Zaporniške tetovaže in njihov pomen

L. Cargill, znanstvenik medicinskega laboratorija, ASCP. Upokojeni krvni bankir in laboratorij. Rad piše o najrazličnejših temah. Uživajte!

zapor-tetovaža-pomeni-zapornica-tetovaže-zapor-tetovaža-umetnost

www.pvz.lt

Kaj je zaporniška tetovaža?

Tetoviranje v zaporu je praksa "pridobivanje črnila" medtem ko za rešetkami. Mnogi zaporniki to storijo, da bi potrdili in posredovali članstvo v tolpi, navedli svoj položaj v tej skupini ali pokazali svojo sposobnost prenašanja bolečine, drugi pa izberejo modele, ki simbolizirajo njihov čas v notranjosti, ali pa uporabljajo tetovažo kot znak ali kodo za prikaz svoje tolpe. zločin na svoji koži, da si ga vsi ogledajo.

Ker tetoviranje v ameriških zaporih ni zakonito, je zaporniki ne'nimajo dostopa do ustrezne opreme ali potrebščin, zato iz teh materialov izumljajo druge metode in naprave, na primer sponke za papir, sponke, mehanske svinčnike, kemične svinčnike in druge naključne rezervne dele. Svoje črnilo improvizirajo tudi tako, da ga vzamejo iz peresa ali naredijo iz mešanja stopljene gume, plastike ali stiropora, saj in šampona. Pomanjkanje opreme in sterilni pogoji lahko povzročijo zdravstvena tveganja, kot so okužbe ali bolezni (vključno s hepatitisom, virusom HIV, tetanusom in mnogimi drugimi). Zato je večina zaporniških tetovaž videti bolj groba od profesionalnih in predstavlja dodatno stopnjo nevarnosti in tveganja.

Tetovaže, narejene v zaporniškem stilu, so narejene samo s črnim črnilom in imajo temne obrise z malo ali brez notranjih podrobnosti ali senčenja. V zadnjem času palica 'n' Poke metoda tetoviranja z lastnimi rokami je postala modna muha, vendar se ta slog samookrasitve v zaporih po vsem svetu dogaja že več kot sto let.

Spodaj ti'našel bom informacije o različnih tolpah v ZDA' tetovaže in interpretacije drugih običajnih modelov zaporniškega črnila.

zapor-tetovaža-pomeni-zapornica-tetovaže-zapor-tetovaža-umetnost

Wikipedija

Tetovaže mehiške mafije in njihov pomen

Sureños

Sureños ali južna mehiška mafija izvira iz Los Angelesa, mesta, ki je znano po dejavnosti tolp. Tolpa se identificira z modro in sivo barvo (ki sta tudi barvi L.A. Dodgersa in Univerze Duke). Sureños so pogosto zelo vidni po svoji telesni umetnosti.

Kaj pomeni tetovaža številke 13?

Sureños še posebej obožujejo številko 13 in jo prikazujejo v različnih stilih. Uporabljajo lahko arabske, rimske ali celo Azteške številke. 13. črka abecede je črka 'M' kar pomeni mehiška mafija. To je izraženo tudi kot 'EME' (izgovarja emmy), zato so črke EME ali eMe lahko tetovirane nekje na telesu, zlasti na nadlakti. Lahko se uporabijo tudi črke MM.

Kaj pomeni tetovaža treh pik?

Tri pike so tesno povezane tudi s Sureñosom. Pogosto jih vidite med člani tolpe' obrazi. Včasih pomenijo visok položaj v tolpi. Običajno bodo samo trije, ki so dejansko šli v zapor, imeli tri pike na obrazu. Pike lahko predstavljajo tudi besede "mi vida loca," ali "moje noro življenje."

Norteños

Norteños so severna skupina mehiške mafije. Splošna ločnica med severno in južno mafijo je Bakersfield v Kaliforniji. Norteños so sovražniki Sureñosov. Imenujejo se Nuestra Familia (Naša družina) ali uporabljajo črke za označevanje zvestobe tolp.

Kaj pomeni tetovaža neumnejšega 14?

Za Norteños je številka 14 pomembna. 14. črka abecede je črka 'N' za Norteños. Uporabljajo tudi različice tega števila v arabskem, rimskem ali Azteškem zapisu.

Kaj pomeni tetovaža črk "GOSPA" pomeni?

Norteños uporabljajo številne okrajšave. MS lahko pomeni Mara Salvatrucha ali Mi Sueño ali kakršno koli špansko besedo, zato bodite previdni, da si ne boste tetovirali začetnic na telesu, če se temu izognete.

Tetovaža številka 13

 • 13
 • X3
 • XIII
 • Tres Puntos (tri pike)
 • Katera koli druga različica številke 13
 • 213 (območna koda za Los Angeles)
 • La Eme (M je 13. črka abecede)
 • L.A. (L je 12. črka v abecedi in A je prva, ki sešteje 13)

Besede, besedne zveze in kratice, povezane z mehiško tolpo

 • MF – Mi Familia (Moja družina)
 • MVL – Mi Vida Loca (Moje noro življenje)
 • MS – Mara Salvatrucha (salvadorska tolpa)
 • NF ali LNF – La Nuestra Familia (Naša družina)
 • Catorce – 14 v španščini
 • Trece – 13 v španščini

zapor-tetovaža-pomeni-zapornica-tetovaže-zapor-tetovaža-umetnost

RJ Shaughnessy

Teardrop tetovaže

Črkanje na obrazu ali rokah je resen korak, saj vas takšen znak zaznamuje za ves svet. Malo je ljudi, ki so pripravljeni iti skozi življenje z a "blagovno znamko" na njihovih obrazih, zlasti tistega, ki jih označuje za kriminalca. V zaporih in zaporih so tetovaže obraza in rok najbolj zgovorne.

Kaj pomeni tetovaža solza?

Solze imajo za uporabnika veliko pomenov. Ljudem, ki gledajo na tatte, pomenijo tudi različne stvari. Pomen solze je zelo oseben in lahko za vse pomeni ali ne pomeni isto: zaradi tega je nevarna izbira oblikovanja.

