Kratke ženske pričeske slavnih

Če ste pripravljeni na to spremembo videza, morate vedeti, kje začeti iskati popolna frizura. Resnica je, da obstaja toliko načinov, na katere bi si lahko ostrigli lase, da si niti zamisliti ne morete. Ena od stvari, na katere morate pomisliti, je vrsta las, ki jih imate. Je kodrasta? Je valovito? Je debel? No, za vse te vrste las in še več obstajajo posebni odbitki. Vedeti morate le, kateri so za kakšne lase. Najboljši način, da ugotovite, kateri odbitki so zdaj v modi, potem morate vedeti, da je zelo priročno preprosto pogledati zvezdniki saj običajno postavljajo trende. Ne samo to, ampak je izredno pomembno, da se prepričate, da ste izbrali nekaj, kar je trenutno zagotovo priljubljeno. Seveda vam ni treba izbrati najkrajšega ali najdaljšega. Izberite tistega, ki vam je najbolj všeč!

Ginnifer Goodwin

To valovit bob je preprosto čudovit. Tako boste videti srčkani, ne da bi morali narediti preveč, da bi bilo videti tako. Namesto tega se lahko osredotočite na nekaj preprostih ličil in elegantnega nakita. Pogled govori sam zase!

Ginnifer Goodwin kratki lasje

Michelle Williams

To je vrsta frizure, zaradi katere boste zagotovo videti drugačni od večine žensk, ki jih vidite na ulici. Resnica je, da je eden od današnjih trendov, da se s svojo frizuro odpravite čim krajše. Je pravi za vas?

Kratki rez Michelle Williams

Morena Baccarin

Ko pogledate to sliko, se spomnite dveh besed. Ne samo pogled, zaradi katerega vas bodo vsi drugi zaznali kot močnega, ampak tudi tisti, zaradi katerega se boste počutili tako lepe, kot ste lahko!

Kratki lasje Morena Baccarin

Mariska Hargitay

Ta vloženi bob je kot nalašč za ženske, ki ne želijo izgubiti otroka samega. Seveda prava dama nikoli ne bo pokazala ali povedala svoje starosti, vendar za to potrebujete pomoč. Odločite se za ta mladosten kroj!

Kratka frizura Mariska Hargitay

Lisa Rinna

Celoten videz je preprosto lep. Samo poglejte kombinacijo večplastnih valovitih las z blondinkami. Je eleganten in tudi krasen videz, ki nikoli ne bo šel iz mode. Samo iti moraš za to!

Kratka frizura Lisa Rinna

Anne Hathaway

To je zagotovo vrsta frizure, zaradi katere boste videti nekoliko skrivnostno. To je očitno posledica dejstva, da so enostranske šiške daljše in pokrivajo eno od vaših oči. Ali želite ta učinek?

Anne Hathaway Pixie Hair

Miley Cyrus

To je vrsta kratka frizura to je kot nalašč za drzne ženske, ki želijo posejati svojo uporniško stran. Resnica je, da morate imeti veliko poguma in pravilen odnos, da odstranite ta pogled.

Miley Cyrus Nova kratka frizura

Paris Hilton

To je pravzaprav a preprosta frizura tako boste videti čim bolj normalni in čim lepši. Poleg tega obstaja še ena prednost. Zaradi svoje dolžine se lahko odločite za različne vrste oblikovanja las.

Paris Hilton kratki lasje

Leigh Lezark

Čeprav se morda ne zdi tako, je ta kratki bob pravzaprav uporniška različica frizure bob. To je posledica dejstva, da so prameni las nekoliko svetlejši in ličila ravno pravšnja!

Leigh Lezark kratki lasje

Rihanna

Rihanna se je s to frizuro pojavljala na dogodkih in v različnih videoposnetkih. Resnica je, da je nekoliko drugačna od tistih, ki jih običajno vidite na ulici, in da je videti prav osupljivo. Poskusi!

Rihanna kratki lasje

Rachel Melvin

To je pravzaprav a večplastni bob lasje pa so oblikovani tako, da imajo veliko volumna. Če ste ljubiteljica volumna in čudovitih las, potem je to zagotovo prava frizura za vas. Samo pokličite svojega stilista!

Rachel Melvin Hair

Rose McGowan

Edino, kar bi lahko rekli o tej pričeski, je dejstvo, da izgleda popolnoma fantastično. To je posledica dejstva, da gre za preprosto, a zelo učinkovito pričesko. Če želite, da deluje, morate imeti samo pravo dolžino.

Rose McGowan kratki lasje

Chelsea Kane

To je vrsta frizure, ki jo lahko nosite kjer koli. Za oblikovanje las vam ni treba porabiti več kot pet minut in vedno boste videti spektakularno brez dolgih las. Torej, naredi to!

Kratka bob frizura Chelsea Kane

About the author