Najboljše pričeske slavnih za leto 2013

Če kaj vemo zvezdniki, poleg vsega, kar je v časopisih vsak dan zapisano, je tudi dejstvo, da so vedno videti čudovito. Ko gre za izbiro popolna frizura zase, ena prvih stvari, ki jih naredite, da pridobite nekaj idej, ki jih lahko delite s svojim stilistom, je, da pogledate, kaj zvezdniki so prišli v zadnjih nekaj mesecih. Letošnje leto je bilo za nekatere zvezde zelo lepo, saj so bili pri izbiri pričeske resnično navdušeni. Če si želite ogledati enega najbolj znanih ljudi na svetu, potem morate le pobrskati po pravih slikah. Sploh vam ni treba izbrati samo enega. Lahko združite en videz z drugim ali preprosto podarite svoj osebni pečat enemu od njih pričeske ki jih vidite tukaj. Samo poglejte in izberite!

Victoria Beckham

O Viktoriji vemo dejstvo, da je vedno videti čudovito. To je kratka frizura, ki vam bo dala tisti skrivnostni rob, ki ga iščete, ko gre za a bob pričeska. Izberite veličino!

Victoria Beckham kratki lasje 2013

Halle Berry

Ko govorimo o kratkih odbitkih, je Halle Berry zagotovo predstavila veliko odličnih. Tu zaradi njenih blond in lepih las zagotovo izgleda zanimivo in lepo hkrati, ne da bi pretiravali.

Kratki slogi Halle Berry

Robin Wright

Nekateri odbitki pravijo samo besedo “elegantno” in če bi se odločili za to posebno pričesko, boste zagotovo videti vsak dan odlično. Poleg tega bodo vaši lasje videti dobro, ne da bi jih bilo potrebno preveč oblikovati.

Robin Wright novi kratki lasje

Beyonce

Ravni bob in blond lasje izgledajo lepo z Beyonceovo poltjo. Če želite izgledati tako odlično, ne da bi imeli dolge lase, se morate odločiti le za bob frizuro in to je to!

Beyonce novi kratki lasje

Miley Cyrus

To je zagotovo uporniški videz, ki bo dobro izgledal vsem, ki imajo ob straneh res kratke lase. Z daljšimi lasmi na vrhu lahko naredite karkoli: kodrajte jih, poravnajte, izberite katero koli možnost oblikovanja.

Blond kratki lasje Miley Cyrus

Chelsea Kane

Chelsea s tem glamuroznim videzom izgleda čudovito in ji niti ni treba preveč poskusiti. Pravzaprav, ko gre za kratke lase, morate le uporabiti kodralnik in pričeska je narejena v nekaj minutah.

Kratka frizura Chelsea Kane

Rachel McAdams

Rachel’s valoviti lasje v tej luči izgleda popolno. Če se želite odločiti za nekaj naravnega, potem izberite ta kratek in valovit bob, ki ne potrebuje preveč pozornosti z vaše strani. Pustite, da se lasje naravno posušijo.

Rachel McAdams kratki valoviti lasje

Dannii Minogue

To je eleganten videz, ki se odlično poda k vsaki priložnosti. Da bi izgledali tako odlično, se vam niti ni treba obleči. V bistvu gre za frizuro. Izgledali boste čudovito, ne da bi sploh poskušali.

Dannii Minogue pixie cut

Kirsten Storms

Kratki čudoviti lasje so nekaj, kar si želi vsaka ženska. Kirsten izgleda res naravno in lepo s svojimi kratkimi in valovitimi lasmi. Zaradi kratkih šišk se osredotočite tudi na njene oči in glamurozen nasmeh.

Kirsten Storms kratka frizura

Ginnifer Goodwin

Ginnifer nas je navadila, da jo vidimo samo pixie rezi. Tokrat ima nekoliko daljšo, zaradi katere je videti super in ji daje več možnosti glede sloga las. Lahko si ogledate tudi ta videz!

Kratka frizura Ginnifer Goodwin

Mandy Moore

Zaradi tega kratkega videza bi vsi izgledali res mlado. Čeprav leta minevajo, je Mandy Moore še vedno videti kot žareča najstnica. To je učinek res odlične frizure, ki je bila izbrana pametno.

Mandy Moore bližnjica

Michelle Williams

Kratek valovit videz, ki si ga je Michelle Williams izbrala za letošnje leto, je pravzaprav preprost, vendar ima res močan učinek. Zaradi tega je videti čudovito, ne da bi sploh potrebovala preveč styling izdelkov, da bi dosegla učinek.

Michelle Williams kratki blond lasje

Katie Holmes

Zaradi tega poslovnega boba je Katie Holmes videti srčkana in resna hkrati. To je vrsta frizure, ki vam bo pomagala dobiti videz poslovne ženske, ki je vedno zaposlena z nečim res pomembnim.

Kratka bob frizura Katie Holmes

Sharon Stone

Zaradi obsega las, ki jih predstavlja Sharon Store, je videti res zanimiva. Čeprav je dosegla določeno starost, je zaradi tega pogleda videti precej mlajša, kot je v resnici. Popolna pričeska!

Kratki lasje Sharon Stone 2013

Ruby Rose

To je drugačen pogled, za katerega se nihče ne bi pogumno odločil. Če pa želite dramatično spremeniti videz, vam bosta svetlo vijolična in kratki lasje zagotovo pomagali doseči to!

Ruby Rose kratek fantovski kroj

About the author

Adblock
detector