 • Nekateri pravijo, da je solza znak morilca. Število solz kaže, koliko "ubija" nosilec se je zavezal.
 • Lahko pomeni tudi spomin na člana tolpe, ki je bil tako rekoč ubit v akciji. Včasih jim bodo ženske solzile obraz, če je njihov moški umrl ali je šel v zapor.
 • Solze na levi strani obraza lahko pomenijo nekaj drugega kot solze na desni. Samo uporabnik zagotovo ve, kaj to pomeni.
 • Solze lahko napolnite, napol napolnite ali izpraznite. Prazna solza lahko pomeni poskus umora. To bi lahko tudi pomenilo, da je bil ujet eden od prijateljev zapornika in se želijo maščevati. Vsak od teh modelov ima za uporabnika svoj pomen.

Kapljico so priljubljeni postali raperji in druge znane osebnosti, vendar to v zaporu pomeni nekaj smrtno resnega. Najboljši nasvet za vsakogar, ki razmišlja o tem, bi bil, da se pred kakršno koli tetovažo obraza ali roke posvetuje z izkušenim umetnikom. Nekateri umetniki iz dobrih razlogov nočejo nanesti tetovaže na obraz, o čemer bi morali vedeti.

zapor-tetovaža-pomeni-zapornica-tetovaže-zapor-tetovaža-umetnost

Arijsko bratstvo

Kaj pomeni an "AB" tetovaža pomeni?

Arijsko bratstvo (AB) je tesna skupina belih nadvladovalcev. Ti fantje so neonacisti, ki močno verjamejo v superiornost bele rase. Hitler je njihov junak in ne priznavajo pravic drugih ras, saj menijo, da so ne-beli uporabni le kot sužnji. Ti fantje so zmešani in nevarni. Posledično, če dobite "AB" tetovažo, lahko izzovete črne in mehiške tolpe.

Ali lahko kdo naredi tetovažo AB?

Arijsko bratstvo je zelo zaščitniško do svojih članov. Zasnova AB v nobenem primeru ni dovoljena nečlanu. Edini način za pridobitev članstva je "kri v/iz krvi" metoda. Z drugimi besedami, ubiti morate tarčo AB "naredi si kosti" in glasovati morate soglasno. Edini izhod je s svojo smrtjo.

Če ste belci, se lahko v zaporu pridružite AB in prejmete zaščito, vendar je tetovaža rezervirana za prave člane.

AB se ponavadi preživljajo s preprodajo drog, vendar niso omejene na nobeno posebno dejavnost in se bodo zlahka vključile v skoraj vse vrste kriminala. Ti fantje so neusmiljeni in razen če ste eden izmed njih, se je vsekakor najbolje izogniti kakršnemu koli dizajnu, ki ima irska ali nemška združenja. Tudi nordijski bogovi so lahko nov slog za AB.

Druge tetovaže, ki predstavljajo bele nadvladovalce:

Don'ne uporabljajte številk 666 ali gotskih črk "AB." Svastika ali nacistični simbol je tudi slaba ideja. Številka 1488 (ali številki 14 ali 88) je pogosto prikazana na belih nadrejenih. To je sklicevanje na 14 besed v citatu nacističnega voditelja Davida Lanea: “Moramo zagotoviti obstoj naših ljudi in prihodnost belih otrok.” 88 se dvakrat nanaša na osmo črko abecede ali HH ali "zdravo Hitler." Običajno lahko te tetovaže najdemo kjer koli na telesu.

Keltski vozli so verjetno v redu, čeprav ni znano, ali jih bo AB sprejel.

zapor-tetovaža-pomeni-zapornica-tetovaže-zapor-tetovaža-umetnost

Črna gverilska družina

Črna gverilska družina je sestavljena iz številnih skupin. So politično usmerjeni in se borijo za enakost. Črna gverilska družina je postala sila, na katero je treba računati leta 1966 med gibanjem za državljanske pravice. Črnci so se združili v številne organizacije, vključno s Osvobodilno vojsko Symbionese, Črno osvobodilno vojsko, Weather Underground, United Blood Nation, Črno družino, Black Vanguard, Black Mafia in drugimi.

Imajo protivladna stališča, ki skrbnikom zaporov povzročajo težave. Družina Black Guerrilla je tesno povezana in je lahko zelo nevarna. Bodite previdni pri tetovažah s številko 276. Izogibajte se tudi označevanju z območno kodo, ki označuje, iz katerega dela države ste.

Lahko se družijo s skoraj vsemi tolpami, razen Arijske bratovščine, vendar bodo včasih poskušali sodelovati z AB, če je to vzajemno ugodno in koristno. Velik del prebivalstva v zaporih in zapornikih je temnopoltih in latinskoameriških prebivalcev, zato na splošno presegajo število AB in jim nasprotujejo. Zaradi tega je Arijsko bratstvo svoje tetovaže ublažilo, da bi se med zapori zlilo s splošno populacijo..

Tetovaže črne tolpe

Tetovaže črnih tolp vključujejo številne simbole, povezane z zapori in borbo za "vzrok."

 • verige
 • živali iz džungle
 • znakovni jezik
 • številke (na primer 276)
 • območne kode telefona
 • ključavnice, ključi in ključavnice
 • puške, noži, topništvo, orožje
 • Začetnice posebnih tolp, npr. BGF za družino Black Guerrilla

Druge razne tolpe in njihove tetovaže

Teksaški sindikat: Skupina Teksašanov, zaprta v Kaliforniji, je ustanovila to skupino. So tesno povezani z arijsko bratovščino in so znani po svojem izjemnem nasilju in posebnosti "TS" oznake, ki jih redko uporabljajo.

18. tolpa sv z zahodne strani Los Angelesa: Začeli so kot mehiški priseljenci druge generacije. Ta skupina je postala nacionalna in zdaj vključuje nešpanske člane. Morda imajo "18. ulica," "XV3," "XVIII," "666" (kar je enako 18), "Dieciocho," ali "Osemnajsta ulica" črkovano.

Latinski kralji iz Chicaga so znani po svojih trotočkovnih in pettočkovnih kronah ter petih točkah. Imena tolp začnejo z "kralj," kot v Kralju Carlosu ali Kralju Betu itd. So latino tolpa in njihov slogan je "Amor del Rey'"(ADR) ali Kraljeva ljubezen.

