Črne ženske in kratki lasje

Izbira frizure je vsekakor enostavna, če poznate nasvete, kako ugotoviti najboljša pričeska za vašo osebnost. Najprej morate ugotoviti teksturo in volumen las. Nato morate ugotoviti, kakšna je oblika obraza in katera pričeska ji ustreza. Nato lahko izberete barve, s katerimi želite lase napolniti, da povečate njihovo privlačnost. V tem članku predstavljamo nekaj kratkih pričesk, primernih za črne ženske za ogled in cenitev.

Lovely Curly Bob Cut

Za to čudovito pričesko so značilni tisti čudoviti prameni naravnih kodrastih las, narejenih na bob kroj. Kodrasti lasje dajejo tej pričeski edinstveno privlačnost in privlačnost. Prav tako daje tej pričeski toliko volumna in teksture. Poleg tega izbira zlate blond barve daje tej pričeski kraljico.

Čudovit kodrasti Bob Cut

Očarljiv kroj Pixie

Všeč mi je ta pixie cut s hladnimi prameni srednje debelih svetlo pepelnatih rjavih las. Na straneh so ti čudoviti lasje, medtem ko je hrbet lepo odrezan. Eleganten vrh se konča s stranskimi šiškami, ki tej pričeski dodajo slog in glamur. Lepa in privlačna, ta pričeska je vsekakor lep pixie kroj za vsakogar.

Očarljiv kroj Pixie

Awesome Curly Pixie Cut

Ta čudovit pixie kroj je opredeljen s temi finimi prameni kodrastih las. Kodri so res čudoviti na pogled in naravno naselijo glavo. Stranski in zadnji del sta lepo odrezana, kar daje tej pričeski dovolj ravnovesja. Poleg tega izbira bakreno blond barve za te lase močno poveča privlačnost te pričeske. Vsekakor bi rada poskusila ta kul in očarljiv pixie kroj.

Čudovit kodrasti Pixie Cut

Zelo ljubek in očarljiv Pixie kroj

Ta pixie rez je res srčkan in očarljiv za opazovanje s temi finimi prameni kodrastih las. Lasje so ostriženi, da omogočajo čist in čist pogled na obraz. Stranski in zadnji del sta skrajšani in dopolnjujeta vrh. Kul in ljubek, ta pixie kroj je odličen primer kratke frizure za črne ženske.

Zelo ljubek in očarljiv Pixie kroj

Jolanda Adamovo perje Bob Cut

Ta fantastičen bob kroj, ki ga nosi Yolanda Adam, je res lep in vabljiv na pogled. Zanj so značilni tisti hladni prameni srednje debelih rjavih las, ki so bili narejeni na bob kroj. Valoviti lasje dajejo tej pričeski dovolj volumna in teksture. Prav tako čudovite peresne stranice in konci las dajejo tej pričeski edinstveno lastnost. Zagotovo bi se v bližnji prihodnosti rad ukvarjal s tovrstnim bobom.

Jolanda Adamovo perje Bob Cut

Awesome in Fabulous Kinky Bob Cut

Ta fantastičen bob kroj je res čudovit in čudovit na pogled. Ima tiste naravne pramene kodrastih las, ki dajejo tej pričeski dovolj volumna in teksture. Podobno ti nagibani prameni las ustvarijo ravnovesno avro okoli obraza. Poleg tega dodajanje odtenkov zlate blondinke poveča privlačnost in privlačnost te pričeske.

Odličen in čudovit Kinky Bob Cut

Čudovit in privlačen asimetrični Bob kroj

Za to neverjetno pričesko so značilni tisti ljubki prameni srednje debelih črnih las, narejenih v hladnem in očarljivem asimetričnem kroju. Ta pričeska je vsekakor edinstvena, saj ima dvostransko vezavo-ena stran je veliko daljša od druge. Učinek tega dvostranskega tkanja je zelo glamurozen in vabljiv. Vsekakor bi se v prihodnosti rad ukvarjal s to fantastično pričesko.

