Veličastne tetovaže ladij

Obožujem tetovaže in o tem pišem že nekaj let.

Oblikovanje tetovaže piratske ladje na roki

Oblikovanje tetovaže piratske ladje na roki

Odlične tetovaže ladij

Kdo ni'sanjal sem o jadranju v starih časih, saj so bili takratni pomorščaki in kapitani ladij raziskovalci in največji tvegatelji svojega časa?

Tam'vedno je nekaj o veličastnih ladjah in premetavanju morja, ki burijo našo domišljijo, in to prehaja v odlično oblikovanje in doživetje tetovaže, saj te čudovite ladje in prizori postanejo del platna naših teles.

Torej tukaj'si ogledam nekaj fantastičnih ladijskih tetovaž in celo zabavno sem vključil skorjanega starega pirata in ladjo v steklenici.

Ta prva tetovaža gusarske ladje ima nekoliko več barve, kot je meni osebno všeč, vendar je nameščena in oblikovana dobro za mesto na telesu, ki je bilo natisnjeno.

jaz'Nisem prepričan o tisti rdeči barvi v ozadju, ker se zdi, da ladji odvzame lepo rjavo barvo, ki mi je všeč.

Kljub temu na splošno ni slaba tetovaža, če uživate v veliko barvah.

Tetovaža morske deklice in piratske ladje

Tetovaža morske deklice in piratske ladje

Tetovaža piratske ladje in morske deklice

Všeč mi je skoraj vse v zvezi s to tetovažo piratske ladje in vključeno morsko deklico, razen postavitve okoli bradavice, ki čeprav subtilna, še vedno nekoliko posega v podobo.

Razen tega pa je to lepo narejena ladijska tetovaža in morska deklica, ki ji očitno sledi na neznanem potovanju, dodaja občutek skrivnosti; ti ne'ne vem, ali ona'prijatelj ali sovražnik s tem nožem v roki.

Oris tetovaže piratske ladje na prsih in želodcu

Oris tetovaže piratske ladje na prsih in želodcu

Tetovaža piratske ladje na prsih

To ladijsko tetovažo sem vključil na prsi, ker ima zelo edinstven videz. Skoraj se zdi, da je žigosan ali označen, kolikor gre ladja.

Ena od njegovih prednosti je, da lahko vidite vse podrobnosti vsake črte ladje, zato izstopa tako, da lahko uživate ali pa vas slika odbije. Všeč so mi tetovaže, da lahko natančno vidite, kaj je, in se na podlagi tega odločite. Ta je krepka in to mi je všeč, čeprav sama tetovaža ni'res super dizajn.

Tetovaža grozljivega pirata

Tetovaža grozljivega pirata

Piratska tetovaža

Tukaj'to je ta piratska tetovaža, ki sem ti jo obljubil, in to'je kar kul. Spet jaz'Nisem velik oboževalec veliko barv v tetovažah, vendar se zdi, da je ta zadel prav, svetle barve pa dodajo grozečemu videzu skorbutnega pirata.

Všeč mi je, kako so njegovo pištolo pravkar izstrelili iz zadnjega dima in kako je videti, kot da se je spustil na svoja podla dejanja.

Ladja Tattoo z vijoličnimi jadri

Ladja Tattoo z vijoličnimi jadri

Lepo podrobna tetovaža piratskih ladij

Čeprav ta tetovaža'modra barva me nekoliko izklopi, podrobnosti te tetovaže piratske ladje so izjemne, številne barve po celotni tetovaži pa so najvišje kakovosti.

Zadnji del ladje je zelo dobro izdelan, zaradi česar oblikovanje in podoba tetovaže delujeta, saj temni detajli in črte omogočajo, da izstopa in reši preostanek ladijske tetovaže. Tudi jadra, ki se vijejo, so zelo lepo narejena.

Tetovaža ladje v steklenici

Tetovaža ladje v steklenici

Tetovaža v steklenici

Ladja v steklenički je edinstvena kot tetovažna tema, zato sem mislil, da si jo boste ogledali. Lep pridih ji je dodala hobotnica, ki je okrog steklenice ovila svoje lovke.

Ste opazili mehurčke, ki so lebdeli v steklenici?

Oblikovanje tetovaže ladje in brodoloma

Oblikovanje tetovaže ladje in brodoloma

Celotna tetovaža ladje in brodoloma

Kdor je pričaral to tetovažo ladje in brodoloma, je imel veliko domišljijo, saj je po kakovosti izjemna, dizajn pa zelo dobro premišljen.

Tudi jata je res zelo lepo narejena in daje vtis na vas'na pokopališču ladij, ki so jih vrgli in vrgli na poskusno pot. Zdi se, da je metafora življenja.

Kakorkoli, to je res kakovosten dizajn tetovaže po vseh standardih.

Tetovaže na ladji so zelo privlačne

Te ladijske tetovaže nosijo avro zgodovine, nevarnosti in načina življenja, ki je tvegal v upanju na velike nagrade.

Tetovaže ladij tukaj kažejo nevarnosti teh potovanj, skupaj z mitologijo morja, kot so morske deklice, in zelo resnične nevarnosti piratov in drugih potencialnih nesreč. To'kot da bi videli zgodovino, ko je nastajala. Zelo močna tema za tetovaže.

Keltske tetovaže

  • Mistika keltske tetovaže

    Ker je keltska kultura ponovno oživela, je vzbudila zanimanje za številna področja, povezana s keltsko, vključno s tetovažami. V tem članku obravnavamo najrazličnejše keltske tetovaže in njihov pomen.

Komentarji

Gene 27. maja 2012:

Veliko čudovitih tetovaž. Zelo lepo !

Mark Bruno z New Jersey Shorea 13. avgusta 2010:

Odlične tetovaže in razbitina ladje je bila dobro opravljena z otoki v ozadju. Vsi so bili super. Lepo središče tudi.

vznemirjen 29. julija 2010:

tetovaža razbitine ladje na dnu mi je res padla v oči. Tam'se ne dogaja preveč, lahko pa'ne pomaga razumeti zgodbe. Zelo dobro narejeno in umetnik je tako neverjeten, da bi si skoraj želel, da bi bilo običajno, da se tam podpišejo.

About the author