Ženske tolpe so še v nastajanju. Večina žensk je tako ali drugače vezanih na moško skupino in imajo lahko iste tetovaže, čeprav niso'ne velja za prave člane. Njihove vrste pa se povečujejo in v zaporniški populaciji se začenjajo pojavljati vse dekleta.

Azijske tolpe obstajajo že vrsto let, nekateri so bili presajeni iz države izvora. Obstajajo triade, klešče, jakuza in boriokudan. Ukvarjajo se s kaznivimi dejanji, ki se nanašajo na vdor v dom, in tatvino avtomobilov, zato se bodo v zaporu pogosto združili za zaščito. Te skupine imajo veliko imen in veliko tetovaž. Verjetno se je najbolje izogniti kitajskim ali japonskim pismom, razen če ste povsem prepričani, kaj pomenijo in kaj ne't pomeni pripadnost tolpi.

Indijanske tolpe so nastale po vsej državi kot odgovor na druge tolpe, ki so se zgrnile vanje. Indijanci so morda povezani z bajterskimi tolparskimi tolpami. Praviloma varujejo interese Indijancev v zaporu in izven njega. V najboljšem primeru te tolpe pomagajo zaščititi Indijance. V najslabšem primeru so zbirka najstnikov, ki se predajajo kriminalu, drogam in nasilju. Indijanske tetovaže veljajo za svete in si jih je treba zaslužiti. Dokler ne'Ne pretiravajte z indijanskimi simboli ali jih postavite na obraz in roke, morate biti dovolj varni.

Izsiljevalske kolesarske tolpe se je treba izogibati za vsako ceno. Te tolpe so zelo nasilne in ščitijo svoje člane. Za članstvo v klubu imajo številne zahteve. Tetovaže lobanje so pogoste, prav tako motocikli, usnjeni predmeti in orožje. Raje uporabljajo obliže, všite v njihovo usnje "rezi." Zelo radi pa se obogatijo – veliko.

Dead Man Inc. (DMI) je pretežno bela zaporniška tolpa s člani v številnih popravnih ustanovah po ZDA.

Dead Man Inc. (DMI) je pretežno bela zaporniška skupina, ki ima člane v številnih popravnih ustanovah po vsej ZDA.

Wikipedija

Druge običajne tetovaže v zaporu

 • Pajčevine, pogosto videni na komolcu, običajno predstavljajo dolgo časa v zaporu – tako dolgo, dokler je uporabnik pokrit s pajčevino. Ta oblika predstavlja, kako je uporabnik obtičal za rešetkami kot muha v pajkovi mreži. (Če vidite večbarvno mrežo, verjetno to ni prava zaporniška tetovaža; v zaporu ni dostopa do barvnega črnila.)
 • Križ na prsih, zlasti v ruskih zaporih predstavlja a "princ tatov," kar je najvišji čin, ki ga obsojenec lahko doseže. Ta znak je rezerviran za mafijo'kralji.
 • Pet pik je mednarodni dizajn, ki predstavlja čas, preživet v zaporu. Znane tudi kot quincunx, so štiri pike postavljene tam, kjer bi vogali kvadrata lahko predstavljali štiri stene, peta pika na sredini pa zapornika.
 • Ura brez kazalcev je očitno simbol "delati čas." Včasih je'na zapestju je natisnjena kot ročna ura, drugič drugje in oblikovana kot žepna ura, stenska ura ali dedkova ura. Dejstvo, da ura nima kazalcev, predstavlja, kako čas miruje ali ko izgubite pomen're "notri."
 • Igranje kart se pogosto uporabljajo za označevanje, kako je življenje na srečo, in kriminalec, ki'ujet je bil deležen slabe roke.
 • EWMN: Te črke so včasih označene s črnilom na členkih "hudoben, hudoben, zloben in zoprn" nosijo pa jih kriminalci, ki uživajo v svojih zločinih.
 • A.C.A.B.: Ta kratica se pogosto pojavlja pri britanskih zapornikih in pomeni “vsi policaji so barabe”.

Bodite previdni pri tetoviranju

To'vaša odgovornost je, da vnaprej veste, kaj pomenijo vaši sklepi. Če bi dobili napačno vrsto in končali v zaporu, boste morda morali to tetovažo plačati z življenjem.

Tetovaže so pogosto ključen način, da zaporniške tolpe označijo članstvo. Če vas aretirajo, vas bodo člani tolpe zaščitili kot enega svojih ali pa vas ciljali, če mislijo, da ste'se predstavlja kot eden izmed njih. Samo pravi člani imajo lahko določene oblike, in če niste usposobljeni, vam bodo požgali kožo ali še huje. Tudi anestezije ne bodo uporabili, zato bodite zelo, zelo previdni!

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

Vprašanja & Odgovori

Vprašanje: Na zaporniški tetovaži, kaj počne "AFFA" zavzeti se?

Odgovor: Po enem viru je to pekel's Angel tatt, kar pomeni Angel Forever, Forever Angel.

Vprašanje: Kaj v zaporu pomeni tetovaža s križem na podlakti?

Odgovor: Verjetno ima nosilec kakšen verski pomen.

Vprašanje: Kaj v zaporniških tetovažah predstavlja sedem petotočkovnih zvezd?

Odgovor: Karkoli uporabnik želi, da to pomeni. Lahko bi predstavljal zvezdno zvezdo Plejade, sicer znano kot sedem sester.

© 2012 Lela

Komentarji? To temo sem poskušal zelo resno raziskati. Če potrebujem popravke, mi sporočite.

