raziskovalka ali popotnica.

Tetovaža gležnja v cvetu češnje.

Tetovaža gležnja v cvetju češnje.

21. Češnjev cvet

To je zelo lepa ženska tetovaža, ki simbolizira krhkost lepote in cikel življenja. Češnjevi cvetovi cvetijo spomladi in so kratkotrajni, vendar svojo lepoto vsaki pomladi vedno predstavijo svetu.

Tetovaža drevesa.

Tetovaža drevesa.

22. Drevo

Tetovaža drevesa simbolizira rast in obilje. Ker drevesa živijo zelo dolgo in rastejo zelo globoke korenine, drevesa predstavljajo tudi modrost in moč. Dekleta obožujejo to obliko z listi ali pticami, ki odletijo z vej. To predstavlja svobodo in varnost, saj je drevo ukoreninjeno, vendar listi ali ptice, ki prebivajo v njem, lahko potujejo po svoji volji.

Različni slogi

Ženski slogi tetovaže

 • Akvarel: Ta slog je trenutno v modi in ima učinek mešanih potez čopiča. To'je popolnoma rad, vendar je tudi res dolgotrajen in drag.
 • Tanka črta: Ta slog uporablja zelo lepe poteze, ki so nežne in ženstvene. Ta tehnika se uporablja za preproste in majhne tetovaže.
 • Kana: Henna ni trajna, vendar je nekaterim ženskam stil tako všeč, da ga dobijo kot trajno tetovažo. Tetovaže s kano običajno pokrivajo roko in podlaket ali stopala ali pa se ovijejo okoli stegna.
 • Plemenski: Te so vedno narejene v črni barvi z izdelanimi vzorci in kateri koli simbol lahko spremenite v tetovažo plemenskega sloga. Čeprav obstaja veliko različnih plemenskih stilov, je daleč najbolj priljubljen polinezijski.
 • Neotradicionalno: Ta slog združuje drzne črne obrise s svetlimi, drznimi barvami. Tetovaže izgledajo skoraj kot risanke ali grafiti.
 • Dotwork ali Stipling: To je nov slog, ki postaja vse bolj priljubljen. Vključuje brizganje z eno samo iglo in je lahko dolgotrajen. Dotwork tetovaže so običajno narejene s črnim ali sivim črnilom.

Najboljša mesta na telesu za tetoviranje žensk

Nekatera dekleta imajo radi občutljive in diskretne umestitve tetovaže, druga pa drzno in drzno body art. Tu je nekaj najbolj priljubljenih lokacij telesa.

Diskretno:

 • Zapestje
 • Med prsti
 • Stopala ali gleženj
 • Stranski prsni koš
 • Zgornji del stegna
 • Za ušesom ali znotraj ušesa
 • Na vratu pod linijo las
 • Na spodnjem delu hrbta (drugače znano kot "potepuški žig")
 • Kolk

Krepko:

 • Pod ključno kostjo
 • Na zgornjem delu hrbta
 • Rame
 • Rokav
 • Vrat
 • Tesno
 • Razcep
 • Notranja roka
 • Rebra
 • Bicep
 • Kolk
 • Nad komolcem

Ideje za majhne tetovaže za dekleta

About the author