2013 Kratki kodrasti odbitki

Leta 2013 kratke pričeske so v trendu. Kratke pričeske poskušajo vsi, pa naj bodo ravni, kodrasti ali valoviti lasje. Ko se bliža poletje, se ženske in dekleta odločajo za kratke lase. Tako se lahko znebijo znoja in draženja dolgih las. Poleg tega so v trendu kratke pričeske, zato vam bodo podarile sodoben videz. Tukaj je galerija kratkih kodrastih odbitkov za leto 2013, ki jih lahko poskusite letos.

Ženske in dekleta, ki želijo dobiti srčkan videz, lahko preizkusijo to grdo pričesko na kodrastih laseh. V njej bodo videti odlično.

Simpatična kodrasta kratka frizura

Vir

Bob frizure so najboljši za dekleta s kodrastimi lasmi. Zaradi kodrov v laseh bo ta pričeska videti bolj elegantna in spodobna.

Kodrasti kratki bob odbitki

Vir

Bob pričeska izgleda odlično na blond kodrastih laseh. Ta pričeska vam bo dala glamurozen videz. In v tej trendovski pričeski boste videti neverjetno.

Blond kratke kodraste pričeske

Vir

Ženske in dekleta s temnimi lasmi morajo poskusiti to pričesko. V njej bodo videti vroče. Ta pričeska jim bo dala trendovski in sodoben videz. In vsi bodo cenili njihovo lepoto.

Kratke temno kodraste pričeske

Vir

Večplastno pričesko lahko poskusite tudi na kodrastih laseh. Na vas bo videti čudovito.

2013 Kratki kodrasti odbitki-1

Vir

To je tudi lepa in elegantna pričeska, ki jo lahko leta 2013 poskusite videti trendovsko in moderno. Ta pričeska je pridobila toliko cenjenja, da je na modni sceni 2013.

2013 Kratki kodrasti odbitki-2

Vir

Obrnjena frizura bob odlično izgleda tudi na kodrasti pričeski. To je ljubka in spodobna pričeska, ki je najboljša za uradne zabave. Ta pričeska vam bo dala glamurozen videz.

2013 Kratki kodrasti odbitki-3

Vir

Ta pričeska je najboljša za zrele ženske. Ta pričeska jim bo dala profesionalen videz in v njej bodo videti privlačno.

2013 Kratki kodrasti odbitki-4

Vir

2013 Kratki kodrasti odbitki-6

Vir

2013 Kratki kodrasti odbitki-7

Vir

2013 Kratki kodrasti odbitki-8

Vir

2013 Kratki kodrasti odbitki-9

Vir

2013 Kratki kodrasti odbitki-10

Vir

2013 Kratki kodrasti odbitki-11

Vir

2013 Kratki kodrasti odbitki-12

Vir

2013 Kratki kodrasti odbitki-13

Vir

About the author

Adblock
detector