Lela (avtor) od nekje blizu osrčja Teksasa, 8. aprila 2020:

Komentar od: Mianltd780 –

"Pozdravljeni, pustimo'temu pravimo konstruktivna kritika. Veliko svojih prvih let sem preživel kot tetovator in spoštujem vaše namere, da ustvarite tisto tetovirno središče, ki ste ga napisali. Vedi, ko ti povem resnico. Zaradi velike količine napačnih informacij, ki jih vsebuje tisto vozlišče verbalne driske, ki ste ga imenovali vozlišče, je treba odstraniti. Zagotovljeno'ljudem povzroča več težav kot odgovarja komu's vprašanji. To'je popolna pravičnost za svet tetoviranja. Bralce napolnite z nepotrebnim strahom pred tetovažo. Skoraj vse vaše definicije so napačne ali samo naključna dejstva iz tega, koliko različnih virov ste prebrali ali naj rečem komaj pregledanih, preden ste napisali to zvezdišče. Vsakdo, ki se tetovira, ima za to svoje razloge. Da, nekateri razlogi so lahko povezani s klubom ali tolpami, toda tam je'Večina ljudi, ki se tetovirajo, ki niso povezani ali povezani ali člani klubov ali tolp, ki se tetovirajo, ker se preprosto in preprosto radi tetovirajo. Misli, da bi jih člani tolpe ali kluba pretepli ali ubiti, jim nikoli, niti v milijonu let ne pride na misel, preden se tetovirajo. Celotno zvezdišče je treba odstraniti in pravilno napisati, saj veste, kaj mislim. Pravzaprav bi morali raziskati tetovaže tolp in tudi tetovaže v zaporu. Ker sta dva različna predmeta. Da, veliko jih prečka, toda ko so razčlenjeni, so kot celota drugačni. Družba nasploh tetovira dovolj, saj se tako ne'ne potrebujem druge napačno obveščene osebe, ki bo širil več dezinformacij v množice."

Ja! prosim, raziščite, če se boste tetovirali!

Lela (avtor) od nekod blizu srca Teksasa 7. maja 2018:

Naredite nekaj naenkrat in veliko boste dosegli.

Oscar Ortiz iz Edinburga, Teksas, 7. maja 2018:

Zagotovo bi, trenutno delam na tem, vendar sem trenutno v službi, zato bi se, ko bom imel čas za to, zagotovo lotil. Hvala vam.

Lela (avtor) od nekje blizu srca Teksasa 7. maja 2018:

Oscar, bi lahko napisal središče za nekatere zgodbe? Rada bi jih slišala in jaz'prepričan sem, da bi tudi drugi. Hvala za komentar.

Oscar Ortiz iz Edinburga, TX, 7. maja 2018:

Zaporniške tetovaže imajo globok pomen, ki ga nosi veliko ljudi'ne razumem tega. To je veliko več, kot si mislijo drugi, to je zgodba o našem življenju, zgodba za ZATVENIM TATOOSOM, njena zanimiva zgodba in tema.

Cuurly dne 12. decembra 2016:

Veliko tega članka je zelo netočno. Če želite nekaj informacij o posodobitvi in ​​popravku tega, vam bom z veseljem pomagal.

Ruby iz Združenih držav 15. marca 2016:

mistična luna don'ne jezi se na pisatelja, povej se z gangsterji … če pa hočeš, pa te tete in hodi po ulicah lol !! Btw Nikoli nisem videl domorodnega Američana s solzami na očeh, pajčevino na komolcu, tremi pikami ali svastiko!!

Lela (avtor) od nekje blizu srca Teksasa, 4. septembra 2015:

Ja, tudi industrija tetovaž se poskuša organizirati glede tega.

breskev od Doma Sladki dom, 4. septembra 2015:

wow, za vsakim zapornikom je globoka zgodba

Lela (avtor) od Nekje v osrčju Teksasa, 26. maja 2015:

Lee, jaz'nikakor nisem strokovnjak, zato nadaljujte z raziskovanjem! in hvala!

Lee Cloak 26. maja 2015:

Resno zanimivo in izobraževalno središče smo na Irskem v zadnjih nekaj letih'Dobil sem neverjetno veliko ameriških zaporniških dokumentarcev in ker imam nekaj tetovaž vojaške napake I'spraševal sem se, kaj pomenijo različne tolpe tolp, odlično središče, hvala za deljenje, glasoval je, Lee

Lela (avtor) od nekod blizu srca Teksasa 23. maja 2015:

Ne morem vam svetovati, kako se tetovirati, raztrgati. Morda bi se lahko obrnili na lokalni urad kazenskega pregona? Vprašajte nekoga, ki ve za tolpe tolpe.

Toda samo iz osebnih razlogov ne vidim razloga, da ga ne bi dobili. Če se podate na možna območja tolp, jih lahko pokrijete z ličili ali oblačili.

RipLaCapone 23. maja 2015:

Eno vprašanje jaz'nameravam si narediti azteško indijsko tetovažo obraza, vendar jaz'v nobeni tolpi, je to dobra ali slaba izbira'izdelujem ?

Cynthia Zirkwitz z otoka Vancouver, Kanada, 28. decembra 2014:

Zanimivo središče, ki je sprožilo veliko enako zanimivih komentarjev. jaz'Gledala sem, kako moj mož poskuša pokriti svojo staro sito, jo sam odstraniti z različnimi metodami »naredi sam« in na koncu le pustiti, da se vse druži. Nič takega, kot da bi bil star 65 let z nečim na roki, ki si ga vklesal, ko si bil pri srcu, pijan 17. Jaz'vesel sem, da ni't nimajo nobenih možnih nevarnih oznak…

Debra Allen z West By God 23. avgusta 2014:

No, to je odlično središče. Dekle, ki je v zaporniškem sistemu, ima na obrazu solzo. Ima tudi precej velikega rdečega bika, ki se začne tik pod brado in pokriva celoten sprednji del vratu. O ja, o tem smo razpravljali. To je za vse življenje in noben posel, za katerega vem, da bi bila del tega, je ne bi najel s tem.

Pogovarjal sem se s številnimi mladimi, ki pa se ne zavedajo spremembe in posledic, ki jih bodo te trajne oznake imele v prihodnosti.

Lela (avtor) od nekje blizu srca Teksasa 23. avgusta 2014:

Živjo shirleymax – Cenim tvoje podatke! nisem'ne hodite v zapor, da bi z nikomer opravili razgovor ali se posvetovali z dejanskimi člani tolpe. Tukaj pa sem želel dati nekakšen nasvet tistim, ki si želijo tetovažo, pa nimajo pojma, kaj bi lahko nekatere tetovaže pomenile drugim ljudem.

To'je eno mojih najbolj priljubljenih vozlišč, zato ljudje to želijo vedeti!

Mislim, da bodo skupaj z mojim upoštevali vaš nasvet, da se odločijo, kakšno tetovažo naj si naredijo ali ne.

