22 najbolj vročih pixie krojev z idejami pričeske za šiške za leto 2021 in naprej

Pixie strižen s šiškami je kratka frizura dolga od pol do tri centimetre, ki je oblikovana bodisi s sprednjo ali stransko šiško. Za modne dame, ki imajo zaupanje, da bodo ustvarile izjemno obrezan kroj, je to zagotovo odlična možnost za vas!

Od hollywoodske legende Mie Farrow do današnje pop ikone Miley Cyrus je pixie frizura s šiškami dobesedno nesmrtna na toliko ravneh! Glavni razlog, zakaj obrobljen slog pixie presega čas, je, da se prilega kateri koli vrsti las, barvi in ​​celo obliki obraza. Vse kar potrebujete je strokovno posvetovanje s svojim zaupanja vrednim frizerjem.

Odlično, če ste ljubiteljica pranja in odhoda, vzdrževanje pixies na domu je vetrič! Če pa želite ohraniti svojo popolno dolžino kratko, bodite pripravljeni na mesečne obiske v vašem salonu za redno striženje.

Najbolj elegantne sesekljane ključavnice vas čakajo, da dokažete, da bi lahko tudi najkrajši prameni imeli toliko vsestranskosti pri oblikovanju. Iščete ideje za pixie cut z šiškami?

Pred naslednjim sestankom za lase si oglejte te fotografije najbolj trendovskih pixie striženj s šiškami!

Asimetrična pixie s šiškami

Asimetrična pixie s šiškamiInstagram @beto_fariaa

Kdo ljubi asimetrično pixie s šiškami? Tako ostrižen kratek las je lahko videti zelo razburljiv, zato ga je bolje ujemati z obrobjem. Asimetrične šiške na pixie dodajo malo ženstvenega pridiha celotni kratki pričeski.

Zloženi Pixie z dolgimi stranskimi šiškami

Zložena pixie z dolgimi stranskimi šiškamiInstagram @arsentovmasyan_

Dobro oblikovana zložena pixie z dolgimi stranskimi šiškami je lahko ravnovesje za finejše vrste las. Z zloženim učinkom oblikuje lase za polnost. Dolge stranske šiške so manj slojevite, da ohranijo svojo strukturo na obodu.

Večplastni Pixie za debele lase s šiškami

Večplastni Pixie za debele lase s šiškamiInstagram @todchukstudio

Oglejte si to večplastno pixie za debele lase s šiškami! Krajši sloji pomagajo pri odstranjevanju razsutega materiala iz pramenov, ki imajo veliko gostoto. Pixie kroj s šiškami za debele lase je najboljši, če je ojačan s teksturo. Tako dosežete ostrino, košček in teksturirano definicijo, tako da lase oblikujete s pasto iz vlaken.

Kodrasta frizura Pixie s šiškami

Kodrasta frizura Pixie s šiškamiInstagram @erickinvisible

Nošenje kodraste pixie frizure s šiškami je eden najboljših načinov objemanja naravne teksture. Kratka je, sladka in dih jemajoča! Če želite izboljšati teksturo tako kratkega kodrastega pixie reza s šiškami, ga zameglite s pršilom morske soli. To je dovolj dobro, da kodre določimo kot kos.

Nered Pixie in šiške z dolgimi plastmi

Neredna pričeska Pixie in šiška in dolgi slojiInstagram @shearpulp

Neurejen pixie in šiške pomagajo ustvariti slog z večjo gostoto in glasnostjo. Če tresses potrebujejo dodaten lesk, je pixie pričeska odlična možnost. Sloje na vrhu oblikujte z mehkimi valovi, da oblikujete gibanje in raztrgan učinek. Elegantna, napeta in z malo vzdrževanja-kaj še lahko zahtevate?

Valovita dolga pixie s šiškami

Valovita dolga pixie s šiškamiInstagram @nikitenko_elen_

Poskusite z valovitim dolgim ​​pixie krojem s šiškami, ki bo vašim lasem dodal dodatno višino in podaljšal manjše oblike obraza. Ne glede na to, ali so vaši lasje naravno valoviti ali pa jih oblikujete tako, da se ta tekstura razkrije skozi vrh glave, doda višino in volumen od zloženega učinka valov. Ko govorimo o vašem dolgem valovitem pixie kroju z šiškami, naj bodo šiške razporejene, da dobite polni učinek pometanja.

