Veličastne tetovaže orlov

Obožujem tetovaže in o tem pišem že nekaj let.

Orel z ameriško zastavo

Orel z ameriško zastavo

TheeErin prek Flickra (CC BY-SA 2.0)

Orel je zelo simboličen v številnih kulturah in je zato odlična izbira pri obravnavi tetovaže ali dizajna.

  • V Ameriki so orli simbol domoljubja in so včasih oblikovani z barvami ameriške zastave, da odražajo ta pomen.
  • Za mnoge kristjane je orel objet zaradi svojega ostrega pogleda, kar je simbol jasnega gledanja na stvari z duhovnega vidika. To'prav tako prikimava k orlu, ki leti visoko in zajema celoten prizor, kar nakazuje, da vidimo stvari od Boga's perspektivo.
  • Ljudje na prostem orel spoštujejo zaradi njegove sposobnosti, da od daleč vidi plen in hitrega napada.

Zaradi vsega tega je orel zaželena izbira za oblikovanje tetovaže. Priljubljena izbira oblikovanja vključuje letečega orla z razprtimi krili ali belo veličastno glavo beloglavega orla.

Ideje in možnosti za tetovaže Eagle

Medtem ko so Američani močno povezani z orlom, imajo tudi druge kulture, kar povzroča zanimanje za plemenske tetovaže orlov keltske, asteške ali slovanske sorte.

Nekatere veje ameriških oboroženih sil tudi orla prilagodijo kot simbol in ga povežejo s svojo posebno vejo, tako da vključijo nekaj njihovega edinstvenega, na primer sidro za mornarico ali druge podobne teme, združene v eno zasnovo.

Oblikovalske značilnosti

Posebne fizične lastnosti orla so odličen material za tetovatorja in prejemnika črnila, vključno z veličastnim kljunom, razponom kril, očmi in žeblji.

V nekaterih primerih, od katerih sem jaz'Pokazal vam bom par, žeblji se uporabljajo za ustvarjanje učinka raztrgane kože, ki res dobro deluje s to veličastno ptico.

Orel lovi Prety

Ti'Verjetno sem že videl tisto neverjetno podobo orla, ki je letel nad vodo in prijel ribo z močnimi žeblji, s to prvo tetovažo pa pogledamo tega hudega plenilca, ki bo ravno to naredil.

Všeč mi je, kako se trenutek trajno ujame na kožo. Perje izgleda odlično na krilih, prav tako pa tudi njegove osredotočene oči'ne zapusti svoje žrtve.

Napadajoča tetovaža orla

Napadajoča tetovaža orla

Orlova glava

Tukaj je še ena zanimiva zasnova veličastne orlove glave; natančneje glava beloglavega orla, ki zajame našo domišljijo in veliko pove o veličastnosti ptice.

Dejanska glava je dobro narejena in všeč mi je vsak vidik. Moja edina pritožba je dno, zaradi česar je preveč prekinjeno. Bolje bi bilo, če bi prišlo do stopnjevanja po vratu, ne pa do tako nenadnega zastoja, ki daje nenaraven občutek. Še vedno odlična tetovaža.

Tetovaža z glavo plešastega orla

Tetovaža z glavo plešastega orla

Eagle Tattoo na rami

S to orlovo glavo si ogledamo, kaj sem omenil na koncu zadnjega opisa. Upoštevajte, kako ptica'Perje vratu prekriva diskontinuiteto s konca vratu. Po mojem mnenju je to izboljšanje v primerjavi z ravno svetlobo.

Tudi kljun je tukaj zelo dobro narejen, oči pa izgledajo kot oni'ponovno namrščen ali zelo osredotočen, saj je očitno vohunil v nekaj, v kar bi rad spravil svoje kandže. Ta rdečkast odtenek doda zlovešč občutek.

Tetovaža orlove glave na rami.

Tetovaža orlove glave na rami.

Naval Design Eagle Tattoo

Tu imamo primer kombiniranih tem z orlovo glavo in sidrom, ki označujeta mornarico. Za tiste bralce, ki so Američani, ni treba razlagati, kaj to pomeni, saj ameriški orel velja za znak domoljublja.

Orlova glava s sidrom.

Orlova glava s sidrom.

Eagle Tribal Tattoo

Značilnosti orla se zlahka podajo nekaterim plemenskim modelom, kot lahko vidite spodaj. To je ravno pravi način za ustvarjanje plemenske glave orla, pri čemer črte lepo predstavljajo orla.

Tetovaža orla v plemenskem slogu.

Tetovaža orla v plemenskem slogu.

Oblikovanje raztrganega mesa

Žabice orla so poseben element te ptice, ki jo lahko vključimo v tetovažo. Najbolj očitno od teh je uporaba talonov za ustvarjanje čudovitega videza raztrganega mesa.

S to tetovažo vidimo, da se prevelike žepke raztrgajo po hrbtu, glava orla pa naj bi prišla skozi odprtino. To je skupaj z ozadjem ameriške zastave odlična izbira.

Tatoo, ki raztrga orla.

Tatoo, ki raztrga orla.

Orel prebija kožo

S to zasnovo orla, ki se prebije skozi kožo, dobimo precej drugačen videz kot v zgornjem. Prednosti zasnove so glava in krila, ki izgledajo kot da letijo.

Slabost so taloni, saj niso't skoraj tako prepričljivo kot zgornje talone. Tukaj res ne razumete'jih ne opazite, kot oni'ste manjši in podcenjeni. Tudi vzorec šahovnice za orlom je nekoliko zmeden.

Orel prereže kožo.

Orel prereže kožo.

Plemenska tetovaža na hrbtu

Širok razpon kril tega plemenskega orla naredi hrbet popolno platno za oblikovanje. Zaradi barve, linij in oblik je ta tetovaža odlična.

Te rdeče, črne in bele barve so zelo drzne in prepričljive, panoge pa izgledajo strašljivo. Črna barva na koncu vsakega krila in perja je še en lep pridih.

Tetovaža hrbta v plemenskem slogu.

Tetovaža hrbta v plemenskem slogu.

Azteški orel

To je še en čudovit plemenski orel, čeprav tokrat gledamo enega v azteškem slogu.

Pri plemenskih modelih je fantastično njihova presenetljiva preprostost in drznost.

Tetovaža azteškega orla.

Tetovaža azteškega orla.

Keltski orel na hrbtu

Zdaj gremo na popolnoma drugačen kulturni videz, keltsko umetnost.

Če ti'sem videl drugo keltsko umetnost'Prepoznal bom prekrivajoče se ukrivljene črte. Medtem ko zunanji del orla ohrani večino svojega običajnega videza, se notranji dizajn loči od drugih.

Tatoo orla na hrbtu v keltskem slogu.

Tatoo orla na hrbtu v keltskem slogu.

Vrteči se orel

Mi'Dokončal bom pogled na orle s to tetovažo ptice, ki se dviga v zrak. To je to'gre za vse. Zaradi teh veličastnih oblikovalskih možnosti so umetniki tako zaželeni.

Črna na sredini telesa orla je res lepa in ta rdečkast odtenek v krilih dopolnjuje neverjeten videz tetovaže, ki se razprostira po hrbtu.

Rastoča tetovaža orla.

Rastoča tetovaža orla.

Zdaj lahko vidite, zakaj je orel tako priljubljena izbira za tiste, ki iščejo čudovito umetniško delo na svojem telesu. Tudi s tako številnimi modeli, ki jih je treba pogledati, smo'komaj smo opraskali površino izbire za tiste, ki iščejo orla kot svojo izbrano tetovažo.

About the author