15 najboljših kratkih pričesk slavnih

Leta 2013, kratke pričeske in kratki odbitki so zelo priljubljeni in vsi vemo za ta trend. Ti kratki odbitki so nadalje izvedeni v številnih najnovejših stilih in z edinstvenimi slogi in trendi. Večina zvezdnikov nosi kratke odbitke z edinstvenimi in neverjetnimi slogi. Tukaj je nekaj najboljših 15 primerov tistih priljubljenih in neverjetnih stilov, ki so zelo trendovski in jih nosijo znane zvezdnice.

Samaire Armstrong je znana zvezdnica in je tudi zelo trendovska dama. Letos bo nosila nove in drugačne lase kratka frizura v grobem in grdem slogu. Lase je pobarvala tudi v temnejše do svetlejše blond barve las, zaradi česar se njena frizura razlikuje od drugih.

Najboljše slavne kratke pričeske-1

Halle Berry je trendovska in zelo elegantna znana osebnost. Letos je nosila zelo kratko frizuro z neurejeno pričesko. To frizuro nosi s črno barvo las, ki izgleda neverjetno in elegantno.

Najboljše slavne kratke pričeske-2

Paris Hilton je znana zvezdnica in zelo dobra pevka. Da bi bila leta 2013 edinstvena in trendovska, nosi zelo kratko in preprosto frizuro z odmrlimi ravnimi lasmi in svetlo blond barvo las. Njena frizura je zelo edinstvena in elegantna. Je krajše dolžine od zadnje strani in daljše od pogleda od spredaj.

Najboljše kratke pričeske slavnih-3

Elisabeth Moss je tudi znana zvezdnica in zelo lepa dama. Imela je zelo srčkano preprosto in spodobno pričesko z rjavkasto črno barvo las, zaradi česar je njihova osebnost bolj elegantna in elegantna.

Najboljše slavne kratke pričeske-4

Vsi dobro poznamo to trendovsko in seksi damo. Imela je zelo elegantno frizuro, zaradi katere je videti bolj seksi in vroča. Neredna pričeska in svetlo svetlo blond barva las pričeski dodata več lepote.

Najboljše slavne kratke pričeske-5

Ta hollywoodska zvezdnica je v tej zelo kratki frizuri videti elegantno in modno blond lasje barvni ton.

Najboljše slavne kratke pričeske-6

Vsi dobro poznamo to trendovsko, seksi damo in dobro znano pevko Rihanno. Znana je po svojih edinstvenih stilih in drugačnem in neverjetnem videzu. Letos je nosila tudi zelo seksi in edinstveno ostriženo lase z jet shinny črno barvo las in z ravno pričesko.

Najboljše slavne kratke pričeske-7

Ashley Benson izgleda lepo in srčkano v tej kratki valoviti pričeski. Svetlejši odtenek blond barve las ustreza njeni osebnosti.

Najboljše slavne kratke pričeske-Ashley Benson

Cate Blanchett je znana zvezdnica in zelo trendovska in elegantna dama. V tej kratki in neurejeni frizuri izgleda neverjetno, edinstveno in lepo. Mešani odtenki blond barve las dodajo lepoto njihovi pričeski.

Najboljše slavne kratke pričeske-Cate Blanchett

Ruby Rose je v tej zelo kratki frizuri videti drugače in lepo.

Najboljše slavne kratke pričeske-Ruby Rose

Tudi ta trendovska dama je v tem preprostem in spodobnem slogu kratkih las videti srčkana in lepa. Svetla barva las s to pričesko izgleda neverjetno.

Najboljše kratke pričeske slavnih-Brittany Snow

V tem črnem odtenku las in v tem izgleda seksi kratka frizura.

Najboljše slavne kratke pričeske-Frankie Sandford

Meg Ryan v tej neurejeni pričeski izgleda neverjetno.

Najboljša kratka pričeska slavnih-Meg Ryan

Lepo izgleda v tej edinstveni in trendovski kratki frizuri.

Najboljša kratka pričeska slavnih-Milla Jovovich

Imela je zelo srčkano in spodobno pričesko s svetlo blond barvo las.

Najboljša slavna kratka pričeska-Cameron Diaz

About the author