Kratki lasje za črne ženske

Leta 2013, kratki lasje so najbolj trendovske pričeske. Te pričeske z različnimi barve las dodaja bolj eleganten videz njihovi osebnosti. Tukaj je še nekaj kratke pričeske in odbitki, ki bi lahko bili v pomoč pri spreminjanju vašega videza in bodo letos preveč modni.

Šiška je najbolj trendovska in edinstvena frizura tega leta. Tem tem trendom sledijo tudi črne ženske. Šiško lahko nanesete na eno ali obe strani glave, vaša izbira. Izbrati morate, kaj vam bolj ustreza. Šiška je oster pogled na črne ženske in jih naredi trendovsko.

Kratki lasje s šiškami za črne ženske

Črna ženska s kratko frizuro izgleda neverjetno. Kratki odbitki ali pričeske dajejo a naraven videz na njihovo osebnost. Toda ti lasje bolj ustrezajo tem črnim ženskam, ki so imele ovalno obliko obraza.

Kratki odbitki za ovalne obraze črnih žensk

Kot vsi to vemo v kratki odbitki, odbitki bob so najbolj trendovski in elegantni. Prav tako ustreza črnim ženskam in naredi njihovo osebnost bolj elegantno. Pogled spredaj in zadaj na to striženje je drugačen. Od pogleda od spredaj je nekoliko daljši, od pogleda od zadaj pa nekoliko krajši. Še en slog, po katerem se je razlikoval od drugih, je barvanje v dveh barvnih tonih. Zaradi dveh odtenkov je ta frizura edinstvena in elegantna.

Bob striženje nazaj pogled slike

Kot veste, je frizura bob najmodernejša letošnja frizura, a frizura bob ima še različne sloge in vrste. Še en najbolj edinstven videz frizure bob je obrnjeni bob. Razlikuje se od vseh pričesk. Njena ena stran od sprednjega pogleda je zelo dolga v primerjavi z drugo. In od zadaj je krajši kot preprosta frizura bob. Črne ženske nosijo tudi to pričesko, saj je njihova osebnost lepša.

Obrnjena bob pričeska za črne ženske

Čisto kodrasti lasje so najpogostejša pričeska črnih žensk. Toda letos je velika razlika v njihovi pričeski tista črna kodrasta pričeska s prekratko frizuro. Zaradi tega se njihova pričeska razlikuje od prejšnje.

Črne kodraste pričeske za črne ženske

Še ena vroča pričeska za črne ženske, letos je šiška na obeh straneh in nekoliko daljša od osrednjega dela. Ne glede na to, ali nosite to pričesko v povsem črni barvi ali barvate v različnih barvnih tonih. Vedno daje vaši osebnosti oster in trendovski videz.

Je znana ameriška manekenka in tudi odlična igralka. Letos svojim lasem daje nov trendovski videz. Danes je v kratki asimetrični pričeski, zaradi česar je njihova osebnost bolj vroča in seksi. Svojo pričesko naredi drugačno tako, da umre v dveh barvnih tonih.

Kratke asimetrične frizure črnih žensk

Kot vsi vemo, je rdeča barva las vedno preveč trendovska, ne glede na to, ali jo nanesete na kratke lase ali na daljše lase. Črne ženske s kratko frizuro so videti vroče in videti je bolj seksi, saj jo umirajo v črnih in rdečih barvah las.

Rdeča barva las za črne ženske

Črne ženske na sliki z afroameriško pričesko dajejo edinstven in čudovit videz.

Kratke afriško -ameriške slike pričesk

Je znana osebnost in tudi znana igralka. Letos je spremenila videz s spremembo pričeske. Nosi prekratko frizuro, zaradi česar so elegantne.

Kratka pričeska za črne ženske 2013

About the author