Slike kratkih las za črne ženske

Med črnimi ženskami so priljubljene pričeske kratki odbitki z veliko različnih stilov in trendov. Črne ženske želijo izgledati modno in elegantno kot druge. Tu je nekaj najboljših trendovskih in priljubljene pričeske za črne ženske ki vam lahko pomagajo spremeniti svoj videz in postati bolj trendovski.

Deklica na tej sliki je imela srednje dolgo frizuro. Lase si pobarva v mešane odtenke blond barve las, kar daje edinstven videz njene pričeske. Neurejen in grobo valovit videz njene pričeske izgleda tudi neverjetno in elegantno.

Kratke valovite pričeske za črne ženske

Natalie Cole je znana zvezdnica in tudi trendovske črne ženske. Da bi bila videti bolj modna in edinstvena, nosi kratke lase z mešanim črno -rjavim odtenkom las. Izgleda tudi kot oblika rokavov. Ta pričeska jih naredi pametne, trendovske in elegantne.

Kratki ravni odbitki za črne ženske

Gladki tesni kodri izgledajo elegantno tudi s kratko frizuro. Vaša izbira je, ali si želite barvati lase ali ne. Z umivanjem las lahko pokvari videz vaše frizure in jo naredi edinstveno in bolj elegantno.

Simpatični kratki kodrasti odbitki za črne ženske

Večina temnopoltih žensk rada nosi kratke odbitke s tesnimi neurejenimi kodri. Da bi bila edinstvena, si to lepo dekle barva lase v črno -blond odtenku.

Kratke kodraste pričeske za črna dekleta

Ostra frizura je ena izmed zelo elegantnih in trendovskih pričesk, ki je še posebej priljubljena med črnimi ženskami. Izgleda lepo v mrtvih ravnih laseh. Ta črna ženska daje ostri trendovski videz te trendovske pričeske.

Ostre kratke pričeske za črne ženske

Špičasto je najnovejša in trendovska letošnja frizura. Večina črnih žensk nosi to frizuro. Ta frizura je prekratka in s sprednje strani nekoliko daljša. Ta črna dama z jet črno barvo las daje oster in seksi videz. Ta pričeska je tudi trendovska frizura leta 2013.

Kratki špičasti lasje za črne ženske

Leta 2013, prekratki odbitki so priljubljeni med črnimi ženskami. Ravne in kodraste oblike las so trendovske in jih nosijo s kratkimi odbitki. Deklica na spodnji sliki je imela na pol obrito frizuro s kodrastimi lasmi in v tej pričeski izgleda neverjetno.

Trendi kratkih las za črne ženske za leto 2013

To je še ena najnovejša letošnja kratka frizura. Po dolžini je prekratka. Če želite, da bo ta frizura bolj trendovska in edinstvena, potem lase pobarvajte v kateri koli trendni odtenek las.

Umetne jastrebove pričeske za črne ženske

Bob je eden najboljših in zelo starih odbitkov za ženske in dekleta. Pri tej frizuri so lasje prekratki od zadnje strani in nekoliko daljši od pogleda spredaj. Dekle v svetlih blond rokavih izgleda trendovsko in lepo.

Bob pričeske za črne ženske

Ta črna dama izgleda ljubko v kratki kodrasti frizuri.

Simpatične kratke pričeske za črne ženske 2013

Črne ženske izgledajo lepo v kratkih čudovitih pričeskah.

Slike kratkih las za črne ženske

Kratka frizura z afro teksturo je priljubljena in najpogostejša oblika las med črnimi ženskami. Ti teksturirani lasje so le kratki v trendu. Prav tako jim daje trendovski in eleganten videz.

Kratki afro teksturirani lasje

Slike kratkih las za črne ženske

Slike kratkih las za črne ženske-1

Slike kratkih las za črne ženske-2

Slike kratkih las za črne ženske-3

Slike kratkih las za črne ženske-4

Slike kratkih las za črne ženske-5

Slike kratkih las za črne ženske-6

Slike kratkih las za črne ženske-7

Slike kratkih las za črne ženske-8

Slike kratkih las za črne ženske-9

Slike kratkih las za črne ženske-10

Slike kratkih las za črne ženske-11

Slike kratkih las za črne ženske-12

About the author