Novi kratki kodrasti odbitki

Ko se morate odločiti glede frizura za kar se boste odločili, morate najprej razmisliti, kako kodraste lase je. Obstajajo določeni odbitki popolnoma s kodrastimi lasmi, vendar morate poskrbeti, da so vaši kodri le ohlapni ali dovolj napeti, da odstranijo ta določen videz. Če ste oseba, ki se želi prepričati, da so vse odločitve sprejete po posvetovanju z najnovejšimi trendi, si oglejte slike, ki jih imamo za vas tukaj. Obstaja veliko razlogov, zaradi katerih bi se morali odločiti za skrajšanje las, eden od njih je dejstvo, da bo skrajšalo čas, ki ga morate preživeti pred ogledalom. Navsezadnje živimo v stoletju hitrosti in potrebujemo čim več prostega časa. Zakaj ne bi naredili nekaterih sprememb, ki vam bodo omogočile učinkovitejšo uporabo časa?

Kodrasti Bob

Kodri na tej sliki so prav tako ohlapni, kot bi morali biti. To pomeni, da so videti zelo romantično in nekako seksi na zelo dober način. Običajno, če imate skodrani lasje, jih morate nekoliko oblikovati, da bodo videti ravno prav.

Kodrasti Bob

Lep kratek Bob

Ko se želite prepričati, da si boste lase čim lažje uredili, bi bila najboljša izbira frizura bob. To vam bo olajšalo življenje in vam ponudilo veliko prostega časa.

Lep kratek Bob

Blondin kodrasti Bob

V blondinkah je nekaj, zaradi česar so videti tako fantastično. Gre za barvo las in za dejstvo, da ste izbrali bob frizuro, ki bo okrepila učinek ljubkosti, ki ga že imate.

Blondin kodrasti Bob

Asimetrični rez

Zaradi kodrov je ta asimetrična frizura videti veliko bolje, kot si sploh lahko predstavljate. Resnica je, da je vse odvisno od tesnosti kodrov. Spustite jih in redno se strižite.

Asimetrični rez

Neredna frizura

Ena izmed stvari, ki jih morate poskusiti, je, da pustite, da vaši kodri divjajo. Najboljši način, da to storite, je, da lase počešete s prsti in jim pustite prosto teči!

Neredna frizura

Slojni kodri

Če še niste slišali za to vrsto frizure, potem morate vedeti, da je to izraz, ki opisuje frizuro, zaradi katere bodo lasje in kodri videti čudovito. Samo pokličite svojega stilista!

Slojni kodri

Ravni rez

Čeprav je edina stvar pri tej frizuri črta, ki ji sledi okoli vratu in ušes, je odlična izbira za ženske, ki želijo videti elegantno, ne glede na slog, ki ga izberejo.

Ravni rez

Slojeviti Bob

To je vse o plasteh in o tem, da bodo vaši lasje videti čudovito, medtem ko bodo vaši kodri nekoliko ostriženi. Tako bo zagotovo videti fantastično, vendar boste morali poiskati nadarjenega stilista!

Slojeviti Bob

Noro obsežni lasje

Ko želite narediti dolgotrajen vtis, je najbolje, da se prepričate, da imate veliko glasnosti. Zaradi tega bodo na ulici vsi obrnili glavo. Zato se odločite za velike kodre!

Noro obsežni lasje

Čudovita bližnjica

Čudovita stvar te frizure je dejstvo, da so kodri postavili enrie obraz. To bo zagotovo okrepilo vaše oči, vaš nasmeh in druge čudovite lastnosti, ki jih imate. Torej, uresniči to!

Čudovita bližnjica

Kratka kodrasta frizura

Lasje ne bodo le videti krajši, kot so v resnici, ampak bodo pokazali veliko volumna. Tako boste videti fantastično in kot da veste nekaj o zadnjih trendih in modi!

Kratka kodrasta frizura

Tesni kodri

Čeprav vaši lasje morda niso tako kratki, morate zaradi dejstva, da imate zelo napete kodre, izbrati takšno frizuro, ki vam bo omogočila, da se vsak dan odločite za različne sloge. To vam bo pomagalo, da se znova odkrijete.

Tesni kodri

Eleganten videz

Da bi dobili ta videz, je prav, da poiščete odličnega stilistka, ki vam bo pobarval lase na pravi način in jih postrigel tako, da se bodo vaši kodri lahko praktično sami oblikovali.

Eleganten videz

Ljubki lasje

To je zagotovo vrsta frizure, ki bi jo lahko vsak dan dokaj enostavno oblikovali. Vse kar potrebujete je nekaj minut pred oknom in to je to. Tako boste lahko prihranili veliko časa in izgledali ljubko!

Ljubki lasje

Čudoviti debeli lasje

Ko imaš vse, kot kodre, debele in lepe lase, edina stvar, ki jo potrebuješ, je prava dolžina. Zato si ostrižite lase tako, da se bodo preprosto počistili ob ramenih in videti boste neverjetno!

Čudoviti debeli lasje

About the author