Hvala!

shirleymax 23. avgusta 2014:

Veliko teh podatkov je napačno napačnih, nekateri komentarji, npr "Latinosi so v supermarketu gledali mojo deteljico" so samo smešni. Noben član tolpe ne bo imel težav z naravnim državljanom, ki ima deteljico ali podobno tetovažo, če je očitno, da ne 'ponavljanje'. Tudi v zvezi s tetovažami detelje ali deteline: popolnoma v redu so, da jih imajo tako znotraj kot zunaj sistema. Skoraj vsak irski fant v zaporu ima detelino deteljico ali štiri liste. To'dajanje treh 6's ali 'AB' to bi povzročilo težavo. Kakorkoli že, če vi'državljan, ki spoštuje zakone, lahko dobite kar koli želite, če to ni povezano z očitno tolpo. 13's, shamrocks, vse to je v redu in tudi v sistemu to ni problem. Tudi v večini državnih sistemov imajo belci, ki niso AB, običajno svatstike, zvezni sistem pa je tam, kjer najdete težave. V bistvu člani tolp ne bodo imeli težav z državljanom, ki si bo v razumnem času naredil kakšno tetovažo'očitno niste gangbanger ali si namerno naredite tetovažo, povezano z tolpo. Vse to govorim iz izkušenj, ko sem v državnem supermaksu.

Zajček Sly 28. julija 2014:

slabši kot kdorkoli s tetovažo, gangster brez tatov.

Lela (avtor) od nekje blizu osrčja Teksasa 22. junija 2014:

Hvala za spominek. Lep ročaj, BTW. Včasih se mi zdi'niso samo moji spomini zarjaveli.

David Hamilton iz Lexingtona, KY 22. junija 2014:

Zelo zanimiv članek. Videl sem veliko teh tetovaž, vendar nikoli nisem vedel pomena. Dobro opravljeno. Glasovan za

Lela (avtor) od nekje blizu osrčja Teksasa 29. aprila 2014:

Hej diogene! Hvala za prijazne besede! Mogoče je njegovo pravo indijsko ime Mysticalbull? Ukradene tetovaže? nisem'ne vem za te.

diogeni iz Velike Britanije in Mehike 29. aprila 2014:

Na mistično luno. Ne morete Austinstarju povedati, da je njeno delo a "kup bika," še posebej, ko smo v zavetju'enega od vas še nisem videl. 'Star je eden naših najbolj cenjenih piscev: vi pa ste neznani. Ti's pošiljanjem bodečih komentarjev ne bom dobil nobenega spoštovanja in slave (vaš komentar je bil povsem razumen in je ostal sam brez grdega mnenja). Zato razmislite o tem, kar sem vam povedal (tukaj sem že 4 leta in 400 vozlišč) in se lotite dela, medtem pa se opravičite Austinstar, ki je bila najbolj dostojanstvena in zadržana v svojem odgovoru na vaš komentar.

Bob

Lela (avtor) od nekje blizu osrčja Teksasa 28. aprila 2014:

Mysticalmoon – To središče sem napisal, da upam uganiti nekatere ljudi, ki niso imeli predznanja o mačjih tolpah in njihovem pomenu. Prav imate, da domorodne kulture po vsem svetu tetovirajo že stoletja. Včasih je'simbolično, včasih pomeni nekaj osebnega.

Mistična luna iz Idaho Falls, ID 28. aprila 2014:

Kakšen kup BULL. Indijanci tetovirajo že več sto let in nekateri od teh modelov tatujev so jim ukradli. Ko si ljudje tetovirajo, je to zato, ker se odločijo spregovoriti. Vedo, kaj dobijo, in to bodo tudi dobili, ne glede na to, kaj "cena" je.

Lynsey Hart iz Lanarkshirea 28. aprila 2014:

Odlično središče, veliko sem se naučil! Ne razumem'mislim, da jaz'bi si kdaj naredil kakšno od tetovaž tolpe "po naključju" zato se počuti čisto varno glede tega lol! Kliknil sem na to zvezdišče v upanju, da nobeno moje črnilo nima neznanega pomena! 🙂

Lela (avtor) od Nekje v osrčju Teksasa 10. februarja 2014:

Zanimivo. Nisem slišal za to!

Sherry Hewins iz Sierra Foothills, CA 10. februarja 2014:

Ko sem bil mlad, sem poznal kar nekaj ljudi, ki so imeli tetovaže 13. Nihče od njih ni bil član skupine, kolikor vem. Zanje je pomenila črko M, pomenila pa je marihuano. Ti ljudje bi danes bili stari 60 ali 70 let.

tpence 24. januarja 2014:

od brbotanja do hubbinga mi je bil všeč vaš vpogled..

Lela (avtor) od nekje blizu osrčja Teksasa, 26. decembra 2013:

eh -meh, emmy – meni zveni enako.

Deyla 26. decembra 2013:

Ti'se motiš pri izgovorjavi. Le eme se izgovarja eh-meh. Ne emmy.

PandaAEG dne 28. oktobra 2013:

Zelo zanimivo! jaz'za solznega sem že slišal, drugi pa so zame novi. To'Vsekakor je dobro prebrati, preden pomislite na tetovaže'nočem biti v težavah zaradi nečesa, česar nisi naredil'niti ne nameravam narediti!

Lela (avtor) od nekje blizu osrčja Teksasa 25. oktobra 2013:

No, nagajivost, najprej jaz'nisem a 'gospod', Sem ženska.

Drugič, oprostite, če menite, da zapravljate kateri koli del svojega življenja.

Tretjič, vsi imamo svoje cone udobja, ne glede na to, ali so dragocene ali drugače.

Četrtič – strinjam se, da je treba živeti življenje in premikati meje.

Peti – klicanje nekoga a 'retard' ne'ne bo tako.

nagajivost dne 25. oktobra 2013:

Gospod, vi ste popoln zaostanek in to je bilo 5 minut mojega življenja popolnoma izgubljenih, ko sem prebral nekaj primestnih prebivalcev, ki se bojijo narediti karkoli s svojim življenjem, razen da kritizirajo karkoli zunaj vašega dragocenega območja udobja. Imaš samo eno življenje. Živite in premaknite meje

Lela (avtor) od nekje v osrčju Teksasa 11. septembra 2013:

Hvala, vesel sem, da sem na usluzi 🙂

Sarah Carlsley iz Minnesote 11. septembra 2013:

Zelo zanimivo. nisem'ne vem nič od tega. Zdaj se počutim veliko pametnejše!