Lep in privlačen asimetrični Bob Cut

Čudovit in čudovit Bob Cut Shakare Ledard

Ta fantastični bob, ki ga je rezala Shakara Ledard, je res čudovit in vabljiv na pogled. Opredeljujejo ga tisti ljubki prameni kodrastih las, ki dajejo tej pričeski dovolj volumna in teksture. Podobno šarmantni škripavi lasje tej pričeski dajejo toliko sloga in glamurja. Poleg tega odtenki zlate blondinke povečajo privlačnost in privlačnost tega očarljivega bob kroja.

Čudovit in čudovit Bob Cut Shakare Ledard

Očarljiv kodrast in valovit Bob rez

Ta čudovit bob kroj je res očarljiv in lep na pogled. Ima tiste debele pramene kodrastih in valovitih las, ki tej pričeski zagotavljajo dovolj volumna in teksture. Prav tako valovita šiška tej pričeski doda stil in edinstvenost. Kul in očarljiva, ta pričeska je lep primer, kako je mogoče oblikovati naravno valovite in kodraste lase.

Očarljiv kodrast in valovit Bob Cut

Čudovit kodrasti Pixie Cut

Ta čudovit kodrasti pixie kroj je resnično očarljiv in lep na pogled. Naravni kodrasti prameni las dajejo tej pričeski dovolj značaja in kakovosti. Skrajšani kodri naravno sledijo konturi glave in omogočajo lep pogled na obraz. Kul in vznemirljiva, ta pričeska je lep dodatek k našemu seznamu kul in privlačnih pixie kosov.

Čudovit kodrasti Pixie Cut

Fantastičen rez Pixie z osupljivimi konicami

Ta čudovit pixie kroj je res super s temi neverjetnimi trni, ki tej pričeski dajejo toliko čar in edinstvenost. Stranski in zadnji deli so tudi nekoliko zašiljeni, vendar je večina konic vidna na vrhu. Lepe nazobčane šiške prav tako dodajo glamur in slog temu pixie kroju. Res neverjetno, ta pričeska je vsekakor zelo očarljiva in kul na pogled.

Fantastičen Pixie Cut z osupljivimi konicami

Čudovit in očarljiv Kinky Bob Cut

Nič ni boljše od tega bob kroja, ki izgleda super in očarljivo. Za ta bob kroj so značilni tisti hladni prameni naravnih ukrivljenih las, ki dajejo tej pričeski dovolj volumna in teksture. Podobno so ti nagubani prameni las lepo urejeni, da tej pričeski dajo toliko glamurja in sloga. Lep in privlačen, ta bob kroj je res eden najboljših kinky bob kosov, kar sem jih kdaj videl.

Odličen in očarljiv Kinky Bob Cut

Čudovit rez Sassy Pixie

Ta pixie kroj je res čudovit in privlačen s svojim hladnim šiljastim vrhom in lepimi stranicami in zadnjimi deli. To pričesko definirajo tisti srednje debeli prameni rjavih las z odtenki umazano blond barve. Zašiljen vrh daje tej pričeski njeno posebnost. Poleg tega kratke stranice in hrbet lepo dopolnjujejo fantastičen vrh. To je res lep in očarljiv pixie kroj za vsakogar.

Čudovit rez Sassy Pixie

Očarljiv in privlačen neurejen rez Pixie

Ta kul in privlačen pixie kroj je res čudovit na pogled. Ima tiste srednje debele pramene črnih las, ki so bili narejeni na grdo pikčast način. Neurejen vrh lepo definira to pričesko, kratke stranice in hrbet pa močno dopolnjujejo neurejen vrh. Hladne kratke šiške prav tako dodajo glamur in slog temu čudovitemu pixie kroju.

Očarljiv in privlačen neurejen kroj Pixie

Kul in očarljiv Pixie kroj z dolgimi šiškami

To lep in privlačen pixie kroj značilni so tisti srednje debeli prameni črnih las. Strani in hrbet sta lepo odrezana, vrh pa doseže vrhunec v dolgih in očarljivih šiškah. Kul in vznemirljiv, ta pixie kroj je res lep na pogled in očarljiv za opazovanje.

Kul in očarljiv Pixie kroj z dolgimi šiškami

About the author

Adblock
detector