21 najboljših kratkih kodrastih las z šiškami, ki jih lahko poskusite letos

Kratki kodrasti lasje s šiškami so kratka pričeska za naravno kodraste lase, ki so postriženi od ušesa do vratu in združeni z resicami. Eden od načinov, da v celoti izkoristite potencial vaših kodrov-in bodite v središču pozornosti-je, da z vsemi močmi uporabite mehke in privlačne kose, ki uokvirjajo obraz!

Znane lepote Justina Machado, Alia Shawkat, Audrey Tautou in Alanna Arrington s svojimi kratkimi pričeskami pripravljajo prizore in dokazujejo, da se kodrastih deklet ne bi smelo bati dobiti šiška. Odločitev za kratko dolžino ni samo praktična s tem, kako od teh ton odstrani težo, ampak je tudi izjemno elegantna in presenetljivo vsestranska!

S strokovnimi rokami in pravo obliko vašega obraza s to pričesko nikoli ne morete zgrešiti – tako kot strokovnjak za kodraste lase in suho striženje Carol Castilho to počne pri svojih strankah. Upoštevajte, kako dopolnjuje tip las svojih strank z različnimi ločnicami, barvami in poudarki, oblikami in dolžinami!

Ne morete zanikati, da naravni lasje potrebujejo veliko ljubezni in vzdrževanja. Zato je kardinalno pravilo, da se temeljito posvetujete z zaupanja vrednim frizerjem za nasvete in trike, kako ohraniti in oblikovati kratke in kodraste lase.

Dajte svojim ljubkim kodrom, da pokažejo, kaj imajo, tudi ko so obrezani. Oglejte si te trendovske slike pričesk za kratke kodraste lase s šiškami, da boste lahko začeli novo pot las!

Kratek kodrasti Bob s šiškami

Kratek kodran bob s šiškamiInstagram @nubiarezo

Mehki, divji naravni kodri prevladujejo v tem dolly kratkem kodrastem bobu, ki kaže teksturo in živahnost. Prosto padajoči kratki kodrasti lasje s šiškami zmehčajo robove obraza, kar odlično deluje pri oblikah obraza z ostrimi robovi.

Navdihujoče kodraste dolge šiške

Navdihujoče kodraste dolge šiškeInstagram @ariannadesjardin

Tako navdihujoče kodraste dolge šiške je treba poskusiti! Ta vrsta šiška dopolnjuje teksturo kodrastih ključavnic. Rezultat je fascinanten! Kodraste dolge šiške so eleganten pristop k kodranim lasem in šiškam. Ohranjanje njegove oblike ni enostavno, vendar je ohranjanje stika s frizerjem v veliko pomoč.

Laskajoče šiške za starejše ženske

Laskajoče šiške za starejše ženske s kodrastimi lasmiInstagram @cutcolorsteph

Laskajoče šiške za starejše ženske s kodrastimi lasmi najbolje izgledajo na ovalnih in kvadratnih obrazih. Če želite ustvariti polnejše kodre, prosite svojega stilista, da doda dodatne plasti.

Izjemen slog Curly Shag

Izjemen slog Curly ShagInstagram @urbanbloomcurls

Izjemen slog kodraste dlake je najboljši način, da v svoje lase vnesete popolno obliko, ne glede na to, ali so tanke, debele ali nanešene. Naravno kodrasti lasje s šiškami uokvirjajo zgornji del obraza, ki se zlije z vašimi osupljivimi plastmi in dobi popoln kosmat slog. Stilist lahko lastnosti slojevitosti prilagodi vaši gostoti las in obliki obraza.

Impresivni dolgi kodrasti lasje z resicami

Impresivni dolgi kodrasti lasje z resicamiInstagram @chrissycollins_hair

Kodraste šiške na dolgih laseh so kot nalašč za ženske, ki že imajo kodraste lase in bi želele obrazu dodati obliko. Pri oblikovanju dolgih kodrastih las z resicami uporabite kremo za kodre, kot je Aveda Be Curly, in jo razpršite pri nizki toploti.

Izjemne kodraste zavese

Izjemne kodraste zaveseInstagram @cushla.hairdresser

Tako izjemne kodraste zavese zavese dopolnjujejo polno telo do ramen. Šiška z zavesami na kodraste lase je srčkan način, da nosite obrobje, saj uokvirjajo obraz in laskajo okrogli obliki obraza. Šiška je kot nalašč za uravnoteženje večjega čela, hkrati pa še vedno drži obraz odprt.

Fantastična rjavolaska kodrasti Bob z Šiškami

Fantastična rjavolaska kodrasti Bob z ŠiškamiInstagram @curlongirlaction

Fantastičen rjavkast kodrasti bob s šiškami je narejen za super ženske s pregibi. To je privlačna možnost za tiste, ki radi sprejemajo svojo naravno teksturo las. Vsaka kodrasta deklica lahko prodre v krajše plasti in šiške, kot je ta frizura. To je sodobna kodrasta dlaka s šiškami, ki ima veliko plasti s konicami. Bistveno je, da uporabite izdelke, ki ponujajo vlago, ne da bi kodre obtežili. Zaradi tega so živahni in obsežni.

