Kratki slogi za kodraste lase

Izbira frizure za vaše lase ni vedno enostavna, zlasti zaradi dejstva, da je tam toliko, med katerimi lahko izbirate. Če niste prepričani, kako kratko si želite ali kakšne možnosti oblikovanja imate, potem morate le preveriti videz las. Kako kratek je? Ali ima plasti? Ali je dovolj dolgo, da ga lahko zvijemo? To so vsa vprašanja, na katera morate odgovoriti, če se želite prepričati, da ste se pravilno odločili. Odlična stvar skodrani lasje je dejstvo, da ima svoj um. Torej, čeprav bi ga morda želeli oblikovati na določen način, obstaja velika verjetnost, da vam ne bo v celoti uspelo. Najboljša stvar, ki jo lahko naredite, če jo imate kratki lasje je, da se prepričate, da ga pustite divjati. Če ga želite ukrotiti, izberite a frizura kar vam bo olajšalo nadzor nad kodri. Odločite se!

Neurejeni kodri

Ko gre za kodre, je vse v tem, kako neurejeni jih lahko naredite. Odlična stvar tega videza je dejstvo, da boste vedno videti vroče in lepo. Prav tako se boste razlikovali od drugih.

Kratki slogi za kodraste lase

Vir

Preprost Bob

Seveda, ko pogledate to pričesko, je ne vidite kot preprost bob, ampak bolj kot bob, ki ima nekaj debelih in čudovitih šišk. Če ste pripravljeni na odličen videz, se odločite za ta bob in pustite, da vam kodri podivjajo!

Kratki kodrasti lasje

Vir

Nori kodri

Če želite, da vaši kodri resnično podivjajo, se prepričajte, da se postrižete, kar jim bo omogočilo prav to. Če potem le oblikujete svoje kodre, da bodo bolj zategnjeni in da imajo malo volumen, bo vaš videz čudovit!

Kratki slogi za kodraste lase

Vir

Asimetrični Bob

Čeprav lahko vidite le, kako lasje izgledajo od zadaj, lahko vidite tudi, da so prameni las od spredaj nekoliko daljši. Tako imamo opravka s čudovitim in asimetričnim bobom, ki je tudi kodrast!

Lepe kratke kodraste pričeske 2014

Vir

Afro poglej

Da bi dobili afro videz, vam ni treba imeti res temne kože. To pomeni, da lahko lase kar tako napete navzgor in jih nato rahlo počešete. Voila! To je najlažji način za afro videz!

Kratki kodrasti afriško -ameriški lasje

Vir

Curls All Over

Vidite lahko, da so ti kodri očitno oblikovani tako, da kažejo v isto smer. Konec koncev je to pogled, za katerega se običajno odločite, ko se udeležujete dogodka. Bolj ko so kodri zategnjeni, debelejše so šiške!

Kratke temne kodraste pričeske

Vir

Kratki kodri

To so res kratki kodri, ki jih običajno vidite pri dečkih. Če niste tip osebe, ki uživa v ljubkem in ženstvenem videzu, vam bo ta pomagal sprostiti drugo uporniško stran sebe!

Elegantne kratke kodraste pričeske

Vir

Zelo ohlapni kodri

Ko pogledate to pričesko, najprej opazite dejstvo, da je res preprosta pričeska. Če imate običajno kodraste lase, potem lahko samo zaspite in se naslednji dan zbudite s to pričesko!

Kratke kodraste pričeske slavnih

Vir

Polnjeni kodri

Če imate trenutno bob frizuro, so konice vaših las zagotovo napolnjene. Torej, če se želite prepričati, da bodo vaši kodri videti enako kot na sliki, jih morate le oblikovati.

Kratka rjava kodrasta pričeska

Vir

Kratki lasje

Odlična stvar te frizure je, da je priljubljena ne glede na vašo starost. Zaradi velike prostornine in ohlapnih kodrov boste vedno videti super. Odločite se le za krajšo dolžino kodrov in jih pustite!

Kratka kodrasta pričeska Meg Ryan

Vir

Blondinka Bob

Ne glede na dolžino las se vedno odločite za čudovit bob. Ta frizura je odlična tudi za ljudi s kodrastimi lasmi, saj jim pomaga, da svoje kodre nekoliko ukrotijo ​​in dobijo več kot fantastičen videz.

Kratka kodrasta Bob pričeska

Vir

Priljubljen Bob

Kdo se ne spomni bujnih kodrov Carrie Bradshaw? To je še en slog, ki nikoli ne izgine. Pravzaprav, če želite imeti frizuro, ki vam omogoča veliko volumna, potem je to prava poteza!

Kratka kodrasta pričeska Carrie Bradshaw

Vir

Kodrasti Pixie

Čeprav te frizure morda še niste videli, je izjemno lepa. Imate čudovite debele šiške in kodre, ki prinašajo veliko volumna za vaš fantastičen nabor las. S tem videzom bodite drugačni!

Neurejene kodraste kratke pričeske

Vir

Temni kodri

Če ste se borili s izredno kodrasti lasje že vrsto let je morda čas za spremembo videza. Odločite se za ta fantastični bob, ki vam bo omogočil, da se počutite nekoliko bolj svobodno in boste videti odlično!

Trendi kodrastih kratkih las 2014

Vir

Vintage lasje

To je torej vrsta frizura ki jih lahko oblikujete na vse mogoče načine in še vedno izgledate vintage in drugače. Morate se le spomniti, da dovolite svoje kodre občasno imajo svoj um in preprosto uživajo!

Kratke pričeske

Vir

About the author