Slike slavnih kratkih las

Znane osebnosti imajo to izjemno moč, da vplivajo na izbire množic. Ta neverjeten vpliv je zelo očiten pri izbiri pričesk za ljudi. Zaradi tega obstaja veliko pričesk, ki so v trendu zaradi ogromnega vpliva zvezdnikov po vsem svetu. V tem članku predstavljamo nekaj trendovske kratke pričeske, ki jih nosijo slavne osebe.

Asimetrični Bob Cut Frankieja Sanforda

Ta čudovit asimetrični bob kroj, ki ga nosi Frankie Sanford, je vsekakor zelo trendovski in lep na pogled. Ena stran je daljša od druge, ki ustvarja asimetrični bob kroj. Podobno so stranske šiške res očarljive in vabljive na pogled. Poleg tega je izbira svetlo pepelnato rjave barve z odtenkom bakrene blondinke resnično fantastična. Vsekakor bi rad preizkusil ta super bob kroj za kul spremembo mojega videza.

Asimetrični Bob Cut Frankieja Sanforda

Vir

Halle Berry’s Messy Flip Out Bob Cut

Za ta fantastičen frizerski bob, ki ga je rezala Halle Berry, so značilni tisti ljubki valoviti prameni las, ki so oblikovani na flip out način. Lasni valovi ustvarjajo dovolj volumna in teksture za to kratka pričeska. Poleg tega neurejen aranžma dodatno poveča volumen las, šiška pa čudovito dopolnjuje obrnjene strani. Halle Berry je zagotovo videti čudovito in privlačno v tem flip out bob kroju.

Halle Berry's Messy Flip Out Bob Cut

Vir

Privlačen Bob Cut Emily Browning

Ta očarljiv bob kroj je res fantastičen na pogled. Opredeljujejo ga tisti tanki prameni rjavkasto rjavih las, ki so narejeni na čudovit bob kroj. Poleg tega so lasje nekoliko neurejeni, zaradi česar Emily ne vpliva na značaj. Podobno so ob straneh dodane plasti, ki ustvarjajo več volumna in teksture za Emilyne fine lase. Ta pričeska je vsekakor očarljiva in zelo privlačna pričeska, ki bi jo kdorkoli resnično rad športal.

Privlačen Bob Cut iz Emily Browning

Vir

Neurejen Bob Cut Sharon Stone

Za ta fantastičen bob, ki ga je rezala Sharon Stone, so značilni tisti ljubki prameni srednje debelih las, ki so bili skodeni na neurejen način. Učinek na videz Sharon Stone je vsekakor čudovit in čudovit. Neurejen in šiljast vrh dopolnjujejo omejene šiške, kratke stranice in hrbet. Prav tako je izbira svetlo blond z belimi odtenki res fantastična.

Neurejen Bob Cut Sharon Stone

Vir

Čudovit večplastni Bob Cut Ashley Simpson

Čudovit obraz Ashley še okrepijo tisti hladni prameni svetlo blond las, ki so kovani na privlačen večplastni bob kroj. Poleg tega so stranske šiške, ki segajo do rame, vsekakor čudovite in čudovite na pogled. Ashley Simpson je res odlično nosila ta neverjetno slojevit bob rez, ki je ustvaril zelo privlačen splošni učinek.

Čudovit večplastni Bob izrez Ashley Simpson

Vir

Lovely Pixie Cut Ginnifer Goodwin

Ta fantastična pixie kroja Ginnifer Goodwin je res kul in očarljiva na pogled. Ima tiste neurejene pramene zgornjih las, ki tečejo v nasprotju z ravnimi stranmi in zadnjimi lasmi. Prav tako neurejen vrh doseže vrhunec v neurejenih šiškah. Kul in vznemirljiva, ta pričeska je lep primer odličnega pixie kroja.

Lovely Pixie Cut Ginnifer Goodwin

Vir

Lovely Asymmetric Bob Cut Jamesa Franca

Ta fantastični bob, ki ga je izrezal James Franco, je res čudovit in čudovit za opazovanje. Ima tiste čudovite pramene srednje debelih svetlo blond las. Poleg tega imajo stranice tiste ljubke valove, ki se spuščajo do ramena z eno stranjo nekoliko daljšo od druge. Vabljiv in očarljiv, ta bob kroj je odličen primer očarljivega asimetričnega bob kroja.

