10 najboljših kratkih odbitkov slavnih

Znane osebnosti so ikone sloga. Ustvarjajo trende in vsak sledi njihovim stopinjam. Ko se je novo leto začelo, so se skoraj vse zvezdnice odločile za novo frizuro. Tukaj jih je torej nekaj slavni kratki odbitki ki jih lahko poskusite.

Anna Hathaway ima pred kratkim a kratka pixie frizura in izgleda precej seksi. Kot vidite, ji je pričeska ustrezala.

Ljubke slavne kratke pričeske

Vir

Miley Cyrus se je odločila tudi za novo frizuro. Zdaj ima zelo kratko pričesko in v njej izgleda kul. lani je Miley dobila slab imidž, a po tej frizuri se verjame, da se bo ta slika zagotovo izboljšala.

Miley Cyrus zelo kratki lasje

Vir

Emma Watson ima čudovit lep videz. Zdaj pa želi videti bolj seksi in za to je dobila kratka večplastna frizura. V svoji novi podobi izgleda čudovito.

Slavni kratki odbitki za ženske

Vir

Violante Placido je dobila maturantsko pričesko. V tej pričeski je videti glamurozno in kmalu bo postala najbolj privlačna zvezdnica v mestu.

Kratka maturantska pričeska slavnih

Vir

Keri Hilson se je dodatno skrajšala s pixie frizuro, ki ji je priložena stranska šiška. Dobila je blond barva na njene šiške in izgleda seksi.

Črne kratke pričeske slavnih žensk

Victoria Beckham je med najbolj seksi ženskami v mestu. Toda po novi frizuri je videti bolj seksi. Dobila je asimetrična frizura ki ji je pristajal njen obraz.

Najboljši kratki odbitki slavnih

Robin Wright se je ostrigla na kratko in si nadela novo svetlo blond barvo. V svoji novi pričeski je videti glamurozno.

Chelsea Kane se je ostrigla s pixie stranskimi šiškami. V tej kratki frizuri izgleda zelo srčkano. Frizura je pretresla njeno osebnost.

Simpatične pričeske slavnih osebnosti

Vir

Če imate Črni lasje in so zmedeni s frizuro. Poskusiti morate kratko frizuro pixie, enako kot pri Korte Kapsels. To vam bo dalo srčkan dostojen videz.

Vir

About the author