Kratki odbitki slavnih 2013

Znane osebnosti imajo svoje nastavitve pričeske na enak način, kot jih ima običajno dekle tam zunaj. Vendar pa je mnogim zvezdnikom to všeč kratki odbitki zaradi očarljive modni načini kratke pričeske privoščiti si jih. Iz tega razloga vam predstavljamo nekaj najboljši kratki odbitki slavnih med katerimi lahko izbirate.

Čudovita kratka frizura Chelsea Kane

To lepa kratka frizura je prav neverjetno na pogled. Chelsea Kane je nosila to pričesko, zaradi česar je videti očarljivo in ljubko. To je a bob pričeska z rahlo dolgimi šiškami in očarljivimi sprednjimi lasmi. Prav tako so stransko ločeni lasje vsekakor zelo privlačni in izgledajo bolj čudovito in neverjetno privlačno. Ta čudovita pričeska vam bo zagotovo všeč.

Čudovita kratka frizura Chelsea Kane

Čudovita kratka frizura Julianne Hough

Julianne Hough je imela veliko pričesk in zagotovo ji je večina teh pričesk zelo ustrezala. Toda na tej sliki je imela super kratko frizuro, ki je zagotovo zelo privlačna in ljubka, ne glede na ljubki obraz Julianne. Učinek je zelo čudovit in očarljiv. Zagotovo boste radi posnemali to kratko pričesko Julianne.

Kratka frizura Julianne Hough

Lepa kratka pričeska Chrisa Jennerja

Kaj lahko rečemo o kratki pričeski tega očarljivega Chrisa Jennerja? Stavim, da je zelo zanimivo in čudovito ljubko. Mama Kim Kardashian, Chris Jenner, ima nagnjenost k športnim ljubkim kratkim pričeskam, ki ji zagotovo ustrezajo. Chris Jenner je s to čudovito kratko pričesko, ki ima nazobčane šiške in špičast vrh, zagotovo zelo privlačna in ljubka. Zelo rad se ukvarjam s to čudovito kratko pričesko.

Lepa kratka pričeska Chrisa Jennerja

Zelo kratka pričeska očarljive Ginnifer Goodwin

Ginnifer Goodwin, ameriška televizijska in filmska igralka, se rada ukvarja z zelo očarljivimi kratkimi lasmi, kot je na tej sliki; zagotovo ima v zadnjem času tako zelo rada čudovite kratke pričeske. Na tej sliki je imela kul in precej kratko pričesko, ki ima neurejen vrh in zelo kratke stranice in hrbet. Zagotovo je zelo očarljiva in privlačna in zagotovo boste navdušeni nad to zelo privlačno kratko pričesko.

Zelo kratka pričeska očarljive Ginnifer Goodwin

Kratki asimetrični Bob kroj Victoria Beckham

Victoria Beckham, ena izmed Spice Girls, ima zagotovo čudovit način nošenja te čudovite kratke pričeske. Videz je vsekakor lep in privlačen. Ta bob kroj ima asimetrične sprednje stranice, s plastmi, ki ustvarjajo krasen videz, ki ga je težko prezreti. Zagotovo vam bo všeč ta čudovita kratka pričeska.

Kratki asimetrični Bob Cut Victoria Beckham

Bob Cut čudovite Jenny McCarthy

Ta fantastičen bob, ki ga je rezala Jenny McCarthy, je resnično zelo privlačen in čudovit za opazovanje. Ta bob kroj A-linije omogoča, da lasje naravno tečejo tik nad ramo, obe sprednji strani pa jo nežno božajo po bradi. Učinek je vsekakor čudovit in čudovit. Všeč mi je, da občasno režem ta super bob.

Odličen Bob Cut Jenny McCarthy

Bob Cut drage Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt, v tem fantastičen graduiran bob kroj, izgleda super in očarljivo. Ta bob kroj je opredeljen s stransko ločenimi šiškami in čudovitimi naravno tekočimi črnimi lasmi. Vsekakor je čudovit in zelo privlačen. Zagotovo vam bo všeč ta zelo privlačen bob kroj.

Bob Cut drage Jennifer Love Hewitt

Čudovita kratka pričeska Sharon Lawrence

Sharon Lawrence, priljubljena igralka NYPD Blue, športi s to zelo privlačno in očarljivo kratko pričesko. Za to pričesko so značilni sladki tekoči valoviti lasje, ki se naravno spuščajo do tilnika. Prav tako so šiške zelo ljubke, kar ustvarja brezskrben in nespremenjen glamurozen videz, ki je očaran. Rada imam občasno to privlačno kratko pričesko.

Čudovita kratka pričeska Sharon Lawrence

Lovely Layered Bob Cut Morene Baccarin

Ta čudovit bob je izrezal Brazilska igralka Morena Baccarin je zelo ljubka in čudovita za opazovanje. Za ta čudovit bob kroj so značilni stransko razdeljeni lasje in čudovita večplastna stran in hrbet. Učinek je čudovit in privlačen. Še več, Morena s tem slojevitim bob krojem izgleda neverjetno očarljivo in glamurozno. Če bi lahko, bi imela to privlačno pričesko.

Morena Baccarin's Lovely Layered Bob Cut

Pink’s Awesome Kratka valovita pričeska

Alecia Beth Moore, znana tudi po svojem odrskem imenu kot Pink, je nekoč nosila to čudovito kratko valovito pričesko. Ta kratka valovita in kodrasta pričeska je določena z britvami obrobljenimi stranicami in hrbtom ter voluminoznim valovitim in kodrastim vrhom, ki teče vstran. Kontrast med stranicami in hrbtom ter obsežen valovit vrh je vsekakor zelo vabljiv. Če želite biti s svojo pričesko bolj pustolovski, lahko zagotovo preizkusite to zelo nekonvencionalno pričesko.

Pink's Awesome Kratka valovita pričeska

Kratka pričeska čudovite Rihanne

Rihanna ima nagnjenost k športno zelo čudoviti pričeski in v tej čudoviti kratki pričeski smo dobili čudovit vzorec njenih pričesk. Zajeten vrh teče v nasprotju s kratkimi stranicami in hrbtom. Učinek je res neverjeten in čudovit. Rihanna resnično daje izjavo s to zelo privlačno in privlačno kratko frizuro.

Čudovita kratka pričeska Rihanne

Lovely Flyaway Bob Cut Tiffani Thiessen

Tiffani Thiessen, ameriška igralka, najbolj znana po vlogi Valerie Malone v Beverly Hillsu, 90210, nam je dala čudovit primer zelo srčkanega boba na tej sliki. Ta bob kroj A-črte, za katerega so značilne stransko razčlenjene šiške in nazobčane robove, je res čudovit in vabljiv na pogled. Še več, leteči konci temu čudovitemu bob kroju dodajo glamur in slog. Res je privlačno in vznemirljivo igrati ta čudovit bob kroj.

Lovely Flyaway Bob Cut Tiffani Thiessen

Neverjetno diplomirani Bob Cut Dianne Agron

To lep bob kroj ki ga je posnela Dianna Agron, ameriška igralka, pevka, plesalka in občasna producentka, pisateljica in režiserka, je zares osupljivo. Ta bob kroj s stranskimi loki, s slojevitim hrbtom in lepimi stranicami in hrbtom, je odličen primer, kako je lahko kratka pričeska zelo glamurozna in očarljiva. Ta zapeljivo privlačen bob kroj je zagotovo zelo privlačen in navdušujoč na pogled. Zelo mi je všeč.

Neverjetno diplomirani Bob Cut Dianne Agron

About the author