Vir

Edgy Blunt Julianne Hough konča Bob Cut

Ta čudovit bob kroj, ki ga nosi Julianne Hough, je zagotovo zelo čudovit in privlačen na pogled. Zanj so značilni tisti ljubki prameni valovitih svetlo blond las. Valovi dodajo slog in glamur tej fantastični pričeski. Poleg tega so čudovite stranske šiške resnično neverjetne. Prav tako tupi konci še povečajo privlačnost tega čudovitega bob kroja.

Edgy Blunt Julianne Hough konča Bob Cut

Vir

Awesome Spiky in Messy Bop Cut Pixie Geldof

Ta čudovit neurejen bob, ki ga je rezala Pixie Geldof, je res fantastičen in očarljiv na pogled. Ima tiste čudovite pramene tankih las, ki potrebujejo dodaten volumen in teksturo. Zaradi tega je primerno in primerno, da ga uredimo neurejeno. Kul in vznemirljiv, ta fantastičen neurejen bob kroj je zelo lep in vpadljiv na pogled.

Awesome Spiky and Messy Bop Cut Pixie Geldof

Vir

Kul, a privlačen Pixie Cut od Rihanne

Rihanna ima nagnjenost k ustvarjanju edinstvenih pričesk zase. V tem primeru ima Rihanna čudovit pixie kroj s šiljastim, brušenim vrhom. Učinek je preprosto fantastičen. To je dober primer kul in trendovske pixie kroje.

Vir

Kul in očarljiv Pixie Cut Maggie Gyllenhaal

Ta pixie, ki ga je izrezala Maggie Gyllenhaal, je zaradi melanholičnih oči Maggie videti nekoliko melanholično. Kljub temu je ta pixie kroj resnično očarljiv in lep na pogled. Srčkane šiške so glavne značilnosti te pričeske. Vsekakor bi rada to pričesko preizkusila poleti.

Cool in očarljiv Pixie Cut Maggie Gyllenhaal

Vir

Preprost, a očarljiv Bob Cut Jessice Albayles …

Ta preprost, a očarljiv bob kroj, ki ga nosi Jessica Alba, ima srednje debele pramene temno rjavih las. Za še večjo barvo te frizure so dodani svetlo rjavi poudarki. Prav tako hladne stranske šiške Jessice Alba ustvarjajo čudovit učinek, ki ga je zagotovo težko prezreti.

Preprost, a očarljiv Bob Cut, avtor Jessica Alba

Vir

Čudovit valovit asimetrični Bob Cut januarja Jonesa

To čudovit in privlačen asimetrični bob kroj ima vse lastnosti odlične pričeske. Prvič, čudovita svetlo blond barva ustvarja značilen učinek na to pričesko. Prav tako valoviti prameni las še povečajo privlačnost te čudovite pričeske. Nazadnje, ne tako očiten asimetrični bob kroj je dovolj primeren za njene lase, kar ustvarja zelo privlačno in čudovito pričesko.

Asimetrični Bob Cut by January Jones

Vir

Očarljiv in pikantni kroj Ruby Rose

To super pixie kroj ima tiste debele pramene kratkih blond las, ki so razčesani, da na vrhu ustvarijo fantastične trne. Podobno špičasti vrh lepo dopolnjujejo tiste kratke stranice in hrbet. Ta pixie kroj je zagotovo kul in očarljiv za šport.

Očarljiv in pikčast kroj Ruby Rose

Vir

Pink’s Awesome Ruffled Pixie Cut

Govoriti o slogi in pixie kroj in tukaj je popoln primer tega. Roza ima to očarljivo pixie striženje, za katerega so značilni čudoviti prameni nabranih zgornjih las. Kul in vznemirljivo, tole pixie kroji glavna atrakcija je njen vrh, ki ga ti še povečajo britvice rezane stranice.

Pink's Awesome Ruffled Pixie Cut

About the author