23 razburljivih kratkih odbitkov za ženske, ki si želijo drzen, nov slog leta 2021

Najboljši ostri kratki odbitki so drzni in inovativni kosi, ki ženskam izstopajo. Ostrejši kosi se lahko gibljejo od ženstvenih in sladkih do tomboyish in drznih.

Nikki Nuzum, frizerka iz Le Marsa, IA, deli, kako je tekstura las ključnega pomena pri ugotavljanju, ali vam bodo ostri kosi ustrezali ali ne. “Vprašajte svojega stilistka, ali bo tekstura vaših las ustrezala striženju in kako težko vam bo oblikovanje,” pravi.

Za nego in vzdrževanje las Nuzum določa, da ostri kratki kosi potrebujejo dnevno vzdrževanje in niso namenjeni ženskam z nizkim vzdrževanjem. “Ti kratki ostri rezi zahtevajo tudi obisk salona vsakih 4-6 tednov,” pravi. “Najmanjša rast las bo močno vplivala na način oblikovanja kratkih ostrih odbitkov.”

Design.Me’s Puff.Me Root volumski in teksturiran puder za lase je teksturiran puder, na katerega prisega Nuzum. Predlaga uporabo teksturnih pudrov za takojšen volumen in dvig korenin. Poleg tega lahko teksturni puder nanesete za dodatno držanje.

Pred naslednjim sestankom za lase si oglejte te trendovske slike najboljših ostrih kratkih odbitkov in pričesk.

Kratki gotski asimetrični kroj

Kratki gotski asimetrični kroji so izjemni. Ostre linije in mehki prehodi ustvarjajo popolno obliko. Poskusite dodati temno modro barvo, da izboljšate gotski videz.Instagram @demetriusschool

Kratki gotski asimetrični kroji so izjemni. Ostre črte in mehki prehodi ustvarjajo najbolj ostro obliko. Poskusite dodati temno modno barvo, da izboljšate gotski videz, ko se odločite za ostre in kratke odbitke, kot je ta.

Sodobni obrnjeni Bob z ostrimi barvami

Sodoben obrnjeni bob z ostrimi barvamiInstagram @createw.cait

Sodoben obrnjeni bob z ostrimi barvami vnaša dramatičen slog v tradicionalni kroj boba. Dolgi kosi, ki uokvirjajo obraz, in polnejša, bolj nasičena oblika zadaj ustvarjajo krasen, bolj laskav videz brez dodatne teže.

Edgy Short Cut za tanke lase

Ostra kratka frizura za tanke laseInstagram @nikitenko_elen_

Ostra kratka frizura za tanke lase ustvarja tanke lase dodano volumen, teksturo in razsežnost. To je kroj, ki ima popolno ravnovesje med grdo in elegantno.

Zelo kratek asimetrični Bob

Zelo kratek asimetrični bobInstagram @nikitenko_elen

Zelo kratek asimetrični bob ustvarja volumen, izkazuje ostrino in je lahko odličen način za odstranjevanje razsutega tona za debelejše ženske. Dodajanje podrezanih in zelo kratkih plasti posvetli lase in jim da bolj pernat, kosi videz.

Kratki špičasti lasje

Kratki špičasti lasjeInstagram @lavrenova_olya

Kratki špičasti lasje so enostavni za vzdrževanje in poudarjajo najboljše obrazne poteze ženske. Styling paste je najboljši izdelek, ki ga imate pri roki pri kratki pixie. Lepi lasje ali ženske z debelimi lasmi imajo lahko koristi od te ostre kratke frizure.

Drzna Pixie z ostrimi pernatimi šiškami

Drzna pixie z ostrimi pernatimi šiškamiInstagram @oksanagromysheva

Drzni pixie z ostrimi pernatimi šiškami je odlična izbira, če potrebujete 180-stopinjsko preobrazbo. Trendi asimetričnih kosov so lahko dobra izbira za dodajanje več gibanja lasem in odkrivanje novih načinov oblikovanja.

