Najboljša glina za lase za moške

Glina za lase je vrsta pomade, ki vaši pričeski doda teksturo in prožno držanje brez sijaja. Glinene pomade delujejo za vse vrste las do srednje dolgih las. Ta vrsta izdelka je še posebej dobra za aktivne moške ali mastne lase in ker glina absorbira znoj in olje.

Poskusite glino za lase, če iščete:

  • Mat zaključek
  • Srednje do močno držanje
  • Kratki do srednje dolgi lasje
  • Absorpcija olja
  • Prilagodljivo držanje + lahka tekstura

Hair Wax vs Hair Clay

Gline so podobne vosku za lase, saj imajo močno oprijemljivost in brez sijaja. Pravzaprav številne gline za lase vsebujejo tudi vosek (in obratno).

Razlike med voskovimi in glinenimi pomadami so bolj povezane z znamko in formulo kot vosek v primerjavi z glino. Obe vrsti pomade sta mat, predelani in dodata teksturo. Obe vrsti imata možnosti za tanke in debele lase ter lažji in močnejši oprijem.

Vosek lahko deluje bolje za lase, daljše od srednje dolgih. To je glavna razlika. Preverite podrobnosti, ocene in seveda ceno. Včasih pa se vse skupaj konča vonj.

najboljša glina za lase za moške

Kako uporabljati glino za lase

Glinene pomade so trde v pločevinki. Ne glede na to, ali vsebujejo vosek, je treba glinene pomade segreti pred nanosom na lase. Izkopajte količino pomade v velikosti niklja in jo vtrite med dlani, preden nanesete vlažne do suhe lase. Trdovratne formule bodo morda potrebovale toploto sušilnika za lase, da se zmehčajo.

Za katere pričeske je glina za lase? Skoraj vse. Teksturirane konice, sodobni pridelki, vintage pompadours, flow in celo trendovske zavese.

Glinene pomade lahko uporabljate samostojno, vendar jih dobro kombinirate solni razpršilec za še več teksture in držanja.

Najboljša glina za lase za moške

Nagrajeni Clay Pomade Hanz de Fuko Claymation
Najboljša glina za debele lase Blumaan Cavalier Clay
Najboljša glina za tanke lase Layritna cementna glina
Najmočnejša glina za lase Reuzel Clay Matte Pomade
Najboljša poceni glina za lase Gospodje London Carbon Clay
Najboljša glina za lase z voskom Byrd Clay Pomade
Najboljša glina za teksturo las Baxter iz Kalifornije Clay Pomade

Dobitnik nagrade

Hanz de Fuko Claymation Poiščite glino za lase v slovarju in videli boste HdF Claymation. To je ena od glin OG za lase in to kaže. Popolnoma naravna formula je hibrid iz glinenega voska z zelo visokim oprijemom, dodano teksturo in predelano površino brez sijaja. Ocene Amazon ne odražajo resnične kakovosti tega dobitnika nagrade GQ Grooming Award, zato ga kupite pri uglednem viru. Tukaj je v akciji:

Hanz de Fuko

Najmočnejši oprijem za debele in/ali valovite lase

Blumaan Cavalier Clay Ta blagovna znamka je nastala v Vancouvru v Kanadi, svoje izdelke pa proizvaja v ZDA. Ta izjemno močna, ultra matirana glinasta pomada vsebuje tudi aminokisline za krepitev las, beljakovine kvinoje za sijaj in organsko arganovo olje za kondicioniranje. Odlikuje se z grobimi, valovitimi, srednjimi in debelimi lasmi, ki ustvarjajo klasične, ustvarjalne in grde pričeske, ki trajajo ves dan.

Blumaan

Najboljša glina za tanke lase

Layritna cementna glina Glina ene najboljših blagovnih znamk pomade bo odlična. Ta formula veže posamezne dlake za zgostitev in oblikovanje las za celodnevno držanje. Layrite pravi, da je ta izdelek najboljši za srednje do debele lase, recenzentom pa je všeč tudi za fine, tanjše in tanke lase. Kljub obstoju cementa se ta glina zlahka spere z vodo.

Brivnica iz komarčka

Ultimate Hold Clay za vse vrste las

Reuzel Clay Matte Pomade Ta nizozemska znamka pomade si je v kratkem času ustvarila veliko ime. Clay Matte Pomade je zasnovan za dodajanje teksture in ločitev las. Je najmočnejša glina za lase in lahko ukroti najdebelejše in kodraste lase. Najbolje se obnese na krajših laseh ali pa za več oprijema uporabite več izdelka. Deluje enako za retro in moderne sloge.

Brivnica Ferajna

Najboljša poceni glina za lase

Gospodje London Carbon Clay Za fante, ki potrebujejo le srednje držanje, je to glina za lase ugodna in ponuja garancijo vračila denarja. Odlikuje ga tudi čebelji vosek in prijetna mošusna aroma. Ta kombinacija lahko zgosti lase in mnogi fantje jo radi uporabljajo tudi na bradi.

Londonski gospodje

Najboljši vosek + glina Pomade

Byrd Clay Pomade Ta hibridna pomada iz voska in gline je na vodni osnovi za enostavno izpiranje. Pravijo, da je srednje močan, vendar ima dovolj zadrževanja, ki prenese toploto, vlago in mraz. Uporabite ga za tiste kul in ležerne podobe, ki jih navdihuje deskar.

Byrd Hair

Najboljše za teksturo

Baxter iz Kalifornije Clay Pomade Vse glinene pomade dodajo teksturo in definicijo lasem, vendar je ta kombinacija gline in čebeljega voska vrhunska. Formula brez parabenov se tudi enostavno spere. Takole ga uporabite:

Clay Pomade - Baxter iz Kalifornije

To so naša priporočila iz gline za lase. Če še vedno niste našli tistega, kar iščete, vas bo ta vodnik pomade usmeril v pravo smer.

Oh, tudi to smo slišali Kevin Love uporablja glino za lase.

Jack Henry Co..

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author