5 najboljših aparatov za striženje las

Obstaja veliko razlogov za lastnike strižnikov za lase, tudi brez zapora koronavirusa. Dlake na obrazu lahko sami postrižete, pokosite gozd dlani na rokah, nogah ali prsih ali pa se dotaknete med odbitki. Zdaj, ko odbitki niso na voljo povsod ali vsem, je morda čas, da začnete striženje las doma. Olajšajte delo z najboljšimi brezžičnimi ščipalkami za lase.

Zakaj brezžično? Na splošno brezžična elektronika ne zagotavlja enake moči kot

(akumulatorski vrtalnik, iščem vas.) Zaradi enostavnosti uporabe in prenosljivosti je kompromis vreden. Britje pogosto striže pod smešne kote, zlasti pri striženju las ali negi telesa. Brezžične ščipalke pomenijo, da ni vrvice, ki bi jo lahko zvijali ali zapletali. Še bolje, nekatere od teh strižnikov so vodoodporne in jih je mogoče uporabiti pod tušem.

Kateri od teh je najboljši brezžični stroj za striženje? No, odvisno od tega, za kaj ga želite uporabiti. Če želite pobegniti od glave do pete, poiščite strižnike z več glavami in ščitniki za striženje. Keramična rezila ostanejo hladnejša od jekla in so brez korozije. Vodoodporne ščipalke lahko uporabljate pod tušem in jih operete. Profesionalne škarje so močnejše in ostrejše. Poceni strižniki delujejo s proračunom.

Poleg tega so vse te strižnice opremljene z dodatki. Ščitniki za striženje pomagajo pri striženju las in bradi. Nastavljivo rezilo olajša striženje in bledenje las. Nekatere škarje imajo dodatne glave za ozke reze ali nos in ušesa.

Brezžične so enake kot škarje za ponovno polnjenje ali na baterije. Vsi ti rezalniki imajo litij-ionske baterije, ki jih je mogoče napolniti. Nekatere lahko uporabljate, ko so priključene. Nekatere so USB. Časi delovanja so od 60 do 300 minut.

Najboljše brezžične ščipalke

Tukaj so naši najboljši brezžični aparati za striženje v 5 kategorijah. Spodaj si oglejte tabelo, da na kratko primerjate lastnosti.

Rezalniki All-in-One

Philips Norelco Multigroom serija 7000

Če želite brezžične ščipalke za lase, ki vam lahko postrižejo vse lase, je to tista. To orodje za več ženinov se lahko uporablja na glavi, bradi, telesu in obrazu. Rezila za samoostrenje ne potrebujejo olja in trajajo do 5 let. Poleg 14 ščitnikov za striženje je ta jeklena kosilnica opremljena z brivnikom za folije, natančnim prirezovalnikom, trimom za nos in ušesa ter zelo širokimi nastavki. (Ne prihaja z glavo za obrezovanje kroglic, zato ne tvegajte.)

Litij-ionska polnilna baterija deluje do 5 ur pri polnjenju ali pa lahko kosilnico uporabljate, medtem ko je priključena. Nazadnje, ta trimer je pralno, zato sperite vse te drobne dlačice pod tekočo vodo.

Najboljše brezžične ščipalke

Rezalniki za keramične rezila

Trimerji za lase KERUITA za ponovno polnjenje

To niso škarje za lase vašega očeta. Samoostrilna keramična in titanova rezila ostanejo ostra in se nikoli ne pregrejejo. Nastavljivo rezilo sega od 08 mm do 2,0 mm, šest nastavkov za glavnik pa striže lase od 3 mm do 12 mm. Ima tudi dve prestavi za tišjo možnost striženja otrok. Najboljše od vsega pa so, da so ti trimeri vodoodporni za enostavno čiščenje ali če se želite negovati pod tušem.

1500mAh litij-ionska baterija polni 3,7V visokozmogljiv motor. Kabel USB lahko priključite na računalnik ali adapter. Čas delovanja je do 210 minut, LED dioda pa prikazuje preostalo porabo.

