Zombie Tattoo Designs

jaz'Vedno sem mislil, da so tetovaže zombija ene najbolj ustvarjalnih tetovaž.

Odlične ideje za tetovaže zombija

Odlične ideje za tetovaže zombija

Nobenega dvoma ni, da so med najnovejšimi razvedrilnimi trendi vampirji, volkodlaki in zombiji med najbolj priljubljenimi. Zanimanje za filme o zombih na obrobju filmske industrije je bilo vedno, toda nedavne oddaje, vključno z The Walking Dead, so žanr naredile bolj priljubljen kot kdaj koli prej.

Raznolikost možnih slik tetovaže zombija iz filmov in stripov je velika. Večina pa vsebuje veliko barv, ki se ne prenašajo dobro na kožo. Vsaj to'zelo težko je predvideti, kako bo videti zelo barvita tetovaža. Osebno imam raje tudi temnejše črnilo in don'ne najdem tetovaž z veliko barvami.

Kljub temu se rdeče črnilo odlično obnese pri tetoviranju zombija. Kaj ne počne dostojen zombi'ne želijo potešiti svoje nenasitne lakote po človeškem mesu?

Mnoge od naslednjih oblikovalskih idej vključujejo kri, vendar po mojem mnenju delujejo precej dobro – kolikor tematika dopušča! Če imate radi zombije, vas'te tetovaže so vam všeč, nekatere vključujejo tudi nekaj humorja.

Zombie Man in Suit

Zombie Man in Suit

Ta prvi mi je zelo všeč. To'je malo karikatura žanra in res dobro oblikovana. Kar je duhovito in kul, so oči, ki gredo v različne smeri, in žagin list, ki se mu je zataknil na vrhu glave. Smešno!

Mene utripa tudi utripajoče ognje. To je moralo biti zelo težko narediti.

Skupna tetovaža zombija

Skupna tetovaža zombija

Zelo redko sem naletel na tetovažo, ki deluje na sklep telesa. Običajno lahko vidite le del slike, kar odvzame kakovost dela.

V tem primeru postavitev na kolenu ustreza oblikovanju's prednostjo. Majhno oko neposredno za kolenskim pokrovčkom izgleda bolje, kot če bi ga postavili nekam ravno. Prav tako, ko uporabnik upogne in poravna nogo, se mora večje oko raztegniti in skrčiti na res grozljiv način. Res fantastično delo umetnika!

Zombie Elvis Tattoo

Zombie Elvis Tattoo

Kaj bi bila galerija tetovaž popolna brez Elvisovega zombija? Ta me je dvakrat pogledal in se smejal ob vključitvi samurajskega meča. Koliko bolj čudnega in čudnega lahko dobite od tega? Vseeno odličen kos pogovora.

Ženska tetovaža zombija

Ženska tetovaža zombija

Ta zombi Pride and Prejudice skupaj s časovnimi oblačili je eden najbolj grozljivih modelov vseh!

zombietattoos

Ta mora biti najbolj zloben zombi v tej galeriji. Podrobnosti so izredne, senčenje pa res lepo izstopa. Če vam je všeč ta vrsta materiala, ni'ne bo veliko bolje od tega.

About the author

Adblock
detector