25 kratkih kodrastih odbitkov

Letos so v trendu kratki odbitki ali kratke pričeske, ki jih vsi poznamo kodrasta pričeska je bolj v trendu s tezami kratki odbitki. Kodraste pričeske dajejo edinstven in trendovski videz osebnosti deklice. Veliko različnih stilov in krojev je v trendu s kodrastimi pričeskami, zaradi katerih ste bolj elegantni in trendovski. Tukaj je nekaj primerov najboljših 25 kratkih kodrastih las za dekleta. Če pogledate te trendovske sloge, vam bo morda v pomoč, če spremenite videz ali pričesko in boste letos videti bolj trendovsko.

Asimetrična frizura je zelo ljubka in trendovska frizura. Te pričeske lahko nosite z ravnimi lasmi, umazanimi lasmi ali s kodrastimi lasmi. Toda asimetrični odbitki najbolje izgledajo na kodrastih laseh. To vam daje zelo edinstven in čudovit videz.

Kratki asimetrični odbitki za kodraste lase

Preveč kratke pričeske s kodrastimi lasmi so priljubljene med modnimi mladimi dekleti. Deklica na spodnji sliki je imela zelo ljubko kratko napol obrito frizuro s kodrastimi blond lasmi. Svetla barva las pričeski doda več lepote in jo naredi privlačnejšo, elegantnejšo in trendovsko.

Kratke in kodraste pričeske

Elisabeth Shue je znana zvezdnica in tudi zelo trendovska dama. Zdaj nosi zelo srčkano kratko frizuro z ohlapno valovito kodrasto pričesko. Lase si tudi pobarva v blond odtenek in v tej frizuri izgleda lepše.

Kratke kodraste pričeske Elisabeth Shue

Letos so v trendu blond barva las in vsi njeni svetlejši in temnejši toni. Večina deklet rada nosi njen svetlejši ton. Tudi kodrasti lasje izgledajo srčkano in elegantno z odtenkom blond barve las.

Kratki blond lasasti odbitki

Leta 2013, kodraste pričeske in kratki odbitki so najbolj v trendu in dekleta v teh odbitkih izgledajo seksi in elegantno.

Kratke trendovske kodraste pričeske 2013

Rdeča barva las je vedno zelo privlačna in seksi barva. Večina vročih in elegantnih deklet rada nosi to barvo las. Kratke kodraste pričeske prav tako videti neverjetno v rdeči barvi las.

Pričeske za kratke kodraste rdeče lase

Jennifer Nettles je znana hollywoodska zvezdnica in je tudi zelo lepa dama. Zdaj je imela zelo srčkano kratko kodrasto pričesko z mešanico svetlih in temnih tonov blond barve las. V tem novem videzu izgleda neverjetno, trendovsko in elegantno.

Jennifer Nettles kratki kodrasti lasje

Dekleta nosijo tudi kodraste pričeske z zelo kratkimi lasmi. To pričesko večinoma nosijo ženske.

Zelo kratki kodrasti lasje za ženske

Kratke kodraste pričeske so ena najboljših in trendovskih pričesk. Te pričeske so tudi zelo enostavne za rokovanje in prenašanje kamor koli.

Najboljši kratki odbitki za ženske s kodrastimi lasmi

Dekleta izgledajo srčkan in lep v kratkih kodrastih pričeskah. Leta 2013 je zelo priljubljen tudi med srčkanimi in modnimi dekleti.

Simpatične kratke kodraste pričeske 2013

Dekle na spodnji sliki ima zelo srčkano kratko frizuro s kodrasto pričesko. V tej pričeski izgleda odlično in privlačno. Blondinka se najbolje obnese tudi na laseh.

Odlične pričeske za kratke kodraste lase

Teksturirano je tudi zelo privlačna, neverjetna in edinstvena pričeska med dekleti. To dekle nosi to frizuro s svetlejšim blond odtenkom in v tej frizuri izgleda trendovsko in elegantno.

Pričeske s kodrasto teksturo

25 kratkih kodrastih odbitkov

25 kratkih kodrastih odbitkov-1

25 kratkih kodrastih odbitkov-2

25 kratkih kodrastih odbitkov-3

25 kratkih kodrastih odbitkov-4

25 kratkih kodrastih odbitkov-5

25 kratkih kodrastih odbitkov-6

25 kratkih kodrastih odbitkov-7

25 kratkih kodrastih odbitkov-8

25 kratkih kodrastih odbitkov-9

25 kratkih kodrastih odbitkov-10

25 kratkih kodrastih odbitkov-11

Kratki kodrasti odbitki

About the author