Simpatičen Pixie kroj s kratkimi šiškami

Pixie kroj s kratkimi šiškamiInstagram @isasalustiano

Klasičen pixie kroj s kratkimi šiškami je lahko videti super eleganten in srčkan na kvadratnih in ovalnih oblikah obraza. Njegov čeden rez bo zagotovo pustil močan, eleganten vtis. Ker je pixies enostavno vzdrževati in oblikovati, je to odlična možnost za dame, ki so večinoma zaposlene.

Črna pixie kroj s slogom stranskih šišk

Pixie kroj s stranskimi šiškamiInstagram @pixiebrasil

To je črni pixie kroj s stranskimi šiški, ki dopolnjuje okrogel obraz. Dosezite ta dragulj tako, da izberete najboljšo stran za ustvarjanje svojega dela. Pomembno je dati lasem več gibanja in volumna. Nato izrežite dolge plasti, začenši s sprednje strani obraza. Enostaven za nošenje in vzdrževanje – kdo je še zaljubljen?

Shaggy Pixie pričeska s šiškami

Shaggy Pixie pričeska s šiškamiInstagram @brianaguilarhair

Za zagotovljeno ljubkost zaljubite dlakavo pixie pričesko s šiškami, ki omogoča kratke lase za polnejše vrste las. Namerno neurejena tekstura je ustvarjena z nanašanjem dlakavih pixie rezov z resicami, kar pomaga odstraniti težo z debelejših tipov las, zmanjšati nekaj volumna, vendar povečati gibanje. S svojim stilistom se pogovorite o najboljši dolžini šiška, ki ustreza vaši obrazni strukturi.

Pixie kroj z dolgimi šiškami

Pixie kroj z dolgimi šiškamiInstagram @lcs.hairdesign

Krepko pixie kroj z dolgimi šiški naredimo tako, da oblikujemo in izrezujemo krono za teksturo in zračnost. Ustvarila ga je stilistka Leah Shields iz Kanade za ženske s srednjimi do finimi ključavnicami.

Ščitniki so pustili malo dolžine okoli ušes, zaradi česar so lasje videti mehki in ženstveni. “Ti kratki lasje z dolgimi šiškami na pixie kroju so hitri in enostavni za oblikovanje brez žrtvovanja oblike in sloga,” opisuje.

Super kratka pixie frizura z šiškami

Super kratka frizura Pixie z šiškamiInstagram @vitosatalino_official

Super kratka frizura pixie s šiškami ustreza diamantnim obrazom in krepi ličnice. Kratki odbitki s šiškami dobro delujejo na diamantnih oblikah obraza, ker ponavadi izgubijo širino pod in nad lici. Daljše šiške dodajo širino templjem in poudarijo ljubke ličnice.

Stransko pometane šiške na Pixie kroju

Stranski pometani šiški na Pixie krojuInstagram @nikitenko_elen_

Stranske šiške na pixie kroju ohranjajo ženskost vašega videza in ohranjajo daljše oblike obraza v ravnovesju. Dodajanje stransko pometanih šišk bo skrajšalo dolžino obraza, ko bodo šiške padale čez čelo. To ne le pomaga, da je obraz krajši, ampak tudi mehča strukturirano pričesko.

Platinum Blondinka Undercut Pixie z šiškami

Podrezan pixie s šiškamiInstagram @courtneyxcentrichair

To je odlična izbira za ženske s kratkimi tankimi lasmi iz platine. Podrezani pixie kosi s šiškami bodo naredili vaše lase bolj polne in lahko pripomorejo k bolj zdravi rasti las.

Neredne šiške na kratki pixie

Neredne šiške na kratki pixieInstagram @coolikovastudio

Izberite kratke šiške na kratki pixie, če so vaši lasje zelo ravni in nimajo gibanja. Ženska kratka pixie frizura s kratkimi šiškami na zelo ravnih laseh se lahko počuti nekoliko brez življenja. Zato dodajanje razcepljenih šišk omogoča, da sedi z več oblike in teksture. Skrite krajše razcepljene dolžine potisnejo daljše lase naprej, da izboljšajo gibanje in ukrivljenost okoli obraza.