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Holli Bickel

Curl Enthusiast @ in

Kako bi to opisali?

Ta fantastičen rjavkast kodrasti bob s šiškami so kratki kodri, ki jih navdihuje rezo.

Kakšen je vaš najboljši nasvet?

Navlaženi kodri živijo svoje najboljše življenje! Uporabite dobro ravnovesje vlage in izdelkov, bogatih z beljakovinami. Za volumen skozi kratke zgornje plasti uporabite nastavek za razpršilnik. Za držanje uporabite dober gel ali miško in po popolnem sušenju las odstranite odlitke za mehke, poskočne kodre.

Najlepši kodrasti Bob z šiškami

Najlepši kodrasti Bob z šiškamiInstagram @hairbylaquitaburnett

Najlepši kodrasti bob s šiškami uravnava okrogel obraz, kar omogoča, da ta oblika obraza nosi okroglo kodrasto obliko. Kodraste pričeske s šiškajo obrazu dodajo nežen pridih, ki prikrije čelo, in doda kvadratnost polnejšim obraznim razmerjem, kar daje daljši videz.

Čudoviti kodrasti lasje do ramen

Čudoviti kodrasti lasje do ramenInstagram @andrea_gildedfox

Čudoviti kodrasti lasje do ramen lahko spremenijo vaše raztegnjene kodre v poskočne, polne življenjskih obročev. Srednja dolžina je odlična za kodraste lase, saj jih je zelo enostavno oblikovati in vzdrževati, najbolje izgledajo z nekaj plastmi, da se izognejo videzu kockaste. Šiška s kodranimi lasmi je še en odličen dodatek k tej dolžini, pri čemer se kodri spustijo na različne dolžine. Dodajte plasti in presenečeni boste nad količino vaših las.

Kratke in debele kodraste šiške

kratki kodrasti lasje z debelimi šiškiInstagram @sashaivanovsky

Debelejše kodraste ključavnice oblikovane do popolnosti. To je tisto, kar so debele kodraste šiške na kratki. Oda starejšim časom, ko se praznujejo kratki kodri in pixie kosi, lahko še vedno uživate v sodobnem videzu v takšnih slogih.

Zelo kratki kodrasti lasje z resicami

zelo kratki kodrasti lasje z resicamiInstagram @davidwbullen

Svoje čudovite kodraste šiške dopolnite s kratkimi lasmi. Opazite lahko, da lahko tudi v tej dolžini obdržite kratke kodraste ključavnice, da jih lahko zvijate in oblikujete, kakor želite, kar je vsestranska stvar!

Kratke in kodraste stranske pometane šiške

kratki kodrasti lasje s stransko pometeno šiškoInstagram @curlmaestro

Spuščeni kodri v bobu se vračajo! Ta osupljivi kratki kodrasti lasje s šiškami dajejo nežen videz debelim lasem. Tekstura in oblika sta čudoviti na kodrastih blond laseh.

Kodrasti tupi šiški do vratu

kratki kodrasti lasje s tupimi šiškiInstagram @anglette

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Angelo Kim

Senior Stylist @ Hairroin Salon v Los Angelesu, CA

Kako bi opisali ta videz?

Ta kratka frizura je kosmat bob/kodrast šiška s kodrastimi šiškami. Moja najljubša stvar pri tem videzu je zračna tekstura in zagotovo dolge šiške. Jaz sem uporabila kodrasto peno znamke Bumble & Bumble in difuzor za dokončan videz. To je njena naravna tekstura in obožujem njene kodre.

👉 Oglejte si več slik kratkih dlakavih bobov

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Ključna je izbira pravega izdelka za vaše kratke naravne kodre. Nekateri moji najljubši izdelki so Bumble & Bumble Surf Spray, Bb. Curl Mousse. Ta slog deluje zelo dobro za vsakogar z naravno teksturo, ker je styling minimalen. Lahko uporabite difuzor ali pustite, da se lasje posušijo na zraku.

Curly Pixie za debele kodraste lase

Curly pixie cut z šiškami za debele kodraste laseInstagram @jeanclaudeelmoughayar

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga Jean Claudeom

Frizerka @ Jean Claude El Moughayar v Mont-Libanu, LB

Kako bi opisali ta videz?

Ta priljubljen kodrasti pixie kroj s šiškami je živahen, svež in drzen!

Z dodatnimi kratkimi kodri do obstoječih naravno kodrastih las smo ustvarili valove, ki jih potrebujemo.

S kodrastimi kratkimi lasmi s šiškami, ki so na eni strani kratke, na drugi pa daljše, so se ti poskočni kodri popolnoma prilegali.

