Slavne kratke pričeske za ženske

Večji kot je vaš krog vpliva, večja bo vaša moč pri vplivanju na preference in vedenje navadnih ljudi. Tako kot pri slavnih lahko njihova priljubljenost vpliva na pričeske večine ljudi po vsem svetu. Zaradi ustrezne medijske izpostavljenosti in vpliva bi lahko sprostili trend pričeske. V tem članku predstavljamo nekaj kratke pričeske športno znanih osebnosti za ogled in vpliv nanj.

Lovely Messy Pixie Cut Catherine Bell

To lep pixie kroj ki ga nosi Catherine Bell je res dober in privlačen na pogled. Zanj je značilen rahlo neurejen vrh, ki ga dopolnjujejo tiste super stranske šiške. Podobno so stranice in hrbet res očarljive in lepe na pogled. Kul in vznemirljiv, ta pixie rez je lep primer a kratka pričeska ki ga nosi slavna oseba.

Lovely Messy Pixie Cut Catherine Bell

Vir

Lep valovit Bob Cut Mene Suvari

To lep bob kroj je definirano s temi hladnimi prameni srednje debelih valovitih las, ki imajo dovolj volumna in teksture. Zgornji lasje so nekoliko ravni, ki se počasi začnejo valoviti, ko se spustijo do ravni ušesa. Poleg tega čudovite razčlenjene šiške ob straneh povečajo privlačnost te pričeske. Kul in nespremenjena, je ta pričeska zagotovo lep dodatek k našemu seznamu kratkih pričesk znanih osebnosti.

Lep valovit Bob rez Mene Suvari

Vir

Rihannin ljubek in očarljiv kroj Pixie

Ta čudovit pixie kroj, ki ga nosi Rihanna, je res lep na pogled in čudovit za opazovanje. Vrh je voljen z lasmi, stranice in hrbet pa lepo obrezan. Privlačen in očarljiv vrh se konča z ljubkimi in očarljivimi šiškami, ki zagotovo okrepijo to pričesko. Kul in čudovita, ta pričeska je res privlačna in privlačna na pogled.

Rihannin čudovit in očarljiv kroj Pixie

Vir

Lovely and Gorgeous Bob Cut Emme Watson

Emma ima čudovit način, da izrazi svoj čar v čudovitih pričeskah, s katerimi se je ukvarjala. Tako kot v tem primeru, v katerem izhaja naravni čar in lepota Emme. Ima šarmanten in privlačen bob kroj, ki je res očarljiv in privlačen na pogled. Ima tiste čudovite pramene svetlo pepelasto rjavih las. Prav tako čudovite Emmine šiške še izboljšajo njen videz in ustvarijo privlačno in privlačno pričesko.

Čudovit in krasen Bob Cut Emme Watson

Vir

Awesome and Fabulous Flip Out Bob Cut Lise Rinna

Ta fantastičen bob kroj, ki ga nosi Lisa Rinna, je res čudovit in očarljiv. Zanj so značilni tisti ljubki prameni srednje debelih rjavih rjavih las, ki so res privlačni in čudoviti na pogled. Prav tako dodajanje plasti in neurejen aranžma še povečata volumen in teksturo Lizinih las. Poleg tega so frizure na straneh las res čudovite in očarljive. Vsekakor bi v bližnji prihodnosti rad imel to fantastično pričesko.

Odličen in čudovit Flip Out Bob Cut Lise Rinna

Vir

Carey Mulligan’s Wavy Bob Cut

Ta pričeska, ki jo nosi Carey Mulligan, je res fantastična in kul na pogled. Ima tiste srednje debele pramene valovitih las, ki so kovani na bob kroj. Careyjevi zgornji lasje so elegantno tkani, da ustvarijo ta čudovit videz. Poleg tega je šiška potegnjena navzgor, da ji omogoči jasen pogled na obraz. Kul in vznemirljiva, ta pričeska je lep primer kratke pričeske za slavne osebe.

Carey Mulligan's Wavy Bob Cut

Vir

Valovit kroj Pixie Evana Rachel Wood

Ta fantastičen pixie kroj je opredeljen s temi ljubkimi valovitimi prameni bakreno blond las, ki so resnično očarljivi na pogled. Neurejen vrh ustvarja čudovit in čudovit učinek, ki še poveča lepoto Evan Rachel. Prav tako so stranice in hrbet čudovito obrezani, da dopolnijo neverjeten neurejen vrh. Vsekakor bi v bližnji prihodnosti rad imel to privlačno pričesko.

