Črni ženski kratki kroji za leto 2013

Črne ženske lasje so običajno edinstveni z naravnimi kodri in teksturami. Vendar je ta edinstvenost izjemno čudovita in ljubka za oblikovanje. Če imate naravni kodri črnih ženskih las, tukaj je nekaj najbolj modni kratki odbitki lahko izbirate med oblikovanjem las.

Simpatična voluminozna kinky pričeska

Poglejte volumen teh nagubanih las: neverjetno je fascinantno in ljubko. Kodrasti lasje eksplodirajo tako, da je vaš obraz jasno viden. Morda tega ne priznate, ampak to kratka pričeska je vsekakor očarljiv in lep v svoji naravni preprostosti.

Simpatična voluminozna Kinky pričeska

Očarljivo kratka večplastna pričeska s črnimi črtami

Ta čudovita pričeska je zelo edinstvena in ljubka. Poglejte obrobje, ki odleti, kar vašemu obrazu daje čudovit videz. Podobno črne črte spredaj povečujejo barva las ki mu daje zelo očarljiv in glamurozen videz, ki ga je težko prezreti.

Osupljivo kratka večplastna pričeska

Elegantna kratka pričeska s čopičem

Drznite si biti drugačni in vedno v stilu s to zelo kratko pričesko. Lepo je in očarljivo. Zelo tanki lasje, podobni ščetki, opisujejo naravno obliko vaše glave in omogočajo fantastičen pogled na vaš ljubki obraz. Na pogled je zelo zanimivo in kul.

Elegantna kratka pričeska s čopičem

Fantastična neurejena sprednja pričeska

Ta elegantna pričeska je pravi hit leta 2013. Rahlo obrezan hrbet in stranice dosežejo vrhunec v gobčastih in žilastih sprednjih laseh. Kul in očarljiva, ta ljubka pričeska je vsekakor očarajoča pričeska.

Fantastična neurejena sprednja pričeska

Izvirna kratka pričeska

Všeč mi je ta pričeska s svojimi obrobami in hladnim naravnim videzom. Zaradi tega izgledate nezahtevno in naivno, vendar je splošen vpliv hladen in naraven. Zagotovo vam bo všeč ta čudovita pričeska.

Skrajšana kratka pričeska

Kratka drzna pričeska

Ta zelo kratka pričeska je izredno kul in ljubka. Vsekakor začrta konturo glave in odlično pokaže naravno lepoto. Hladno in naravno, zagotovo se vam bo zdelo glamurozno super.

Kratka drzna pričeska

Pričeska s kratkim izrezom

Očarajte se s to čudovito pričesko. Mehki nežno tekoči lasje so prežeti s blond in črnimi barvami. Kul in očarljiv, zagotovo se boste s to pričesko počutili elegantno. Prav tako je fantastičen videz, ki vam ga bo dal, zelo mamljiv in vabljiv.

Pričeska s kratkim izrezom

Kratka in drzna Kinky pričeska

Ta čudovita pričeska je zelo naravna in kul. Naravna kinky pričeska lahko pokrije glavo in ji daje lepo zaobljeno obliko, ki je res privlačna na pogled. Prav tako so kodrasti lasje tako naravni in omogočajo jasen pogled v vaš ljubki obraz.

Kratka in drzna frizura

Kratka ravna fantovska pričeska

Osvežujoč videz, ustvarjen s to kratko pričesko, je privlačen in očarljiv. Čeprav je videti fantovsko, vam njegova preprostost prinaša privlačen videz, ki je precej zanimiv. Vsekakor lahko preizkusite to čudovito pričesko.

Kratka ravna fantovska pričeska

Diplomiral Bob pričesko

Ta vrsta pričeske je zelo klasična in nikoli ne bo izginila. Njegov asimetrični kroj je neverjetno ljubek in očarljiv. Prav tako je ta ravna graduirana bob pričeska mikavno privlačna in privlačna. Ta pričeska vam bo zagotovo všeč.

Diplomiral Bob pričesko

Kratka valovita pričeska v barvah

To elegantna pričeska je vsekakor privlačna. Odtenki rjave in blond barve so zagotovo čudovita mešanica barv. Barvni kontrast ustvarja osupljivo očarljivo pričesko, ki jo je težko prezreti.

Kratka valovita pričeska v barvah

Črna frizura na kratko Buzz Cut

To super pričeska je res moden in privlačen. Mehki črni lasje so označeni s hladnimi ravnimi šiškami. Hrbet je rahlo obrezan s slojevitimi resicami. Zagotovo vam bo všeč ta očarljiva in glamurozna pričeska.

Kratka črna pričeska Buzz Cut

Očarljiva asimetrična kratka frizura Bob

Očarljiva in privlačna, zaradi te čudovite pričeske boste zagotovo videti zelo privlačni. Ta mehka bob pričeska je vsekakor zelo trendovsko in nikoli ne bo šlo iz mode. The ljubke šiške poudarite privlačen eleganten videz, ki ga ustvari ta pričeska.

Očarljiva kratka asimetrična frizura Bob

Čudovita kratka drzna pričeska

To stransko razčlenjena eno dolga pričeska je presenetljivo očarljiv in privlačen. Seksi in zapeljiva, ta fantastična pričeska prinaša očarljiv in očarljiv videz, ki zagotovo pritegne pozornost. Osupljivo privlačna je ta pričeska neverjetno privlačna.

Lepa kratka drzna pričeska

Lepo obrezana kodrasta pričeska

Hladno in naravno, ta preprosta pričeska je nekonvencionalno očarljiva in privlačna. Lepo obrezani kodri omogočajo jasen pogled v vaš obraz. Enostavno in čisto čudovita pričeska ni težko vzdrževati in je popolnoma hladen za nošenje.

Lepo obrezana kodrasta pričeska

About the author