Pričeske za kodraste kratke lase

Znano je dejstvo, da skodrani lasje ima svoj um. Ni tako, kot si ga oblikujete v nekaj sekundah in pričakujete, da bo pričeska zdržala ves dan. Zanimivo, smešno in tudi največkrat nadležno pri kodrih je dejstvo, da se zdi, da nikoli ne ostanejo na enem mestu. Kaj torej storite, da preprečite, da bi se vsako jutro zrušilo, ko ta pramen las ne ostane v določenem položaju, kot bi si želeli? No, odgovor je dokaj preprost. V tem primeru je najbolje, da poiščete a odlična frizura to vam bo omogočilo, da svoje kodre ukrotite, kadar koli se vam zahoče, ali pa jih sprostite. Zato ne potrebujete prave frizure. Da bi se počutili bolje, bili bolj samozavestni in poskrbeli, da vam nikoli več ne bo slab dan za lase. To je vsekakor nekaj, kar a fantastična frizura bo naredil. Torej, katera bi bila za vas najboljša izbira?

Kratki seksi lasje

To je vsekakor vrsta frizure, ki bo vašim kodrom omogočila, da se razveselijo in boste videti bolj sive kot kdaj koli prej. Če želite biti samozavestni, potem je to zagotovo to najboljša pričeska zate!

Kratki seksi lasje

Zvit Bob

Vsakdo ima rad kodre, še posebej, če so ravno prave napetosti. To pomeni, da boste videti preprosto lepi, če želite bob, ki vam bo omogočil, da imate le malo oblikovane kodre.

Zvit Bob

Kratki tesni kodri

Sedaj, če iščete bolj naraven videz, pustite, da se zategnjeni kodri preprosto sprehajajo in izgledajo vroče in hkrati fantastično. Ali se želite zbuditi in vam ni treba oblikovati las? Potem je to to!

Kratki tesni kodri

Vintage kodri

Vintage je vedno lep, ker vas spominja na čas, ko so ženske naredile vse, da bi izgledale fantastično vsako minuto vsakega dne, dejstvo, da tega ne vidite pogosto. Zato vrnite čudovite lase 24 ur na dan!

Vintage kodri

Zviti lasje Pixie

Če imate radi precej kratke lase in še vedno želite uživati ​​v svojih čudovitih kodrih, potem ne delajte kompromisov. Odločite se za ta srčkan in kratek videz pixie, ki vam bo zagotovil pričesko, ki jo želite.

Zviti lasje Pixie

Rdeči kodri

Ko pogledate to sliko, se pojavita dve stvari: rdeči in seksi lasje ter volumen, ki ga ima. Lahko imate rdeče kodre in vsak dan lahko uživate v višji ravni seksi!

Rdeči kodri

Kratki elegantni lasje

Zaradi tesnih kodrov te kratke pričeske boste videti fantastično. Uživate lahko celo v šiškah, ki jih boste očitno morali nekoliko oblikovati, a eleganten videz nikoli ne izgine. Zato danes izberite eleganco!

Kratki elegantni lasje

Neurejeni kratki kodri

Če las ne želite oblikovati niti malo, lahko to naredite tako, da pustite, da vaši kodri preprosto sedijo, kakor želijo. Dodajte le malo izdelka in mizi boste prinesli svež in izviren videz.

Neurejeni kratki kodri

Kratki ohlapni kodri

Zaradi teh ohlapnih kodrov bodo vaši lasje videti daljši. Seveda pri kodrastih laseh nikoli ne veš natančno, kako dolgi so tvoji lasje, če jih ne poravnaš. Če želite dlje, pustite kodre rahlo ohlapne.

Kratki ohlapni kodri

Messy Dark Look

To je očitno moden pristop k neurejenim kodrom in vam bo pomagal dobiti slog, zaradi katerega vsi ne bodo mislili, da ste ure ali ure v ogledalu poskušali oblikovati tako ali drugače.

Messy Dark Look

Zelo kratki kodri

Ko imate kratke lase, se lahko odločite, da bodo skrajno kratki, da se vaši kodri ne pokažejo, ali pa izberite nekoliko daljšo različico, zaradi katere bo vaša pričeska videti veliko bolj zanimiva.

Zelo kratki kodri

Asimetrični kodri

Očitno, ko gre za kodre, nikoli ne veš, kako naravnost so porezani. Ko pa želite kombinirati različne elemente, kot so kodri, z zelo kratkimi šiškami, boste dobili fantastičen slog!

Asimetrični kodri

Čudoviti kodri

The blond lasje, the čudoviti kodri in kratka dolžina las naredi vse preprosto preprosto. Če se želite prepričati, da se bodo ljudje osredotočili na vaše funkcije, izberite ta videz.

Čudoviti kodri

Kratki čudoviti lasje

Dovolite, da vaši kodri postanejo divji, je nekaj, kar lahko kombinirate z rahlim ukrotitvijo. Zato se odločite, da svoje čudovite kodre nekoliko ukrotite, vendar jim dovolite tudi malo svobode. To dobiš!

Kratki čudoviti lasje

About the author