Lela (avtor) od nekje blizu osrčja Teksasa 12. julija 2013:

Vojska ima kodo za tetoviranje. Predvsem veje posebnih sil. Rangers, Seals, Marine Recons in Air Force vsi imajo prepoznavne posebnosti. Moral bi biti središče za njih! Seveda imajo redne mornarice, vojske, mornarice in letalske sile tudi tetovaže.

jaz'za robove ušes še nikoli nisem slišal. Zanimivo. Moja nečakinja je pravkar prebila majhen zgornji del ušesa, kar se mi je zdelo precej značilno.

Ne, ne vem'ne mislim, da so vojaške tetovaže povezane s tolpami, saj tako ali tako mislimo na tolpe. Ulične tolpe običajno ne podpirajo vojske, čeprav jih nekatere.

marion langley iz študije 12. julija 2013:

Zelo zanimivo. Moja prijateljica je bila nekoč poklicana v žirijo in rekla je, da ima fant, ki mu sodijo, tetovaže ob robu ušes … sprašujem se, s katero skupino je. Občasno razmišljam, da bi si enega … svojega moža'vojaški čin … ni'ne slišim, da bi bili vojaški simboli povezani s tolpami … ti?

Lela (avtor) od Nekje v osrčju Teksasa 21. maja 2013:

Mislim, da si na varnem. Kako je življenje v DR? Ljudje zdaj pravijo, da je to odličen kraj za upokojitev.

Gringo 21. maja 2013:

O latinskih kraljih

Ali je nevarno imeti tetovažo s krono in živeti v Dominikanski republiki?

Krona ni povezana s Kralji in nimam latinske krvi, sem samo preprost fant iz Nizozemske.

Lela (avtor) od nekje blizu srca Teksasa 24. aprila 2013:

Samo zavedajte se, da lahko nekdo vidi tetovažo in misli, da ste del tolpe.

Joe 24. aprila 2013:

Imam tetovažo aztec 13 in fižol imam v zaporu, sem šel, ker mi je bil všeč…

Lela (avtor) od nekje blizu osrčja Teksasa 17. februarja 2013:

Zdi se, da nekatere tetovaže živijo večno. Morda je to razlog za tetoviranje. Toda življenje se lahko spreminja, zato vedno izberite previdno, ko si naredite tetovažo.

gospa klovn 26 17. februarja 2013:

imaš dobre informacije in mislim, da bi morali biti ljudje tam zunaj pozorni na določene simbole in desgine. zdaj imam otroke, zato ne več " grupni pok" ali se družim z mojimi dekleti ali fanti. ko sem videl nekoga s tattom, ki povezuje katero koli tekmovalno tolpo (kosmiče), smo se prepričali, da razumejo, da ne pridejo več. dobro je, da svetu sporočate, da si ne bo naredil napačne tetovaže

Lela (avtor) od nekje blizu srca Teksasa 22. januarja 2013:

Hvala, ker ste nam povedali! Zagotovo ne'ne želim si narediti napačnih tetovaž. To bi lahko bila katastrofa.

JanMaklak iz Kanade 22. januarja 2013:

Tukaj je še nekaj drugih

81 – črkovni ekvivalenti so HA za Hells Angels

HAFFHA Hells Angels Forever, Forever Hells Angesl

Slišal sem še nekaj drugih, vendar iz spoštovanja do ljudi tukaj in hudičevih angelov, ki sem jih zmagal'jih ne natisnite.

Sean 12. decembra 2012:

Angelov še zdaleč ni … So po vsem svetu,

Lela (avtor) od nekje blizu srca Teksasa 15. novembra 2012:

solovino, ne vem kaj misliš. Pravite, da ljudi ne bi smeli opozarjati, da si privoščijo določene tetovaže? Mislim, da so tatti ponavadi na voljo vsem. jaz'kolikor vem, ne razkrivam skrivnosti.

solovino213 dne 15. novembra 2012:

ne bi smel't predana igra

Južni del 1. oktobra 2012:

Zanimivo središče.

Lela (avtor) od nekje v osrčju Teksasa 1. oktobra 2012:

Vsekakor pazljivo izberite!

Linda Cassini iz Las Vegasa NV, 1. oktobra 2012:

Zame so tetovaže hieroglifi za dušo … slike v knjigi življenja … izbiraj previdno .. 🙂

Lela (avtor) od nekje blizu srca Teksasa 24. septembra 2012:

Hmmm, jaz'bom pogledal tole. Mislil sem, da je H.A. bolj ali manj odšli s prizorišča.

Jon 24. septembra 2012:

Ena tetovaža tolpe, ki je še treba omeniti, je 666, ena od dveh podpornih številk, ki jih uporablja motociklistični klub Hells Angels skupaj s številko 81, zlasti če so te tetovaže z rdečim črnilom.

Lela (avtor) od nekje blizu srca Teksasa 23. septembra 2012:

Hvala za posodobitev, kralj hitro. Sliši se, kot da veste, in informacije pozdravljam. Milosten por la verdad.

kralj hitro 23. septembra 2012:

Latinski kralji in kraljice imajo tudi vse vidno oko. Imamo veliko število tetovaž in identifikacijskih makrov. Tudi za tiste, ki se ne zavedajo, so lahko Latinski kralji katere koli vrste dirk. Indijski. Kubansko. Mehiški. Portoričan. So res glavne korenine zatiranega ljudstva. Če vas pride naš narod in vas vpraša, če želite biti dol in vaši beli ali črni, vidijo minge in kraljice v načinu, kako se nosite in vodite svoje življenje. Kot kralj govorim iz izkušenj in ko bi začel delati, bi to lahko preprosto pomenilo, da otrok sedi za enega od bratov ali sester. Vse je odvisno od tega, kaj pravijo tvoji bratje.

