16 Kratki lasje z dolgimi šiškami v trendu leta 2021

Kratki lasje z dolgimi šiški je ženska kratka pričeska, ki je odrezana kjer koli med ušesom in vratom ter zaključena z resicami. Sodobna pričeska, ki pravi ležerno, obsežno in spogledljivo – ni nič bolj čudovitega od teh kratkih in drznih odbitkov spodaj.

Slavne trendseterke, ki so videle svoje dolge obrobne lase, so Vanessa Hudgens, Gemma Arterton, Karlie Kloss in Rihanna, in pozivajo vse oboževalce, naj se pridružijo modnemu robu! Ne glede na kratki slog, ki ga izberete – od pixie odbitkov do bobov in vsega vmes – za vas vedno obstaja primeren slog šiška.

Vprašajte svojega frizerja, da oceni vašo obliko obraza in strukturo kosti ter sodeluje s temi funkcijami. Kratki kosi z dolgimi šiškami vam ne dajo le posodobitve pričeske – delujejo tudi pri oblikovanju in vitkem obrazu za odličen celoten videz!

Preverite navdihnjene ideje Rae Thweatt, strokovni frizer iz Virginije. Obožuje dodajanje dolgih šišk v lase svojih strank – ne glede na gostoto in tip las, pri čemer izkorišča, kako dolžina pritegne pozornost do njihovih oči in drugih lastnosti obraza.

Za mehko in romantično teksturo, ki bo čudovita v vsakem letnem času, spodaj poiščite naslednjo salonsko lase.

Tu so najboljši letošnji odbitki za kratke lase z dolgimi šiški.

#1: Zelo kratki lasje z zelo dolgimi šiškami

Zelo kratki lasje z dolgimi šiškamiInstagram @bellanni_2015

Pojdite na ostro pričesko, ki bo ustrezala vaši močni osebnosti. Te zelo kratke lase s šiškami lahko porežete s teksturo za neurejen videz. Zbledelo britvice je kot nalašč za vaše strani, da dopolnite videz.

#2: Kratka frizura z zelo dolgimi šiškami

Kratki lasje z zelo dolgimi šiškiInstagram @hotboxaveda

To je eden mojih najljubših primerov, kaj lahko naredijo kratke pričeske z dolgimi resami. Kontrastni pogled na daljše šiške kot vaša dejanska frizura do brade je zanimiv prizor! Nosite te kratke ključavnice s sloji in slogom na eleganten način, da povečate njegove sposobnosti oblikovanja obraza. Oglejte si več najboljših kratkih las s šiškami.

#3: Pixie Crop z dolgimi stranskimi šiškami

kratki lasje z dolgimi stranskimi šiškamiInstagram @raularaujohair

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga, Raulom Araujo

Hair Stylist @ Privé Salon v Orlandu, FL

Kako bi opisali ta videz?

Kratki lasje z dolgimi stranskimi šiškami, ki so zožene na tilniku, ustvarjajo polnost na kroni.

Za vsestranskost in igrivost je bila dodana daljša resica na tej kratki frizuri.

Dolžina in zračnost dolgega roba omogočata, da sta rez in slog vsestranski.

Kakšen je vaš najboljši nasvet za to?

Ko razmišljate o zelo kratkih laseh z dolgimi šiškami, se o podrobnostih posvetujte s svojim stilistom. Obrobje, бакice in izrez.

Za vzdrževanje kratkih las potrebujete več obiskov v salonu, zato razmislite o svoji vzdržljivosti pri vzdrževanju.

#4: Kratkoplastni lasje z dolgimi poševnimi stranicami

kratki večplastni lasje z dolgimi stranskimi šiškamiInstagram @cut.by.rasa

Kratki lasje in dolge šiške so čudovit način nošenja kratkih večplastnih las, vendar še vedno skalnate dolge pramene. Tu stransko pometane šiške oblikujejo obraz, medtem ko kratek večplastni kroj ponuja teksturo za robusten slog.

#5: Kratki sivi lasje z dolgimi resami

kratki sivi lasje z dolgimi šiškiInstagram @chb_hair

Kratke pričeske s takšnimi dolgimi šiški izgledajo neverjetno! Večplastne šiške na kratkih sivih laseh izgledajo eterično, zaradi česar te srebrne ključavnice svetijo kadar koli v dnevu.

#6: Kratka kosa z dolgimi šiškami za tanke lase

kratki lasje z dolgimi šiškami za fine laseInstagram @julia.dart

Tupi bob je kot nalašč za kratke za fine lase z zavesami. Še bolj čudovito izgledajo na rjavi balajaži. Plažni valovi in ​​tekstura zelo dobro sodelujejo, da pokažejo vaš naravni val. Shags in tupi kosi so res ena najboljših idej za kratke pričeske z daljšimi šiški in lepimi lasmi.