Vodotesne akumulatorske ščipalke

Morda ne poznate te blagovne znamke, vendar je odličen izdelek. Priložen je tudi glavnik in ogrinjalo za striženje doma. Dokazali so tudi 24 -mesečno garancijo, zato poskusite brez tveganja.

Vodotesne ščipalke

Hatteker 3-v-1 vodoodporni komplet za nego moških

Rezila so natančno brušena za ostrino, trajnost, visoko in za preprečevanje draženja kože. Rezilo teh ščipalk za lase lahko nastavite od 0,5 mm do 2,5 mm. Na voljo je tudi glava za obrezovanje brade, trimer za podrobnosti, glava in glava za natančno klicanje, ki sega od 3 mm do 8 mm ter šest vodilnih glavnikov med 3 mm in 24 mm.

Litij-ionska baterija prihaja z osnovnim polnjenjem v 90-120 minutah za 120 minut delovanja. USB prikaže odstotek napolnjenosti. Vtičnico USB lahko priključite na računalnik ali adapter. Ta model je popolnoma vodotesen in ima osnovo.

5 NAJBOLJŠIH BEZBILNIH CLIPPERSALL-IN-ONE

Philips MultigroomKERAMIČNO REZILO

KeruitaVODOODPOREN

Hatteker 3-v-1STROKOVNO

Wahl 8171PRORAČUN

Liberex

Rezila Samoostrenje Keramika + titan Natančno brušenje Širok + jeklo Keramika + titan
Nastavljivo rezilo Ne Da Da Ne Da
Priloge 14 stražarjev, 4 glave 6 stražarjev 6 stražarjev 3 stražarji 4 stražarji
Čas izvajanja 300 min 210 min 120 min 100 min 60 min
Digitalni zaslon Ne Da Da Ne Da
Vodoodporen Ne, ampak pralno Da Da Ne Ne

Profesionalni akumulatorski aparati za striženje

Wahl Professional Podrobnosti iz serije 5 zvezdic Li #8171

To je brezžična različica najljubšega brivca brivcev. Iz komercialne linije Wahl Professional pravijo, da je namenjena profesionalni uporabi, vendar jih veliko ljudi uporablja doma. Upoštevajte, da so rezila ostra in motor močan. Zato so profesionalni in stanejo več.

Nastavljivo T-široko rezilo 2215 z ničelnimi vrzeli se zareže in ustvari ostre in čiste linije. Ta model ima 3 ščitnike za striženje od 1/16 ″ do 3/16 ″, več pa jih je na voljo prek Wahla. Če želite ožje rezilo in podvojiti čas delovanja, si oglejte Wahl Mag, tudi za profesionalce.

Litij-ionska baterija za polnjenje ima čas delovanja 100 minut in je opremljena s polnilnim stojalom. Lahko deluje tudi v kablu in ima vrtljiv kabel. Ta izdelek je ponosno izdelan v ZDA.

Proračunski brezžični strižniki

Liberex akumulatorska električna ščipalka za lase

Te akumulatorske škarje za stroje stanejo le 30,00 USD in so prav tako visoko ocenjene kot možnosti večjih blagovnih znamk in z višjimi cenami.

Kombinacija keramičnih in titanovih rezil ostane ostra dlje kot jeklo in se ne pregreje. S pritiskom na palec spremenite nastavitev rezila od 0,0 ″ – 0,07 ″ ali dodajte 4 glavnike za nastavke (0,1 ″, 0,24 ″, 0,35 ″, 0,47 ″.

Na polnilnem stojalu traja 90 minut za 60 minut brezžične uporabe. Deluje tudi, ko je priključen. Te škarje so zmogljive, a precej. LED zaslon vam pove, da je baterija še vedno napolnjena. Za mednarodne potnike se napetost samodejno prilagodi. Ponujajo tudi 60-dnevno garancijo vračila denarja.

Še en komplet poceni akumulatorskih strižnikov, vreden ogleda, so ti Geedar samo za 10 USD več.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author