Kratka sekana frizura

Kratka sekana frizuraInstagram @amandatua_hair

Če iščete kul novo frizuro, poskusite z raztrganim in razkošnim bobom. Rahlost se doseže s točkovnim rezanjem ali britvico na dolgih plasteh. Če se bojite, da bi šli do brade, lahko ta kratek razkošen rez naredite tudi nekoliko dlje. Zavijte s kodralnikom, da dosežete tako priljubljen neurejen, živ prostor.

👉 Oglejte si več idej za frizuro, ki je narezana z britvico.

Kratek Razored Pixie s stranskimi opeklinami

Kratka britvica pixie s stranskimi opeklinamiInstagram @mayolsonpdx

Kratki ostriženi piksi z zalogami so odličen način za začetek piksirne frizure ali odličen prehodni rez, ko zrastete krajši piksi. Poskrbite, da bo vaš stilist imel novo in ostro britvico, da bo uspešno dosegel to ostro pričesko za kratke lase.

Edgy Piecey Bob frizura

Ostra kosit bobInstagram @mikerovstylist

Ostra kosast bob je zelo primeren za ženske, ki imajo raje neurejen in razburljiv slog s številnimi plastmi in gibanjem. Če želite ustvariti popolne valovite lase, začnite s sušenimi lasmi, dodajte nekaj neurejenih kodrov, jih zaključite s pršilom za teksturo in puhajte do želene polnosti.

Kratek tupi rez z tupimi šiškami

Kratek tup kroj s tupimi šiškamiInstagram @gianniscumaci

Kratek tup kroj s tupimi šiškami je najboljša izbira za ženske, ki želijo doživeti popolnoma drugačen pogled na bob. Ostri koti devetdeset stopinj ustvarjajo popolno ostro in elegantno ostro kratko pričesko. S tupimi šiški razporedite šiške vsake 3-4 tedne, da ohranite slog.

👉 Oglejte si več idej za striženje bob s šiškanjem.

Simpatičen kratek kosmat pixie kroj

Kratek kosmat pixie krojInstagram @nikitenko_elen_

Simpatičen kratek kosmat pixie rez je obrit samo na eni strani glave. Idealen je za ženske, ki želijo zmanjšati volumen las, medtem ko zibajo kratko ostro pričesko.

Undercut z Edgy Designs

Undercut z ostrimi vzorciInstagram @nikitenko_elen_

Podrezana oblika z vzorci je popolna, če razmišljate o kratkih ostrih laseh. Fade in modeli ponujajo individualnost celotnemu videzu.

Asimetrična pixie s poudarki

Asimetrična pixie s poudarkiInstagram @angelicagrechkina

Asimetrična pixie s poudarki je popolna izbira za ženske, starejše od 40 let. Asimetrija spredaj visi čez obraz, da ublaži vaše poteze. Poudarki lahko pomagajo skriti sive lase in rast korenin. Prav tako je zelo enostavno oblikovati kratko frizuro.

Neurejen in razdražljiv Shag

Neurejen in razdražljiv kosInstagram @angelicagrechkina

Če želite izstopati iz množice, razmislite o grdem in razdražljivem rovcu. Ta dlaka je ena tistih ostrih kratkih pričesk, ki ima na dnu veliko plasti in daljše dolžine. Ustvarjanje vseh teh plasti vam omogoča, da ga napolnite z nekaj voska za oblikovanje.

Funky Bob s stranskimi šiškami

Funky bob s šiškami ob straniInstagram @paintitblonde

Funky bob s stranskimi šiškami ni vaš povprečen kroj. Mehke plasti in tekstura dodajo neprijetno vibo bobu. Daljše ob strani pometane šiške vam dajo igrivo, razkošno pričesko. Dodajte živahno barvo in nekaj stilskega kita za vrhunsko kratko frizuro, ki je ostra.