Besede kralja Speedyja

Nizozemska Mi

Amor De Rey

Tudi adr pomeni, da se spomnite vsakega včeraj … v španščini to pomeni "kraljeva ljubezen"

Hvala za vso priznanje, če govorite o mojem narodu, morate govoriti resnico.

Če želite govoriti resnico, morate vedeti resnico. In zdaj veš.

Lela (avtor) od nekje v osrčju Teksasa 1. septembra 2012:

Ja, to je bila nora stvar iz otroštva, kajne?

j. morale 1. septembra 2012:

Vedno sem se spraševal, kaj so tri pike na mojem očetu'roka je mišljena! Hvala za info.

ptoza iz Arizone 13. junija 2012:

Dobro središče na tatts. (don'sam nimam) –

Lela (avtor) od nekje blizu srca Teksasa 19. aprila 2012:

Plemenske tetovaže so tudi napolnjene s pomenom. Nekoč bi jih rad pogledal.

Judi Brown iz Velike Britanije 19. aprila 2012:

Zelo zanimivo vozlišče, ni si predstavljalo, da bi tetovaže lahko imele ta pomen.

PlasmaBeam iz Carlsbada, CA 30. marca 2012:

Mafija zbrana, vlada narejena … Nič!

Jim Higgins iz Eugena, Oregon, 16. marca 2012:

Res zanimivo središče! Slišal sem za te "smiselno" tatts, in videl sem jih veliko na fantih pred mano v 7-11. Že dolgo se sprašujem, kaj pomenijo, zato bom to središče označil kot referenco. Hvala, ker ste to napisali!

Shiningstar4u2c z otoka Hilton Head 12. marca 2012:

Odlično in informativno središče. nekaterim lahko nekega dne reši življenje!

Lela (avtor) od nekje blizu osrčja Teksasa 27. februarja 2012:

To bi lahko pritegnilo njihovo pozornost. Torej se počutite bolje?

Kelly Umphenour iz St. Louisa, MO 27. februarja 2012:

Ja lol – ali mogoče jaz'Ali bom postavil vprašalnik na steno z grafiti v središču mesta? Kot objava na forumu? Lol

Lela (avtor) od nekje blizu osrčja Teksasa 27. februarja 2012:

Kaj pa, pošlji jim vljuden e -poštni naslov in vprašaj, če so'jim bom spremenila ime? LOL

Kelly Umphenour iz St. Louisa, MO 27. februarja 2012:

Hej, ane'nisem tako nor – jaz'Mislim, da sem nagrajen, ker sem zamolčal !! LOL LOL

Zadnjih nekaj dni sem bil bolan – virusno ali kaj podobnega … lol. Dave je rekel, da sem tudi sinoči v noči govoril noro 🙂 haha!

Mislim, da so kripci! Lol. Hrustljavi … kripte bi bile boljše jaz'bom videl če ga bodo spremenili!

Lela (avtor) od Nekje v osrčju Teksasa 21. februarja 2012:

Hej, premagal si moj hubscore za danes!

Vprašanje? – Ali se imenujejo 'kripte' ali 'crips'? jaz'nisem prepričan. Ampak ime mi je všeč 'sedlarski potepuhi'.

Kelly Umphenour iz St. Louisa, MO 21. februarja 2012:

Super kul vozlišče! Veš, kako sovražim tate 🙂 lol lol

V St.Louisu – uporabljajo 314 – imamo tudi kri, kripte, sedlače (kolesarje) in veliko AB in skinheadov.

Osebno mi je večina tetovaž všeč – kot body art – vendar mi ni všeč'ne maram jih videti kot metodi zastraševanja, kot jih uporabljajo za tolpe. To'to je samo moje mnenje …. Všeč so mi bile informacije tukaj – glasoval sem in vse to!

Lela (avtor) od nekod blizu srca Teksasa 17. februarja 2012:

Vedno se je najbolje izogniti tetovažam obraza in rok. Izjema sta tetoviranje ličil, kot sta eyeliner in "prstan" tetovaže na prstih, ki so lahko zelo lepe.

Vsekakor se izogibajte solzam in začetnicam. Množica črnila je zagotovo drugačna.

Om Paramapoonya 17. februarja 2012:

Kako zanimivo središče! Vedno sem se spraševal, kaj simbolizira tetovaža solza. To'čeprav nisem želel, da bi ga dobil. Moj obraz je zadnje mesto, kjer bi si zamislil tetoviranje. Ocenjeno in zanimivo!

AkaiMiko 15. februarja 2012:

Wow !! To je samo noro'postaja tako, da lahko človek'nimajo iskrene naklonjenosti številki 13 ali imajo začetnice "A.B." ali zloben tiger na telesu ali kaj podobnega … kakšen svet lol.

Finančno središče iz Portlanda, Oregon, 15. februarja 2012:

Vau, kakšno zanimivo središče na zanimivo temo. Nikoli nisem vedel, da bi lahko zaporniški tati imeli za seboj toliko pomena, dobrega ali slabega! Glasovan in zanimiv in upam, da boste uživali tudi v mojih središčih!

Lela (avtor) od nekje blizu srca Teksasa 15. februarja 2012:

Ne, gospa T – nisem'se mi vaši komentarji sploh ne zdijo žaljivi. Verjemite mi, tako bom rekel, če komentar naredim ali pa ga preprosto zavrnem. Spoštujem vse prispevke, hvala!

Bob, ne vem'ne vem kaj'se dogaja v enoti Walls, ker ne živim več v Huntsvilleu. Imel sem prijatelja, ki je bil v sistemu 5-10, ampak on'je zunaj in živi v Maineu. Edino, ko sem šel noter, sem se prijavil za službo v zaporniški ambulanti in bil pogost obiskovalec oddelka za odnose z javnostmi. TDC. Pisala sem za fakultetni časopis in pisala članke o zaporu. Šel sem na nekaj usmrtitev in se na splošno skušal izogniti temu delu mesta. Na zunaj je Huntsville zelo lepo mesto za življenje.

diogeni 15. februarja 2012:

Ja, Star. Po stenah hodite majhno. Številni hudobni čakajo na to in drugo tam.

