18 najbolj priljubljenih kratkih slojev striženja Bob, ki jih je enostavno oblikovati

Če iščete svež kroj, ki ni predolg ali prekratek, si oglejte enega od teh kratkih slojev bob odbitkov. Večplastni odbitki bob, če jih dodamo tankim lasem, ustvarjajo iluzijo večjega volumna. Če dodate dolge plasti, vaši lasje ne bodo videti prekratki, če vas kaj takega naredi živčnega. Odlična stvar tega slojevitega bob kroja je vsestranskost pri oblikovanju in dodajanje barve ustvarja čudovito dimenzijo, ki resnično poudari učinek plastenja. Spodaj sem sestavil zbirko nekaterih najbolj priljubljenih slojevitih bobov za kratke lase letos. Ugotovili boste edinstven videz neurejenega roba, razdrobljenih slojev, slojev za uokvirjanje obraza in kratkega boba s šiškami. Uživajte!

Dolge stranske pometane resice na kratkih laseh

Čudovit Bob za valovite laseInstagram @reds.hair.and.co

Kakšen super bob za valovite lase! To je frizura s plastmi, ki dopolnjujejo gibanje grive. Ta večplastni kratki bob je kot nalašč tudi za temne pramene z blondinkami. Valovi lahko dajo blondinkam proge večji poudarek in dimenzijski učinek.

Eleganten Bob s slogi na kratko

Eleganten kratki zloženi bob s plastmiInstagram @shmoakin_hair

Eleganten bob s kratkimi zloženkami s plastmi je idealen za ženske z debelimi lasmi. Notranja plast v kratkem sloju bob kroja pomaga odstraniti večino in teksturo, hkrati pa doda malo več oblike. Za dimenzijski učinek svojemu pixie bobu s plastmi dodajte označene valove.

Trendi slojevit Bob s šiškami

Trendi večplastni bob s šiškamiInstagram @rokkjess

Trendi slojevit bob s šiškami je kratka frizura, ki jo lahko nosite naravnost, valovito ali kodrasto. Stilistka Jess Sutherland iz Avstralije pravi: “To je enostavno vzdrževati, vendar daje močan slog.”

Ta kratki večplastni bob s šiškami je tup kroj ene dolžine z rahlo poševnim robom. Sutherland uporablja tehniko notranjega plastenja za odstranjevanje razsutega tona iz debelih las. Dodaja: “To zagotavlja, da ohranimo celovitost las in njihov naravni val.”

Za navdih si oglejte več slojevitih bobov s šiškami!

Popolnoma slojevit Bob za debele lase

Popolnoma slojevit Bob za debele laseInstagram @acutshair

Ta popolnoma večplastni bob za goste lase odvzame prostornino. Sloji ponujajo tudi več telesa in oblike, zato ravne ključavnice ne bodo videti nezanimive. Če želite bolj eleganten slog, pojdite na kratek obrnjeni bob, oblikovan z valovi. Če želite to doseči, prosite za kratko frizuro z nekaj plastmi.

Svež plastni Bob do vratu

Bob dolg do vratuInstagram @studiobassani

Svež bob do vratu je vrhunska poletna vibra. Večplastni kratki bob je vrsta kratke frizure z različnimi dolžinami, ki ustvarja dimenzijo, teksturo in lahko doda ali odvzame volumen, odvisno od vaše krajše teksture las.

Čudovit kratek Bob s plastmi

Čudovit kratek Bob s slojiInstagram @mesutgunes91

Čudovit kratek bob s plastmi je idealen za ženske z naravno valovito teksturo las. Zagotovo bo kričala prefinjenost! Ne glede na to, kakšno gostoto imajo tresses, bo ta kratki večplastni bob dobro deloval. Sloji lahko finim lasem dajo poln videz. Poleg tega lahko z debelih ključavnic odstranijo razsuti tovor.

Cvrčanje dolgih slojev na kratkem bobu

Cvrčanje dolgih slojev na kratkem bobuInstagram @hairmeroar

To je ena izmed najbolj priljubljenih kratkih slojev bob pričesk, ki jih boste videli! Rdeč bob do vratu z debelimi plastmi je najpreprostejši, a hkrati najlepši videz, ki ga lahko dobite, če si želite vzeti nekaj dolžine. Oblikovanje z notranjim valom za seksi zaključek las doda volumen, zaradi česar je odličen videz za tanke lase.

Eleganten zložen Bob s sloji za ženske nad 40

Eleganten zložen Bob s sloji za ženske nad 40Instagram @lalaschoolhouse

Tukaj je eleganten zloženi bob s plastmi za ženske nad 40 let. To je kratek bob s plastmi, ki je kot nalašč za tiste, ki imajo radi frizure. Kratkoplastni odbitki so enostavni za vzdrževanje in oblikovanje. Seveda naredi zloženi bob s plastmi, ki bodo všeč ženskam nad 40 let!

