Kratke pričeske slavnih 2013

Ste se kdaj vprašali, kako težko je videti kot slavna oseba? No, če ne pomislite na dejstvo, da je okrog vsake zvezde vojska stilistov, potem lahko popolnoma dobite njihov videz. Pravzaprav je letos zelo priljubljenih veliko kratkih pričesk, ki jih lahko potegne vsak, ki želi izgledati kot slavna oseba. Tu so najbolj zanimive pričeske, med katerimi lahko izbirate. Najboljše pri zvezdnikih je dejstvo, da prihajajo z najzanimivejšimi kroji in da je vsaka izmed njih videti izvirno in elegantno na svoj način. Če razmišljate o spremembi, ki vas bo približala vaši najljubši pevki ali igralki, se odločite za svojo postrižen in oblikovano tako, kot imajo, je najbolj fantastična stvar, ki jo lahko naredite. Lahko si ostrižeš lase in si kdorkoli!

Pixie pričeska Anne Hathaway

Anne je zelo elegantna ženska, kar lahko vidite iz njene čedne in lepa frizura. Zaradi dejstva, da so ji tako kratki lasje všeč, se morate počutiti dovolj samozavestno, da pokličete svojega stilistka in se dogovorite za sestanek!

Pixie pričeska Anne Hathaway

Kratka kodrasta pričeska Chelsea Kane

Bolj ko so lasje kodrasti, bolj jih je srčkan boš pogledal. To je moto, ki mu sledi Chelsea zaradi dejstva, da so njeni kodri videti čudovito. Če želite imeti ta izvirni videz, potrebujete le nekaj daljših pramenov las in nekaj izdelka za oblikovanje!

Kratka kodrasta pričeska Chelsea Kane

Pričeska Bob Christina Aguilera

Christina je skozi leta doživela številne spremembe videza, vendar ji ta kratki bob zagotovo najbolj ustreza. Platinasta barva njenih las bo videti fantastično na vsaki osebi, ki ima podobno polt.

Pričeska Bob Christina Aguilera

Kratka blond pričeska Nicole Richie

To je več neurejen poglej in čeprav lasje niso izredno kratki, jih lahko z malo dela še vedno oblikuješ v Nicole. Čez nekaj minut bodo vaši lasje pripravljeni na zabavo v vseh klubih!

Kratka blond pričeska Nicole Richie

Kratka pričeska Mariska Hargitay

Bolj ko so lasje razvrščeni, bolj želite videti kot slavna oseba. Tako je z Marisko in njena pričeska je preprosto čudovita. Čeden in čist videz bo kot nalašč za vsak pomemben dogodek, ki se ga želite udeležiti.

Kratka pričeska Mariska Hargitay

Kratka pričeska Sharon Stone

Biti ena najuspešnejših hollywoodskih ljubic v kateri koli starosti je nekaj, kar lahko doseže tako elegantna in lepa oseba, kot je Sharon Stone. Njene kratke in lepo urejene lase je enostavno vzdrževati.

Kratka pričeska Sharon Stone

Kratka pričeska Teryl Rothery

Če se vam zdi, da želite samo zelo preprosto frizuro, potem izberite tisto, ki jo je Teryl Rothery predstavila občinstvu po vsem svetu. Vse, kar potrebujete, da izgledate tako lepo, je zelo dober stilist!

Kratka pričeska Teryl Rothery

Kratka frizura Morena Baccarin

Kodrasti in kratki lasje vsekakor dopolnjujejo čudovito polt in čudovite oči Morene Baccarin. Če želite vse presenetiti s svojimi črnimi kodri, potem si ostrižite lase samo zato, da si pokrijete ušesa in to je to!

Kratka frizura Morena Baccarin

Roza Pixie Cut

Čeprav nas je Pink skozi leta presenetil s fantovskimi in uporniškimi odbitki, je to kratek in eleganten videz, ki bi ga lahko sprejeli, če ste ljubitelj platinastih las. Pustite šiške dlje, da jih lepo oblikujete.

Roza Pixie Cut

Kratka pričeska Drew Barrymore

Zaradi tega pogleda je Drew Barrymore videti kot upornik in hkrati nedolžen najstnik. Ne glede na starost, če želite izgledati tako odlično, se odločite za to frizuro in pustite lase svobodne!

Kratka pričeska Drew Barrymore

Kratka pričeska Mandy Moore

Daljše šiške in ravni lasje vsekakor dopolnjujejo lepo držo in videz Mandy Moore. To je videz a slavna oseba ki lahko pojejo in igrajo v filmih. Če želite izgledati kot ona, izberite to krajšo frizuro.

Kratka pričeska Mandy Moore

Kratka pričeska Jessice Chastain

To je videz, ki kriči z besedo classy zaradi dejstva, da so lasje dovolj dolgi, da so malo oblikovani in dovolj kratki, da dobro izgledajo in se ne počutijo kot breme. To je popoln videz za poslovne ženske.

Kratka pričeska Jessice Chastain

Rihanna Novi kratki lasje

Kar zadeva odbitke, je imela Rihanna vzpone in padce, vendar je to vsekakor izvirno. Zaradi dolgih in blond šišk je zagotovo videti elegantno in lepo, kar ji pomaga zasijati na rdeči preprogi.

Rihanna Novi kratki lasje

Julianne Hough

Julianne Hough ne preseneča le ljudi s sranim igrivim in precej neurejenim videzom. Tega videza ne morete dobiti brez kratkih las, oblikovanih v neurejeno punžo. Oglejte si ta nedolžen in srčkan pogled!

Kratka pričeska Julianne Hough

Kratka pričeska Natalie Imbruglia

Če se ne želite ukvarjati z dolgimi lasmi, lahko izberete kratko frizuro, kakršna je bila Natalie Imbruglia, in naj bodo vaši lasje videti veliko daljši, kot so v resnici. Kot bonus izgleda tudi zelo elegantno!

Kratka pričeska Natalie Imbruglia

About the author