Evan Rachel Wood Wavy Pixie Cut

Vir

Awesome and Fabulous Pixie Cut Keire Knightley

Ta valovita pričeska, ki jo nosi Keira Knightley, je resnično zelo privlačna in očarljiva na pogled. Ima tiste fine pramene zlato blond valovitih las, ki se navidezno valovijo proti vetru. Lasje so razčesani in na vrhu ustvarijo lepo neurejeno ureditev. Očarljiv in privlačen, ta čudovit pixie rez je res čudovit in čudovit za opazovanje.

Awesome and Fabulous Pixie Cut Keire Knightley

Vir

Amazing Bob Cut Katherine Heigl

Ta bob, ki ga je rezala Katherine Heigl, je res čudovit in neverjeten za opazovanje. Zanj so značilni tisti ljubki prameni debelih las, ki so kovani na bob kroj. Stransko pometane šiške so resnično očarajoče. Prav tako stranski in zadnji del lepo dopolnjujeta ljubke ob strani pometane šiške. Očarljiv in čudovit, ta bob kroj je vsekakor očarljiv in privlačen.

Amazing Bob Cut Katherine Heigl

Vir

Lepe podrezane pričeske Leah Labelle z dolgimi šiškami

Ta očarljiva podrezana pričeska Leah Labelle je res neverjetna in čudovita na pogled. Ima tiste kul fantastične šiške, ki segajo do njenega lica. Vendar pa so super podrezane stranice tiste, ki zagotavljajo trden kontrast ljubkim šiškam. Očarljiva in čudovita, ta podrezana pričeska je vsekakor zelo privlačna in mikavna na pogled.

Lepe podrezane pričeske Leah Labelle z dolgimi šiškami

Vir

Lovely Messy Pixie Cut Ginnifer Goodwin

To čudovit neurejen pixie kroj šport Ginnifer Goodwin je res kul in očarljiv na pogled. Zanj so značilni tisti valoviti prameni srednje debelih las, ki so bili neurejeno kovani. Ginnifer je v tej pričeski videti fantovsko. Prav tako kratke mehke šiške omogočajo jasen pogled na ljubki obraz Ginnifer.

Lovely Messy Pixie Cut Ginnifer Goodwin

Vir

Pink’s Awesome, Funky in Spiky Pixie Cut

Ta pixie cut, ki ga nosi Pink, je res fantastičen na pogled. Zgornji del je res super s tistimi stoječimi lasmi. Prav tako podrezi na straneh in na hrbtu zagotavljajo velik kontrast s šiljastim vrhom. Kul in očarljiv, ta pikantni pixie kroj resnično navdušuje.

Pink's Awesome, Funky in Spiky Pixie Cut

Vir

Očarljiv in privlačen Bob Cut Josie Bissett

Ta očarljiv in privlačen bob kroj, ki ga nosi Josie Bissett, je opredeljen s srednje debelimi prameni svetlo blond las. Ob straneh in nazaj se dodajo plasti za dodatno povečanje volumna in teksture las. Poleg tega so šiške res očarljive in očarajoče, da bi tej čudoviti pričeski dodale glamur in slog. Vsekakor bi rad posnemal to čudovito pričesko Josie Bisset.

Očarljiv in privlačen Bob Cut Josie Bissett

Vir

Fantastični Bob Cut Sienna Miller

Ta čudovit bob, ki ga je rezala Sienna Miller, je res čudovit in očarljiv na pogled. Čudovite bakreno blond pramene njenih las so res neverjetne. Prav tako nazobčane šiške temu očarljivemu bob kroju dodajo glamur in slog. Očarljiva in privlačna, je ta pričeska odličen dodatek k našemu seznamu kratke pričeske slavnih.

Fantastični Bob Cut Sienna Miller

Vir

Privlačen asimetrični Bob Cut Kimberly Caldwell

To je privlačno in privlačno asimetrični bob kroj značilni so tisti srednje debeli prameni svetlo blond las. Tekstura in volumen Kimberlyjevi lasje res so super. Šiška je voljna, stranice in hrbet pa polni volumna. Ta bob kroj je res čudovit in čudovit in res ne morem odtrgati oči od tega neverjetnega asimetričnega bob kroja.

Privlačen asimetrični Bob Cut Kimberly Caldwell

Vir

About the author