Simpatičen kotni Bob z valovitimi plastmi

Kratek kotni bob z valovitimi plastmiInstagram @shannonbucarohair

Simpatičen kotni bob z valovitimi plastmi je kot nalašč za dame z bolj zaobljeno obliko obraza. Kratkoplastni odbitki bob se strižejo v različne dolžine. Ustvarja iluzijo več teksture in razsežnosti vaših las. Lahko pomaga dodati glasnost ali pa jo odvzame. Kratki lasje s plastmi so primerni za vse teksture. Večplastni bobi so lahko enostavni za vzdrževanje in jih lahko nosite z različnimi pričeskami.

Eleganten obrnjen Bob

kratek in eleganten obrnjen plast bobaInstagram @headrushdesigns

Tako eleganten obrnjen bob naredi čudovit vsakdanji slog. To je bob s plastmi na krajših laseh, ki mu daje obsežen slog. Rezultat kaže veliko samozavesti in elegance. Pri pripravi dodatnega sijaja nanesite olje od srednjih dolžin do koncev.

Večplastni Bob za tanke lase

Kratkoplastni bob za tanke laseInstagram @marikaraiter_hair

Kratkoplastni bob za tanke lase je odlična frizura za ženske, ki potrebujejo pomoč pri gibanju in teksturi. Oblikujte svoj večplastni bob za kratke lase s srednje cevjo za kodranje las in razpršilcem za teksturiranje, kot je Salty Dog by Evo.

Čudovit Bob za valovite lase

Kratkoplastni bob za valovite laseInstagram @heckagoodhair

Čudovit bob za valovite lase izgleda super s spodrezano in nekaj odklopljene dolžine spredaj. Z večplastnim bobom bo uporaba tehnike koničnega rezanja vašim lasem dala dolg košček teksture po dolžini in plasteh. Stranski del resnično pokaže volumen in kodre. Nosite naravno valovito ali če ste naravnost naravnost, vstavite nekaj kodrov s palico za oblikovanje.

Sassy kratki razdrobljeni sloji

Sassy kratki razdrobljeni slojiInstagram @teddibickers

Te drzne kratke razdrobljene plasti naredijo glamurozen valovit bob! Ta kratka, teksturirana frizura bob ima subtilne plasti, ki jih je enostavno vzgojiti. To je popoln kroj, če razmišljate o ohranitvi dolge pričeske. Pri debelejših pramenih se lahko zaradi zdrobljenih koncev zdijo breztežni.

Umazan kosmat Bob

kratek neurejen kosmat večplastni bobInstagram @chrisjones_hair

Ta neurejen kosmat bob izgleda srčkan in eleganten hkrati! Kratkoplastni bob kroj z razbarvanim slogom poustvarja sodobno dlako. In če vam je všeč neurejena tekstura, je ta rogljič kot nalašč za vas. Je enostaven za oblikovanje, malo vzdrževanja in izgleda elegantno, če je super teksturiran.

Robusten asimetrični Bob

kratek oster asimetrični večplastni bobInstagram @salsalhair

Tukaj je oster asimetrični bob, ki ustreza močni, brezhibni osebnosti. To je skrajšani bob, ločen na eni strani za dodaten volumen in višino korenin. Ravnim ključavnicam ni treba vedno videti brez življenja, zato jim dajte valove, da ustvarijo gibanje. Nekaj ​​namigov blondinke bo zagotovo dodalo tudi malo začimb.

Kratkoplastni strižen Bob za tanke lase

Kratkoplastni bob kroj za fine laseInstagram @lenina_yin

Kratkoplastni bob za tanke lase je kot nalašč za oster videz. Razdrobljene plasti dodajo teksturo in zanimanje. Vprašajte svojega stilista za teksturo vaših las.

Zelo kratek Bob s plastmi

Zelo kratek Bob s plastmiInstagram @cabelosfhabioribeiro

Zelo kratek bob s plastmi naredi lase drznejše in elegantnejše. Pri tem kotletu je super, da ga lahko nosi dama, ki ima tanke ali debele ključavnice. Še ena stvar – ženska, ne glede na to, koliko je stara, lahko to frizuro popestri kot svoj vsakdanji slog.

Enostaven kratkoplastni A-line Bob

Enostaven kratkoplastni A-line BobInstagram @styled_by_carolynn

Enostaven kratki večplastni bob A-linije je večna priljubljenost žensk, ki imajo radi lase, ki jih je enostavno vzdrževati in oblikovati! Ta kratek in večplastni bob kroj je lahko videti naravnost osupljiv, vendar počakajte, da bo valovit! Lasje izgledajo bolj teksturirano in z gibanjem, če so oblikovani s plažnimi valovi. Vas zanima? Oglejte si več kratkih odbitkov A-line tukaj.

About the author