15 najboljših kosov Rihanne Pixie

Rihanna je ena od vzornic in slogovnih ikon predvsem črnih žensk in žensk po vsem svetu. Tako smo se zbrali 15 najboljših kosov Rihanne Pixie za vse dame, ki si želijo navdiha za nov videz.

Rihanna je skozi leta preizkusila veliko pričesk in barv las. Od kratke pričeske so v modi v zadnjih letih nosi kratke pixie cut tudi. Ena njenih najbolj ikoničnih pričesk je pixie s stranskimi šiškami. Odstrigla je to frizuro in si lase pobarvala v roza barvo za bolj dramatičen in eleganten videz. Zdi se, da so kodraste pričeske neprimerne za kratke pričeske, toda leta 2016 večina črnih žensk nosi zelo kratki odbitki videti edinstveno elegantno in seksi.

Najnovejši lasje in trendi omogočajo neomejene možnosti oblikovanja žensk s pixie pričeskami. Preden izberete svoj pixie kroj, se prepričajte, da se bo ujemal z vašo obliko obraza in teksturo las. Končni cilj je ustvariti a Rihanna je navdihnila sodobno frizuro ki je prilagojen prav vam. Če ste pripravljeni na striženje las na krajše sloge, si oglejte naše galerije najboljših strigov Rihanna pixie za več navdihujočih idej!

1. Najboljši lasje Rihanna Pixie

Rihanna Pixie Cut

2. Rihanna Layered Pixie

Frizura Rihanna Pixie

3. Slog frizure Rihanna Pixie

Slike frizure Rihanna Pixie

4. Curly Pixie Cut Rihanna

Pixie Cut Rihanna

5. Rihanna Pink Pixie

Rihanna Pixie

6.

Rihanna Pixie Cut-6

7.

Rihanna Pixie Cuts-7

8.

Rihanna Pixie Cuts-8

9.

Rihanna Pixie Cuts-9

10.

Rihanna Pixie Cuts-10

11.

Rihanna Pixie Cuts-11

12.

Rihanna Pixie Cuts-12

13.

Rihanna Pixie Cuts-13

14.

Rihanna Pixie Cuts-14

15.

Rihanna Pixie Cuts-15

About the author