#7: Kratek pixie kroj s super dolgim ​​robom

Kratek pixie kroj s super dolgim ​​robomInstagram @sergiosy

Kratek pixie kroj s super dolgim ​​obrobjem je odličen način za nošenje kratkih las in še vedno občutek, da imate nekaj dolžine. Ko se odločite za kratek pixie kroj z dolgimi šiškami, lahko dolg šiška/obrobje nosite na obe strani in vam daje mističen slog. Lahko ga tudi kodramo ali nosimo naravnost in dobro deluje na vseh vrstah las.

#8: Dolge šiške za starejše od 50 let s kratkimi lasmi

Instagram @hairbylisafazio

Ta kratka frizura je večplastna, teksturirana in pripravljena na zabavo! Zaradi teh dolgih šišk na kratkih laseh bodo ženske nad 50 let zažarele mladostne.

#9: Kratki kodrasti lasje z dolgimi kodrastimi šiškami

kratki kodrasti lasje z dolgimi šiškiInstagram @jana.sarmento

Kodrasti kratki lasje z dolgimi šiškami delujejo kot neverjeten dodatek. Dodajanje šiška ustvari telo nad ključavnicami velikega obsega. To je čudovit način za striženje in oblikovanje kratkih kodrastih las.

#10: Kratki lasje na hrbtu z dolgimi stranskimi šiškami

kratki lasje zadaj z dolgimi šiškamiInstagram @christianawesome

Kratki lasje z dolgimi stranskimi šiškami na področju zatilja so jukstapozicija. Takšen kroj ponuja volumen in revolucionaren slog, v katerem se lahko še vedno igrate s kratkimi lasmi, medtem ko imate še vedno dolge pramene.

#11: Kratki blond lasje z dolgimi robovi

Kratki blond lasje z dolgimi stranskimi resicamiInstagram @pixie.cut.queen

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Angelo Nix

Hair Stylist @ Panache Hair v mestu Ugden, Utah

Kako bi opisali ta videz?

To so teksturirani, asimetrični kratki lasje z dolgimi resicami z obritim podrezom na eni strani.

Ta kratka frizura in dolge šiške imajo dovolj dolžine, da s stylingom postanete ustvarjalni. Še vedno lahko vstavite nekaj valovitih kodrov ali pa spletete šiške, vendar ima dovolj roba in funka, da bi že samo hitro sušenje dalo videz, ki ustavi.

Kakšen je vaš najboljši nasvet za to?

Ta ženska kratka pričeska z dolgimi šiškami je kot nalašč za tiste, ki ne motijo, da pridejo v salon enkrat na mesec in pol, da dobijo obliko, vendar potrebujejo le nekaj minut zjutraj, da izgledajo drzno in čudovito..

Za izdelke uporabite Lanza Molding Paste na mokrih laseh, da ustvarite dodaten volumen in definicijo za ta videz. Nato zaključite s Color Proof’s Fiber Blast za dodatno mehkobo in teksturo ter lep, čvrst lak za lase.

#12: Šiške z dolgimi zavesami za dolg obraz

kratki lasje z dolgimi šiškami dolg obrazInstagram @timduenashair

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga Timothyjem Duenasom

Brivec / Stylist @ Nine Zero One Salon v Los Angelesu, CA

Kako bi opisali ta videz?

Ta bližnjica na dolgih šiškah je sodoben videz klasične ključavnice. To je zelo nizka oblika vzdrževanja.

Dodajanje obrobja daje nekoliko drugačen videz v primerjavi s tradicionalnim bobom ene dolžine.

Kakšen je vaš najboljši nasvet za to?

Za oblikovanje sušite z glavnikom naprej in nazaj, da odstranite kakršno koli smer rasti in omogočite, da se ta rob naseli. Ideja je, da dolžino roba obdržite na pol poti do dolžine frizure.

Uporabite razpršilo za balzam, ki ga ne pustite, nato pa pokrijte z lepo penasto peno. To bo omogočilo maksimalno sušenje na zraku.

Kratki odbitki z dolgimi šiškami, kot je ta, so zagotovo za to kul dekle. Malce je kratek, zato premika meje ženskosti, a vseeno dovoljuje, da ima to mehko, nosljivo vibracijo.

#13: Kratki valoviti lasje z zelo dolgimi šiškami

kratki valoviti lasje z dolgimi šiškiInstagram @lindsayrachellejean

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Lindsay Jean

Glavni frizer in vizažist @ Shear Escape Salon And Spa v Saskatchewanu, CA

Kako bi opisali ta videz?

