Kosi za kratke kodraste lase

Skodrani lasje res je užitek gledati zaradi svoje naravne privlačnosti in vsi vemo, da so naravne vedno lepe in lepe. Kljub temu včasih kodrasti lasje predstavljajo velik izziv pri oblikovanju las in frizerka bi se morala vsekakor lotiti teh ljubkih kodrov, da bo zagotovila naravno privlačnost kodrastih las. V tem članku predstavljamo nekaj kratke kodraste pričeske za ogled in izbiro.

Kul kodrasta pričeska

To kratka neurejena pričeska ima tiste kul pramene kodrastih las. Strani in hrbet sta skrajšana, vrh pa nakodran in neurejen. Privlačnost te pričeske je vsekakor kul in naravna ter je idealna za tiste z naravnimi kodrastimi lasmi.

Kul kodrasta pričeska

Vir

Lovely Curly Bob Cut

To kodrasta pričeska je v obliki bob kosa, čeprav se zdi, da bob rez ni očiten zaradi neurejene razporeditve kodrastih las. Vendar pa so ti ljubki kodri tisti, ki naredijo to pričesko zelo edinstveno in privlačno. Prav tako je ljubke kodraste šiške tej črtasti naravni kodrasti dodajte glamur in slog kratka pričeska.

Čudovit kodrasti Bob Cut

Vir

Lovely Curly Bob Cut

Ta čudovit pogled od zadaj na ta kodrasti bob kroj je vsekakor zelo krasen in čudovit. Za to pričesko so značilni tisti ljubki prameni kodrastih las, ki tej pričeski zagotavljajo dovolj volumna in teksture. Prav tako so značilnosti te pričeske lepi prameni kodrastih las, ki dajejo slogu in glamur to čudovito striženje.

Kodrasti Bob Cut

Vir

Čudovit valovit flip out Bob Cut

Ta čudovit frizerski bob kroj je določen s tistimi ljubkimi prameni valovitih las, ki naravno tečejo navzdol. Posebnosti te frizure so obrnjene strani, ki so na pogled zelo osupljive in očarljive. Prav tako očarljive šiške tej čudoviti pričeski dodajo glamur in slog. Zagotovo bi v bližnji prihodnosti zelo rad imel to pričesko.

Čudovit valovit flip out Bob Cut

Vir

Lovely Messy Bob Cut

Ta kul, a ljubek neurejen bob kroj je narejen iz srednje debelih pramenov kodrastih las. Kodrasti lasje in neurejena ureditev dodajo teksturo in volumen tej čudoviti pričeski. Prav tako stransko pometane šiške temu očarljivemu bob kroju dajejo nekaj kul lepega sloga.

Lovely Messy Bob Cut

Vir

Fantastičen kodrasti Bob rez

Za ta fantastičen bob kroj so značilni tisti kodrasti prameni debelih las, ki to pričesko nasičijo z volumnom in teksturo. Kodrastim pramenom je dovoljeno, da gredo na neurejen način. Ta pričeska je vsekakor naravna, ljubka in kul na pogled.

Fantastičen kodrasti Bob rez

Vir

Čudovit in očarljiv Curly Bob Cut

Ta čudovit in privlačen bob kroj je vsekakor zelo očarljiv in očarljiv na pogled. Zanj so značilni tisti ljubki prameni blond kodrastih las, ki naravno tečejo do tilnika. Naravna valovitost teh kodrastih pramenov daje tej pričeski njeno čudovito privlačnost, ki jo je težko prezreti.

Lep in privlačen kodrasti Bob Cut

Vir

Čudovit in čudovit valovit Bob rez

Na prvi pogled je ta bob kroj res super in čudovit na pogled. Ima tiste čudovite pramene kodrastih blond las, ki zagotavljajo edinstveno in privlačno lastnost te pričeske. Kodrasti valoviti lasje so zelo ljubki in privlačni za opazovanje. Vsekakor bi rad imel ta očarljiv valovit bob kroj, če bi imel tiste naravne pramene kodrastih blond las.

Čudovit in čudovit valovit Bob Cut

Vir

Rihannin ljubek kodrasti Bob Cut

Ta fantastičen bob kroj, ki ga nosi Rihanna, ima vse lastnosti čudovite pričeske. Kodri so res super in jasno opredeljujejo ta bob kroj. Poleg tega so ljubke kodraste šiške mamljive in privlačne na pogled. Zagotovo bi v prihodnosti rad preizkusil ta čudovit kodrasti bob kroj.

Rihannin čudovit kodrasti Bob Cut

Vir

Neverjetna kodrasta blondinka Bob Cut

Za ta neverjeten bob kroj so značilni tisti ljubki kodrasti prameni blond las, ki so res čudoviti in očarljivi na pogled. Vrh in stranice so obdane s kodrastimi prameni las, ki dajejo tej pričeski njeno značilnost. Poleg tega so kodraste šiške res ljubke in privlačne na pogled. To je res očarljiv in privlačen naravni kodrasti bob kroj.

Neverjetno kodrasta blondinka Bob Cut

Vir

Awesome Curly Pixie Cut Susie Castillo

Ta kodrasti pixie kroj, ki ga je nosila Susie Castillo, je zelo ljubek in očarljiv. Kodrasti lasje lepo definirajo to pričesko. Strani in hrbet sta skrajšana, šiška pa kodrasta in skoraj neopazna. Toda učinek, ki ga ustvarijo kodrasti lasje na videz Susie Castillo, je res očarljiv in čudovit na pogled.

Awesome Curly Pixie Cut Susie Castillo

Vir

Očarljiv valovit kroj Pixie

Za ta čudovit pixie kroj so značilni tisti valoviti prameni debelih las, ki dajejo tej pričeski dovolj volumna in teksture. Lasje so potegnjeni nazaj, kar ustvarja očarljiv videz, ki ga je res težko prezreti. Poleg tega so stranice potegnjene nazaj, da omogočijo jasen pogled na obraz. Vabljiv in očarljiv, ta valovit pixie kroj je res čudovit in očarljiv.

Očarljiv valovit kroj Pixie

Vir

Awesome Messy Asymmetric Bob Cut

Za ta fantastičen asimetrični bob kroj so značilni tisti kodrasti prameni blond las, razporejeni na neurejen način. Učinek je vsekakor izjemen. Neurejen vrh in stranice jasno opredeljujejo to pričesko in ji dajejo dovolj privlačnosti. Še več, ljubke šiške so v nasprotju z neurejenim vrhom in stranicami. To je zagotovo kul in očarljiv način športanja neurejenega bob kroja.

Awesome Messy Asymmetric Bob Cut

Vir

Očarljiv in ljubek Bob Cut

Za ta lep in hladen bob kroj so značilni tisti ljubki prameni debelih las, ki so kovani na očarljiv bob kroj. Na straneh in na hrbtu so tisti čudoviti kodrasti prameni las, ki dajejo tej pričeski naravno privlačnost. Prav tako kodraste šiške temu čudovitemu bob kroju dodajo glamur in slog.

Očarljiv in ljubek Bob Cut

Vir

Čudovit in očarljiv asimetričen Bob kroj

To čudovito in čudovito kodrasti bob rez je značilen po teh ljubkih kodrastih pramenih blond las. Na straneh so ti izpadli kodrasti prameni las, ki so res čudoviti in privlačni na pogled. Poleg tega ima ena stran nekoliko daljše lase od druge, zato spadajo v kategorijo asimetričnega boba. Vsekakor bi rad igral ta fantastični bob kroj za lepo spremembo mojega videza.

Čudovit in očarljiv asimetričen Bob kroj

Vir

About the author