Na srečo sem tam preživel le nekaj dni

Bob

Gospa Tenaz 15. februarja 2012:

Upam, da niste'mislim, da s svojimi komentarji nisem mislil ničesar nesramnega, samo poskušal sem vam dati jasnejše razumevanje nekaterih besed, o katerih ste govorili. In strinjam se, nihče si ne bi smel tetovirati, pika. 🙂

Motown2Chitown 15. februarja 2012:

To središče je res kul in neverjetno informativno, Austin. Gledam na tone zaporniških oddaj in se veliko osredotočajo na tate, kot bi lahko pričakovali. jaz'S tati sploh ne nasprotujem, se pa strinjam z vami – dobite tam, kjer je večina ljudi zmagala'jih ne vidite ali veste, kaj pomenijo, in bodite pripravljeni razložiti/braniti, če kdo vpraša. Jaz? jaz'm navadna bela, brez črnila. Morda nezanimivo, a varno – večinoma.

Še enkrat, res kul vozlišče.

Lela (avtor) od nekje blizu srca Teksasa 15. februarja 2012:

To'Lepo je vedeti, da nekateri zapori v Teksasu niso nevarni. Zdelo se je, da so vsi, ki sem jih obiskal, precej tihi. Mislil sem, da je precej napeto, ko sem hodil po dvorišču pri enoti Walls, toda mislim, da sem bil to večinoma jaz. Enota Walls je šla večina zapornikov tik pred izpustitvijo.

Teksaški sindikat je še bolj radikalen kot AB, če je tako'je možno. Odkar nisi bil't iz Teksasa in bil si kratek termer, zato se morda nikoli niso motili s tabo, Bob. Večina slabih tolp je ponavadi 'osumljenci' ker nimajo več kaj izgubiti.

Lady T – Nikoli si ne bi tetoviral nobenega znaka in simbola tolp LA. (No kaj drugega glede tega). Namen središča je obvestiti ljudi, ki si želijo tetovaže, da so nekatere od njih zelo nevarne! Tudi metulji so povezani z nekaterimi tolpami. To'težko je vedeti, kaj bo užalilo nekatere ljudi.

Torej, če želite tetovažo, to'dobro je, da ga postavite tam, kjer to lahko večina ljudi'ne vidim. To vas bo zaščitilo v vsakdanjem življenju, ne pa v zaporu, kjer boste vsi naenkrat izpostavljeni.

diogeni iz Velike Britanije in Mehike 15. februarja 2012:

Odlično središče za zelo kompleksno temo, AS. jaz "živela sanje," kot veste, ampak vse, kar sem vedel, je že dolgo pozabljeno. Solze so v glavnem sranje, čeprav si lahko z lažnim umorom prislužite.

Zmagala je AB't ščitijo nečlane AB ali niso't, ko sem bil v HV. Odvisno kakšen sklep imaš'V zvezi s tem, katera skupina ima prevlado, sem bil v Wynneju, ki na splošno ni nevarno.

Bob

Gospa Tenaz 15. februarja 2012:

tudi tri pike pomenijo "mi vida loca" in to lahko vsakdo dojame. Skoraj vsi, ki sem jih poznal med odraščanjem, so si tetovirali na rokah. To'To je starost, ki jo mnogi chicanos/chicanas počnejo, če odraščajo v soseščini, ne glede na to, ali so povezani v tolpo ali ne.

Christopher Antony Meade od Gillingham Kent Združeno kraljestvo 15. februarja 2012:

To je bilo zelo dobro raziskano središče. Zelo zanimivo. Jaz nisem'nimam nobenih tetovaž. Ne razumem'mislim, da ga zdaj ne bom nikoli dobil. Ne razumem'nočem užaliti napačnih ljudi. Življenje je za to predrago.

Lady_Tenaz 14. februarja 2012:

Naj vam povem, če imate Trese' (13) na telesu, preden se zaklenete, ste v veliko težavah. tudi če imaš samo svoje mesto na telesu ali sosesko … Moraš "dati v delo" da dobim te tate … in ko rečem "dati v delo" to ugotoviš. So le vojaki v svojem sistemu razvrščanja, zlasti v Pen. Torej, če vam tako rečejo "dati v delo" da si zaslužijo tate, je to tisto, kar je treba storiti. Ne razumem'Ne strinjam se s tem načinom življenja, vendar sem odraščal v njem in vem vse o tepih s kapuco in zapornikom … in mimogrede L. A. ni 13-

13 pomeni "M" preprosto in preprosto. L.A. tetovaže niso nikoli le 13, ampak so lahko območne kode (npr; 213).

@ DRBJ- celo 18 isn'tudi dobro, če ste v L.A. (ex; 18. st. XVIII) …. LOL

Lela (avtor) od nekod blizu srca Teksasa 14. februarja 2012:

Samo postavite številko svojega tekočega računa na to 13, nihče ne bo nikoli vedel, drbj.

drbj in šeri z južne Floride 14. februarja 2012:

Dang, Lela, vedel sem, da si ne bi smel tetovirati tako velike številke 13 po celem telesu. Mogoče bom našel tetovatorja, ki ga bo spremenil v številko 18.

Odlične raziskave o precej ezoterični temi.

Lela (avtor) od nekod blizu srca Teksasa 14. februarja 2012:

Živjo Druid! Haven'se že nekaj časa nismo videli Naročil sem Hangover II in lahko'ne čakam, da ga vidim. Če je pol tako smešen kot original, vem, da mi bo všeč.

Živjo Alastar! Ja, ne veš'nočem se zamenjati z AB'zagotovo. Zakaj so izbrali deteljico s 3 listi, nikoli ne bom vedel. Samo biti Irac ali irskega porekla, ne'ne bi vas naredil za kandidata za arijsko bratovščino. Mislim, da Ace of Clubs, ki je nekoliko podoben detelji, velja tudi za AB tatt.

Alastar Packer iz Severne Karoline 14. februarja 2012:

Fantastično središče z edinstveno perspektivo. Vsakdo, ki razmišlja o tat, bi vsekakor moral biti pozoren. To sem izvedel, ko so Latinoamerikanci v trgovinah z živili začeli opazovati mojo deteljico s štirimi listi. Verjetno so mislili, da gre morda za AB. Res pa, kdo bi si mislil. Bravo Lela.

Druid Dude z zahodne obale 14. februarja 2012:

Ali si videl "Mačka II"? Dobro vozlišče.

About the author