Kratke pričeske slavnih 2012–2013

Znane osebnosti so ikona sloga za vsakogar. So ljudje, ki postavljajo trende in navadni ljudje jim želijo slediti lasje slavnih moda. Ne kopirajo samo oblačil, ampak tudi pričeske. Ko se je začelo novo leto 2013, so se za to odločile skoraj vse zvezdnice nove pričeske. Tukaj je nekaj znanih osebnosti in njihova najnovejša pričeska, ki vlada frizerski industriji:

Miley Cyrus že od nekdaj ve za svoj odnos. Nedavno je imela edinstveno frizuro, ki jo lahko vidite na sliki. Po tej frizuri je videti tako seksi kot funky. Frizura je ustrezala njeni osebnosti.

Rihanna, ena najboljših pevk v Hollywoodu. Pred kratkim se je ostrigla pixie in v njej izgleda zelo lepo in seksi.

Črna kratka frizura slavnih

Carey Mulligan ima srčkan videz. Pred kratkim se je ostrigla pixie in izgleda lepše. Pričeska je okrepila njen srčkan videz.

Slavne kratke pričeske

Mia Wasikowska se je na kratko leta 2013 strigla na kratko pixie. V tej pričeski je videti osupljivo.

Kratke pixie pričeske slavnih

Michelle Williams ima lastne blond lase, kot vsi veste, in zdaj jih ima pixie frizura. Frizura Pixie na blond laseh je videti čudovito, kot vidite.

Kratka blond pričeska slavnih

Večina zvezdnikov se je ostrigla s pixie, Julianne Hough pa se je odločila, da ostane drugačna. Poslovila se je večplastno in v svoji novi pričeski izgleda zelo lepo.

Slogi kratkih pričesk slavnih

Ana Beatriz Barros se je šišala skupaj z dolgimi stranskimi šiškami. V tej pričeski je videti glamurozno. Ne samo glamurozno, ampak prikazuje tudi srčkan nedolžen videz.

Dianna Agron, ena najbolj seksi zvezdnic, ima pred kratkim kratko plastno frizuro s stranskimi šiškami. Frizura ji je dala seksi in funky videz.

Slavni kratki odbitki za ženske

Lisa Rinna se je za zelo kratko plastno frizuro odločila zase. Pričeska je priložnostna in jo lahko izberejo profesionalne ženske.

Ležerna kratka pričeska za ženske

About the author