Moja najljubša stvar pri teh kratkih kodrastih šiškah sta razpoloženje in značaj, ki ju daje vsaki ženski.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Potrebovali boste naravne kratke kodraste lase, da omogočite izdelke za krepitev kodrov. Hkrati morate imeti mehke lastnosti z drzno osebnostjo in samozavestnim odnosom. Ta kodrasta kratka pixie frizura z resicami je za ženske, ki si želijo biti drugačne in se ne motijo ​​pokazati lase.

Kodraste otroške šiške na kratke lase

kodraste otroške šiške na kratke laseInstagram @drethings

Te močne kodraste otroške šiške na kratkih kodrastih laseh zavzamejo osrednjo točko v tem kroju. Razdrobljene plasti dopolnjujejo robusten videz in dajejo sodobno vzdušje.

Kodrasti Pixie Bob z dolgimi kodrastimi šiškami

kodrasti pixie bob z dolgimi kodrastimi šiškamiInstagram @camyhairstylist

Kodrasti pixie bob z dolgimi kodrastimi šiškami lahko poveča naravno teksturo las. Poskrbite za pravilno in redno vzdrževanje frizure, ki bo zagotovila osupljiv zaključek. Kratki kodrasti lasje s takimi dolgimi kodrastimi šiški so idealni za dolge ozke kodre, saj zagotavljajo poskočen slog.

Kroj do ušes s kodrastimi stranskimi šiškami

kratki kodrasti lasje s stranskimi šiškiInstagram @reis_tatii

Stransko ločene kratke kodraste pričeske s šiškami ustvarjajo poskočno obliko, ki dvigne pomladnost vaših kodrastih kratkih pramenov. Lepo urejeno, a v vseh vrstah funky in wild!

Kodrasti obrnjeni Bob s ravnimi šiškami

kodrasti obrnjeni bob z ravnimi šiškamiInstagram @amber_at_poppy

Za drznejšo in polnejšo pričesko si omislite kodrasti obrnjeni bob z ravnimi šiškami. Kodri v večplastnem bobu ravnim lasem dodajo gib, tako da ne bodo videti brez življenja. Kombinacija te kodraste kratke frizure s šiškami naredi elegantno izjavo.

Okrogli obraz, ki uokvirja šiške na kodraste lase

Kratki kodrasti lasje s šiškami za okrogel obrazInstagram @saltybangs

Simpatične kodraste šiške na kratkih laseh ustvarijo okvir za okrogle obraze. Mehki kodri v plasteh prispevajo k volumnu in obliki reza, zaradi česar ste videti tako bujni kot vedno.

Kratka kodrasta ščetina s šiškami in plastmi

Kratki kodrasti lasje s šiškami in plastmiInstagram @merlinazorgkiddo

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Debbie Chirolla

Hair Stylist @ OM Studio v San Juanu, PR

Kako bi opisali ta videz?

To je zabavna in mladostna kratka kodrasta pričeska s šiškami. Barva je v skladu s trenutnimi barvnimi trendi magenta in rožnato zlati lasje. Kar se tiče striženja, se odločim, da pustim dolžino las in samo obrežem konce. Osredotočil sem se na oblikovanje tesnih obročev z dodajanjem plasti. Za boljšo obliko obraza sem dodala šiške.

Barva dodaja globino in razsežnost rezu s svetlobno tehniko OM Curls, ustvarjeno v OM Studio za varno osvetlitev. Ta slog mi je zelo všeč, ker resnično kaže, da so lahko tudi kodrasti lasje zabavni in razdražljivi.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Vsak drastičen barvni postopek lahko spremeni teksturo in obliko kodra. Vzdrževalna rutina v vašem domu je pomembna tako za barvo kot za obstojnost kot za splošno zdravje las. Ta trendovska kratka frizura s šiškami je najboljša za ženske s kodrastimi lasmi. Skrivnost je v pravih izdelkih za vrsto kodrov, ki jih imate.

Kodrasti kroj s šiškami za ženske nad 50 let

kodrasti kroj s šiškami za ženske nad 50 letInstagram @andrea_gildedfox

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Andreo Neal-Thiesen

Curl Specialist @ Gilded Fox v Portlandu, OR

Kako bi to opisali?

Ta kodrasti kroj s šiškami za ženske nad 50 let je sodoben kodrasti bob.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Ključ do odličnih kodrov je 50 odstotkov odlične oblike in 50 odstotkov izdelkov za oblikovanje & aplikacijo. Pomislite na balzam kot na svoj prvi izdelek za oblikovanje. Prebodite lase z malo vode, dokler ne dobite lepega spolzkega občutka morskih alg. Prepričajte se, da balzam ne vsebuje silikona, zato ga lahko rahlo sperite in pustite nekaj.

Bob z šiškami so absolutno najboljši! Za styling lahko porabite malo ali veliko časa & dokler je na mestu odlična oblika, boste videti elegantno & dati skupaj. Bob je brezčasen in lahko dobesedno deluje za vsako starost in tip las.

About the author