5 najboljših Pomades za tanke lase

Niso vsi rojeni z debelimi, sijočimi lasmi, vendar jih lahko ponaredite in si pričesko vnesete dodatno življenje. Najboljše pomade za tanke lase pomagajo lasem videti bolj polne, teksturirane in voluminozne.

Najprej začnimo s tem, kaj so tanki lasje. Tanki lasje se nanašajo na gostoto, število dlak na enem kvadratnem centimetru lasišča. Moški s tankimi lasmi imajo dobesedno manj dlak na glavi kot moški z debelimi lasmi.

Drug način razmišljanja o laseh je premer ali obseg vsakega posameznega pramena las. Debeli in/ali grobi lasje so večji od tankih las. Nekateri fantje imajo goste lase s tanko gostoto, nekateri imajo tanke in tanke lase, drugi pa redne lase na tanki strani.

Tanki lasje niso enaki redčenim, čeprav isti izdelki delujejo za oba tipa las. Tanki lasje so tisto, s čimer se rodiš, redčenje las pa nekaj, kar se sčasoma zgodi.

Najboljši pomadi za tanke lase

Na pomade za tanke lase je treba iskati naslednje:

Mat ali naravnega sijaja Bona Fide mat pasta
Zgostitev formula Kremo zgoščevalna pasta
Tekstura in/ali glasnost Mitch Reformer Texturizer
Lahka formula Slick Gorilla puder za oblikovanje las
Prestiler za debelino + držanje BluMaan Meraki

najboljša pomada za moške s tankimi lasmi

1. Mat

Sijajne pomade poudarjajo, kako tanki so lasje, in jih otežijo. Držite se največ naravnega sijaja.

  • Bona Fide mat pasta -Moj brivec je to pomado priporočil za moje tanke, fine in tanjše lase in z njo sem zelo zadovoljna. Dodaja veliko volumna in nadzoruje tiste kratke lase, ki štrlijo brez sijaja. Uporabljam ga na suhih laseh, lahko pa ga nanesem tudi na vlažne lase.

Mat pomade za moške s tankimi lasmiCut + Style: Brivec Justin Pomade: Bona Fide mat pasta

2. Zgostitev

Nekatere pomade obložijo lase, da postanejo gostejše. Na splošno so to voski, gline in vlakna, vendar samo poiščite, da se delo zgosti.

  • Kremo zgoščevalna pasta -Ta pomada izgleda vintage, vendar ima sodobno mat površino in vodotopno formulo. Dosega vse točke, ki bi jih morala imeti pomada za tanke lase – debelino, teksturo in volumen. Vse to in še vedno je na dotik.

Najboljše pomade za lase za moške z lasmiSlog: Nic Palladino Izdelek: Kremo zgoščevalna pasta

3. Volumen in/ali tekstura

Pomagati lasem vstati ali ustvariti teksturirane odseke, tako da bodo tanki lasje videti gostejši. Te lastnosti poiščite v vseh izdelkih za lase, zlasti v pomadah.

  • Mitch Reformer Texturizer -Ta pridna pomada nasiči lase, doda nekaj trendovske teksture in zaklene v slogu. Poleg tega je mogoče predelati, če hočete s prsti skozi lase.

Cut + Style: Morska deklica Molly Izdelek: Mitch Reformer Texturizer

4. Najboljši poceni pomade za tanke lase

Pomemben dejavnik pri nakupu izdelkov je tudi cena. Tukaj je odlična lekarniška možnost.

  • Dove Men+Care Hair Styling kiparska pasta – Deluje za vsak proračun in je mat, teksturiran in obdelan. To je odličen način za začetek uporabe pomade ali dodatek k dražji zbirki pomade.

Pomade ni edina možnost za tanke lase. Tu je še nekaj vrst izdelkov, ki jih je mogoče uporabiti samostojno ali s pomado.

5. Pred-styler

Za lase, ki jih je težko oblikovati, lahko predhodni styler izboljša učinkovitost katerega koli izdelka, še posebej v kombinaciji s sušenjem s fenom. Kot že ime pove, ga uporabite pred oblikovanjem.

  • BluMaan Meraki -Ta vsestranski izdelek se lahko uporablja kot sredstvo za predhodno oblikovanje za dodano prostornino in za zaščito pred poškodbami zaradi sušenja s sušilcem za lase, samostojno kot pomada ali kot styler za celodnevno zadrževanje.

Slog: Parker York Smith Izdelek: BluMaan Meraki

Več izdelkov za tanke lase

6. Prašek za oblikovanje las

To je ultra lahek izdelek, ki ga lahko uporabljate samostojno ali poleg pomade. Poleg lahkega zadrževanja povečajo volumen in absorbirajo olje. Samo posušite nekaj praška na suhe lase in jih vtrite s prsti. Če uporabljate tudi pomado, jo uporabite po.

Cut + Style: Hrib Ruiz Izdelek: Slick Gorilla puder za oblikovanje las

7. Sprej za zgoščevanje

Tako kot se sliši, ta izdelek s pršenjem premaže lase in jih naredi gostejše. Ta vrsta izdelka dodaja tudi volumen/in ali teksturo. Ima lahek oprijem, ki ga lahko uporabljate samostojno ali pred pomado.

  • Boldify sprej za zgoščevanje las – To blagovno znamko je osredotočena na tanke in/ali tanjše lase. Njihov visoko ocenjen zgoščevalni sprej se preprosto nanese na vlažne lase, da poveča polnost, volumen in teksturo. Boldify ponuja garancijo vračila denarja za vse njihove izdelke, zato poskusite brez tveganja.

Slog: E_s_c_o Izdelek: Boldify sprej za zgoščevanje las

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author