Pixie izrezan s ravnimi šiškami

pixie kroj z ravno pričesko pričeskoInstagram @hair_by_cree

Odločite se za popoln pixie kroj z ravnimi šiškami. V bistvu je pixie s spodrezano. Njegovi ravni lasje so teksturirani za gibanje, zato je krona videti razkošna in razdražena. Poskusite Milbonovo kremo št. 5 za oblikovanje las.

Najpomembnejši del kratke frizure za žensko je ravnovesje med obliko reza in šiška. Vaš stilist bi moral določiti dolžino spodrezane pixie s šiškami glede na obliko obraza.

Pernato & Neurejena blondinka Pixie Cut z ostrimi šiškami

Pernat Pixie rez z ostrimi šiškamiInstagram @hairbyduca

Odstranitev pernatega pixie kroja z močnim udarcem ponuja mehak videz. Kratki pixie odbitki s šiškami lahko ostanejo sveži zelo dolgo. Redno obrišite, da ohranite obliko. Pri oblikovanju razpršite sol, da izboljšate njeno teksturo.

Teksturirana pixie za tanke lase s šiškami

Teksturirana pixie za tanke lase s šiškamiInstagram @hairbysamhostad

To je teksturirana pixie za fine lase s šiškami in je ostra! Dame, ki želijo imeti močnejšo privlačnost, razmislite o tem kroju. Za dekle s tankimi prameni lahko ta kratek pixie kroj s šiškami ponudi iluzijo obsežnejšega rezultata. Pri oblikovanju zaključite z balzamom, da ustvarite ločitev in teksturo.

Rjava frizura Pixie s polnimi šiškami

Pixie frizura s polnimi šiškamiInstagram @bianca_fontana

To je rjava frizura pixie s polnimi šiškami, ki ustreza damam z ovalno obliko obraza. Šiške nekoliko razbijejo obliko večjega čela. Kratke pixie pričeske s takšnimi šiškami so vedno vznemirljive in ne zahtevajo veliko vzdrževanja. Zato se odločite za tega, če imate aktiven življenjski slog in nimate veliko časa za oblikovanje.

Edgy Pixie Bob z resicami in glasnostjo na vrhu

Pixie Bob z resicami in glasnostjo na vrhuInstagram @marciavascouto

Popestrite pixie bob z obrobjem, da dopolnite mehak, mlajši videz. Pixie frizura s šiškami dobro deluje na debelih laseh, kar olajša manipulacijo v katero koli teksturo. Po drugi strani pa pixie bob

Pixie Undercut za srebrnolaske

Pixie undercut za ženske s srebrnimi lasmiInstagram @soubecas

Pixie undercut za srebrnolaske ženske ima na vrhu teksturiran slog s čistim tilnikom in stranicami. Lepotni terapevt Soubecas Ioannis iz Grčije je ustvaril to kratko pixie frizuro.

»Undercut s strogim kvadratom na vrhu poudarja ličnice in oči. Zaradi tega je obraz videti precej mlajši, «pojasnjuje Ioannis. Priporoča ga dinamičnim ženskam vseh starosti, ki želijo nositi nekaj modernega.

Kratek raztrgan pixie z ostrimi šiškami in poudarki

Kratek raztreseni pixie z ostrimi šiškami in poudarkiInstagram @lcs.hairdesign

Debelejši lasje lahko zaradi splošnega občutka lahkotnosti na laseh pretrgajo kratek raztrgan pixie z drobnimi šiškami in poudarki. Poudarjena blondinka posvetli barvo in daje težkim lasem mehkobo. Izboljša tudi razdrobljene plasti, ki odstranijo težo pri težjih tipih las. Pixie frizura z drobnimi šiškami je namenjena ženskam, ki si želijo lase polne pernate teksture. To so ženske, ki uživajo tudi v neskončnih možnostih oblikovanja.

Svetlo roza Pixie za starejše ženske

svetlo roza pixie za starejše ženskeInstagram @gianni.rando

About the author