Ostra frizura s stranskim delom

Ostra frizura s stranskim delomInstagram @julia.eberl

Robusten, teksturiran asimetrični bob s stranskim delom je neenakomeren rez, kjer je ena stran daljša od druge. Teksturirani bob je izrezan posebej za ublažitev toposti dna, hkrati pa omogoča dodaten volumen z dodatnimi plastmi. Tako ostro kratico lahko oblikujete na več načinov in jo prilagodite tako, da izgleda lepo na različnih oblikah obraza. Na primer, daljše plasti uokvirjanja obraza pomagajo zožiti širšo obliko obraza.

Dvotonski Pixie

Dvotonski PixieInstagram @dudkazhenya

Dvobarvna pixie je priljubljena frizura. Oster kratek slog je dosežen s ščipalkami na dnu, ki puščajo močno mejo teže. Če si resnično želite, da bi ta slog zasijal, se prepričajte, da izberete stilista, ki ima izkušnje s to vrsto kroja. Tudi na 3 tedne ga bo treba rezati.

Kratki lasje z obritimi stranicami za starejše ženske

Kratki lasje z obritimi stranicamiInstagram @dudkazhenya

Kratki lasje z obritimi stranicami so zabaven slog. Lahko ga nosite vtaknjenega, da pokažete obrito podrezovanje, ali naravnost navzdol, da ga skrijete. Prepričajte se, da so zgornje dolžine dovolj dolge, da pokrijejo vaš rez. Obrite stranice bodo hitro zrasle, zato jih je treba rezati vsake 3 tedne. Na dolge dele dodajte malo barve, da boste resnično zavzeli.

👉 Oglejte si več ostrih krojev za starejše ženske

Neenakomeren Pixie z Undercut

neenakomerno-pixie-with-an-undercut.jpgInstagram @sillyboys_shorthair_isforgirls

Če iščete razkošne kratke odbitke, je za vas neenakomeren pixie s podrezanimi lasmi. Ta slog je čudovit, če imate veliko las, ker so stranice in hrbet obrit, kar vas reši vseh teh las. Deloval bo na tankih laseh, vendar poskrbite, da bo vaš stilist pustil dovolj las na vrhu. Nekaj ​​dolžine na vrhu vam omogoča ustvarjalnost pri oblikovanju.

Nasekan kratki krožnik

Na drobno narezana kratka skledaInstagram @jcx28

Razrezan kratek skledo ima veliko plasti s subtilnim robom. Kratke ostre pričeske, kot je ta, so zelo prefinjene in najbolje izgledajo na ovalnih in srčastih obrazih.

Ostra Pixie Bob z eno obrito stranjo

Ostra pixie bob z eno obrito stranjoInstagram @nikitenko_elen_

Ostra pixie bob z eno obrito stranjo ima zelo drzno izjavo in izgleda osupljivo na obrazih v obliki srca. Kratek razburljiv bob ima različne plasti, ki ustvarjajo volumen in razsežnost, zato so na debelih laseh videti bolje.

Kratka pričeska punk rock shag

Kratka pričeska punk rock shagInstagram @barcalessandro

Kratka, punk rock, dlakava pričeska je močno slojevita, izklesana, razdrobljena in zelo teksturirana. Zaradi tega je popolna frizura za fine lase, še posebej, če želite usmeriti svoj notranji punker rocker!

👉 Oglejte si več pričesk punk rock.

Kratek in razdražljiv Shag

Kratek in razdražljiv kosInstagram @trpzeboy

Kratki in ostri odbitki, kot je ta shag, lahko dajo elegantne, ravne lase s teksturo. Stilist Eryk Brian iz Kalifornije je uspel celo nadgraditi to kratko rezino s čudovitim odtenkom blondinke.

“Ker ima ta ostra, dlakava pixie močno obliko, smo naredili popolno belilo in ton, da smo dosegli največje blond lase,” ugotavlja. Vedno je dobro dodati koreninsko senco za globino in ublažiti rast kratkih pričesk, ki so ostre. “

About the author

Adblock
detector