Ravnalec za brado: Popoln vodnik

Likalnik za brado je najhitrejši in najlažji način za ukrotitev divjih dlak na obrazu. Če sušenje s čopičem s sušilcem za lase, uporabo likalnika ali preizkušanje trdnosti balzamov za brado ne deluje več, poskusite eno od teh naprav za ravnanje brade.

Ravnalnik za brado je ogrevana krtača, namenjena uporabi na obraznih dlakah. Vroča krtača ni novo orodje za oblikovanje, vendar je verjetno nova za večino moških.

Zakaj potrebujete likalnik za brado? S kodrasto brado ni nič narobe, toda dlake na obrazu imajo lahko svoj um. Poleg bradave teksture želijo nekatere brade štrleti v vse smeri. Kondicioniranje in vlaženje z olji in balzami za brado lahko pomaga, vendar ni vedno dovolj.

Likalnik za brado ne bo izravnal železnih las na obrazu, dokler se ne drži naravnost, vendar vam bo dal veliko več nadzora.

kako poravnati bradoMitch Fit

Najboljša ravnala za brado

Morda ste na družbenih omrežjih videli ravnalo za brado Kuschelbär. Pri 100 USD je to daleč najdražja možnost. Če to ni v vašem proračunu, je tu še nekaj drugih možnosti.

Najboljši likalniki za brado imajo vse te lastnosti:

Proti opeklinam zobje -Ščetke z vročim zrakom postavljajo elektrificirane zobe med običajne zobe, da gladijo lase pri vsakem potezu ščetke. Najdaljši zobje morajo biti dolgi vsaj 1 so, da lahko krajši ogreti zobje delajo svojo čarovnijo, hkrati pa se držijo stran od obraza.

Nastavljiva temperatura -Različni lasje zahtevajo različne temperature. Nekatera ravnala vam omogočajo, da izberete temperaturo, medtem ko imajo druge nizke, srednje in visoke nastavitve. Ne skočite le na najbolj vroče nastavitve. Najprej preizkusite nižje nastavitve, da zmanjšate toplotno škodo.

  • ≤ 300 ° F – Fini ali kemično obdelani lasje
  • 300-380 ° F-Navadni lasje
  • >350 ° F – debeli, grobi ali zelo kodrasti lasje

likalnik za brado

Toplotna zaščita – Večina sodobnih aparatov za lase uporablja keramično ali ionsko tehnologijo, ki zmanjšuje škodo, ki jo lahko povzročijo ogrevana orodja za oblikovanje las. Keramika označuje, da so grelni zobje prevlečeni s keramiko, da se hitro segrejejo in enakomerno porazdelijo toploto. Ionska orodja za oblikovanje nevtralizirajo pozitivne ione, ki povzročajo zvijanje in odlet.

TLDR; keramična in ionska ravnala za brado so dobra.

Indikator temperature – Tako kot izdelovalec vafljev je nujno vedeti, kdaj je vaš likalnik za brado pripravljen. Imeti mora svetlobo in/ali zvok, ki označuje, da je želena temperatura dosežena.

Vrtljiva vrvica – Nepremična vrvica se bo hitro zapletla, zato poiščite vrtljivo vrvico, ki olajša menjavo strani in doseže vsak kot vaše brade.

Široka krtača – Poiščite čopič, ki je širok najmanj 1,5 ″, idealno širši od 2 ″. To zagotavlja največjo pokritost z vsakim potezom čopiča, da poravnate najbolj kodraste, najdaljše in debelejše brade.

Cenovna točka – Vsako ravnalo za brado, ki ima zgoraj navedene lastnosti in ustreza vašemu proračunu, bo delovalo. Pravzaprav bi morala biti vsaka krtača z vročim zrakom v redu, ne glede na barvo ali del trgovine, v kateri se nahaja. To je uniseks izdelek, ki ga lahko uporabljajo moški in ženske.

Ti likalniki za brado se gibljejo med 25-40 USD in so vsi na voljo na Amazonu. Imena blagovnih znamk se lahko spremenijo, če pa iščete bistvene lastnosti, ne morete zgrešiti.

COOLKESI Ionsko ravnalo za brado – Pri 24,99 USD je to najcenejše ravnalo za brado, ki ga priporočamo. Poleg osnovnih zahtev vključuje 5 nastavitev temperature, zasnovo proti opeklinam in toplotno rokavico.

Iston Straightener za brado – Ta čopič dobro deluje in tudi izgleda odlično. Segreje se v 30 sekundah, samodejno se izklopi po 30 minutah in vključuje tako keramično kot ionsko toplotno zaščito. Ista krtača se prodaja pod imenom Aberlit. To Arkam Ionsko ravnalo za brado je tudi zelo podobno.

najboljši likalnik za brado

CNXUS Ionska krtača za ravnanje las -Ta unisex grelni glavnik ima keramične zobe in ionsko tehnologijo, 5 nastavitev toplote do 450 ° F in krtačo v obliki polmeseca, ki ustreza oblinam obraza in glave.

Najboljše poceni ravnalo za brado

Če želite podobno vrsto ravnala za brado po nižji ceni, si oglejte Cutie Acadamy glavnik za ravnanje brade. To je ravno likalnik z zaščitnim glavnikom, ki preprečuje stik s kožo. Ta likalnik za brado deluje drugače kot ščetke, vendar je zelo učinkovit in stane le 22 USD.

najboljše poceni ravnalo za brado

Kako uporabljati ravnalo za brado

Postopek ravnanja brade z likalnikom za brado je tako preprost, kot da ga ščetkate, dokler vaša brada ne izgleda tako, kot želite. Če želite to početi vsak dan ali blizu tega, morate vključiti še dva bistvena koraka.

Toplotna zaščita za brado

Preden poravnate brado z vročo krtačo, vedno uporabite izdelek za zaščito pred toploto, da bodo lasje zdravi. Arganovo olje preprečuje toplotne poškodbe pri kondicioniranju las. Najti Arganovo olje v steklenički s pršilom za enostavno uporabo ali pa pojdite na to velika steklenica za najboljšo vrednost. Arganovo olje dobro deluje kot olje za brado kadar koli v dnevu.

Samo opomba: olje lahko za sekundo zaškripi, ko pride v stik z vročo napravo za ravnanje brade.

Balzam za brado

Ko poravnate brado, naj bo tako z balzamom za brado. Balzami za brado zagotavljajo dolgotrajno oprijemljivost, kondicioniranje in gladke lase. Če je vaša brada neposlušna zaradi pomanjkanja vlage, bo uporaba balzama za brado pripomogla tudi k glajenju in ravnanju las.

Nekaj ​​najboljših izbir je:

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author