Ta valovita kratka kosa z dolgimi šiškami je bob s strmim kotom. Tekstura te frizure izgleda odlično, če jo nosite naravnost ali valovito.

Kakšen je vaš najboljši nasvet za to?

Te dolge šiške s kratkimi lasmi so pravi zamašek, ne glede na to, ali jih nosite s popolnim plažnim valom ali naravnost.

To je fantastično za ženske, ki imajo na tone las, saj to lahko storite s popolno podrezanostjo. Odstrani maso brez ogrožanja oblike in olajša in hitrejše oblikovanje, saj je manj las. Ostri kot je presenetljiv in izgleda odlično pri dekletih z daljšim vratom. Ima oster faktor!

#14: Kratki špičasti lasje z dolgimi resicami za več kot 60 let

kratki špičasti lasje z dolgimi šiškami za ženske nad 60 letInstagram @amyspencerhair

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Amy Spencer

Lastnica salona / frizerka @ Frizerski salon Amy Spencer v mestu Draper, UT

Kako bi opisali ta videz?

To je platinasto podrezan pixie, razrezan z dolgim ​​robom. Te kratke špičaste lase je zabavno oblikovati, ker ste ustvarjalni.

Kakšen je vaš najboljši nasvet za to?

Ko govorimo o kratkih pričeskah, dolgi obrobni videzi zahtevajo nekaj vprašanj. Poskrbite, da boste lahko redno hodili na striženje.

Nekateri odlični izdelki za oblikovanje sta Unite Expanda in Liquid Volume ter Colorproof Crafting Pomade.

👉 Bolj elegantni odbitki za ženske nad 60

#15: Dolge šiške za afroameriške lase

kratki lasje z dolgimi šiškami afroameriškiInstagram @modalisenid

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Michelle Colon

Mojstrski stilist/specialist za barve @ Sideburns & Stilettos The Barberlon v Jacksonvilleu, FL

Kako bi opisali ta videz?

Ti krajši lasje z daljšimi šiškami vam bodo dali najboljše iz obeh svetov. Hladen rob kratke strani in zožen hrbet, medtem ko daljša stran doda pridih mehkobe celotni frizuri.

Obstaja veliko plasti za dodajanje volumna, gibanja in ustvarjanja teksture, ki ponujajo različne možnosti za oblikovanje. Linija las na hrbtu se zoži v obliki črke V na zatilju.

Kakšen je vaš najboljši nasvet za to?

Kratki odbitki z daljšimi šiškami, kot je ta, so prilagodljivi za skoraj vsako obliko obraza! Daljša stran daje učinek uokvirjanja obraza, odvisno od dolžine, ki jo izrežete. Priporočam, da svojega stilista vprašate, katera dolžina najbolje ustreza vaši obliki obraza. Z vsemi plastmi bi morali načrtovati nekaj stylinga, da ohranite videz.

To kratko frizuro lahko nosite gladko in elegantno, polirano s suhim likalnikom, z uporabo lahke toplotne zaščite, kot je Hot Off the Press Paul Mitchell, in zaključite s kapljico seruma za sijaj. Če iščete malo več roba, priporočam, da uporabite malo teksturnega pršila, kot je Redken’s Wax Blast 10, ali če imate težjo teksturo, pasto podoben Rewind 06.

#16: Dolge šiške za okrogel obraz

kratki lasje dolgi šiški za okrogel obrazInstagram @vros_

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Veronico

Hair Stylist @ Be Rosie Salon v Claremontu, CA

Kako bi opisali ta videz?

Ti kratki lasje in dolge šiške so topi bob z mehko zaobljenimi šiškami.

Šiška sledi zunanji obliki obrvi in ​​se na subtilen mehak način poveže s stranicami ter zoži stranice obraza.

Ti kratki lasje z daljšimi obrobami pomagajo podaljšati obraz, dokler ohranite dovolj celotne dolžine in najkrajšo točko šiška na sredini desno nad nosom.

Kakšen je vaš najboljši nasvet za to?

Pomembno je, da so šiške mehke, saj imajo zdrobljene konce in niso zelo tupe.

Kratka frizura z dolgimi šiškami je odlična možnost za ženske s kvadratnimi oblikami obraza, ki želijo biti kratke.

Šiške vam bodo vzele več časa, saj jih boste morali obrezati prej kot celoten rez.

Če že imate kratke ravne lase, bi jih bilo zelo enostavno oblikovati s sušenjem z uporabo ukrivljenosti glave in ščetke z ravno ščetino. Al

načini uporabe toplotne zaščite in po potrebi lahko dodate volumsko peno.

About the author