20 neverjetnih kodrastih kratkih pričesk za vse pametne ženske

Nova kratka frizura je najpametnejši način, da poskusite nekaj drugega. Prepričani smo, da boste najboljši vodnik za kratke lase. Iščemo najnovejše in edinstvene kratke pričeske za vas in današnji lasje elegantni kodrasti kratki odbitki!

O kodrastih laseh so lahko sanje mnogih žensk. Še posebej, če imate ravne in fine vrste las. Mnoge ženske celo razmišljajo o tem, da bi si lase pripravile, in večina jih to počne. Če se ne želite ukvarjati z dolgimi lasmi, si oglejte te odlične kratke lase za kodraste lase. Neverjetno kodrasti pixie kosi, bob odbitki za kodraste lase, afro sloge in še več! Samo poglejte in izberite najboljši slog zase! Tudi če ne najdete pravih kodrastih kratkih las, samo kliknite tukaj in si oglejte vse različne kodraste pričeske.

1. Kratki naravni kodri

Pixie striženje je vedno najboljša rešitev, če iščete kratko in uporabno pričesko. In to kratke stranice in dolga frizura na vrhu videti tako elegantno za mlade dame s kodrastimi lasmi. Poleg prave pričeske, ki jo lahko uporabljate vsak dan, bodo v središču pozornosti tudi pixie lasje, zaradi katerih bo vaša ličila.

Kratke kodraste pričeske

Vir

2. Debeli kodrasti lasje

Na prvi pogled je videti nekoliko grdo, vendar je pravzaprav lepa možnost bob frizura za kodraste lase. Ko si umivate lase, dolgi lasje niso več ur suhi. Poleg tega, če se želite sušiti s sušilcem za lase, bo videti preveč kodrasto, vendar bodo kratki lasje rešili vse te težave. Lase boste hitro posušili in jih enostavno oblikovali z balzamom za lase.

Kratki kodrasti lasje

3. Curly Pixie Cut

Ljubitelji sloga grunge, ta nered kodrasto valovita pixie cut popolnoma super za vas. Doživite vse, kar lahko poskusite v mladosti, še posebej različne frizure in edinstvene barve las. Ne bojte se prekratkih las. Nekako bodo zdržali en dan. Še več, na najbolj zdrav način!

Kodraste kratke pričeske

4. Obrnjeni kodrasti Bob

Popoln predlog za dame s kodrastimi lasmi, ki imajo radi boemski videz. Obrnjen bob rez z ohlapnimi velikimi kodri, s trakom za glavo. S to elegantno pričesko, ki jo lahko izberete vsak dan, lahko dobite drugačen in moden videz.

Kodrasti kratki lasje

5. Kratki kodrasti lasje za starejše ženske

Bob odbitki z elegantnim videzom so odlični za starejše dame. Če želite, da bodo vaši sivo obarvani lasje videti popolni, prav tako pa imate debele kodraste lase, se vsekakor odločite za srednji bob. Ni starosti, da bi izgledali čudovite dame!

Pričeske za kratke kodraste lase

Vir

6. Kodrasta Pixie

Kratke kodraste pričeske-6

7. Afro kratki lasje

Kratke kodraste pričeske-7

8. kodraste šiške

Kratke kodraste pričeske-8

9. Taylor Swift

Kratke kodraste pričeske-9

10. Simpatična kratka pričeska

Kratke kodraste pričeske-10

11. Bob Cut

Kratke kodraste pričeske-11

12. Asimetrični Pixie Undercut Curly

Kratke kodraste pričeske-12

13. Frizzy Curly Bob

Kratke kodraste pričeske-13

14. Curly Bangs in Bob

Kratke kodraste pričeske-14

15. Črni lasje

Kratke kodraste pričeske-15

16. Eleganten slog

Kratke kodraste pričeske-16

17. Naravno kodrasti lasje

Kratke kodraste pričeske-17

18. Diplomirani Curly Bob Style

Kratke kodraste pričeske-18

19. kodrasti sivi lasje

Kratke kodraste pričeske-19

20. Leticija Sabatella

Kratke kodraste pričeske-20

About the author