Znane osebnosti s kratkimi lasmi

Znane osebnosti imajo to končno moč in vpliv za ustvarjanje trendovske pričeske glede na ustrezno izpostavljenost in situacijo. Številne odlične pričeske so postale trendovske zaradi kroga vpliva nekaterih velikih igralcev in igralk. V tem članku je nekaj čudovite kratke pričeske slavnih bodo predstavljeni, da si jih ogledate in izbirate.

Odličen rez Pixie Miley Cyrus

Ta čudovita frizura Miley Cyrus je zagotovo zelo privlačna in čudovita. Stransko pometane šiške in hladna britvica na eni strani odražajo značaj in slog Miley. Ta pričeska je vsekakor zelo očarljiva in kul in zagotovo bi rad te dni preizkusil ta pixie kroj.

Pixie Cut Awesome Miley Cyrus

Čudovit in očarljiv valovit Bob rez

Ta čudovit bob kroj je zelo lep in čudovit na pogled. Zanj so značilni tisti ljubki prameni finih valovitih las, ki so bili narejeni na bob kroj. Valoviti lasje ustvarjajo dovolj volumna in teksture za to navdušenje bob cut. Vsekakor bi rekel, da je to fantastičen in očarljiv bob kroj za vsakogar s tovrstno teksturo las.

Čudovit in očarljiv valovit Bob Cut

Zelo očarljiv Pixie Cut Charlize Theron

Ta fantastičen pixie kroj, ki ga nosi Charlize Theron, je res razkošna poslastica za tiste, ki iščejo čudovit pixie kroj. Zanj so značilni tisti tanki prameni blond las, ki so skovani v pixie kroju. Strani in hrbet sta kratka. Prav tako so lepe šiške razmaknjene, da omogočajo jasen pogled na ljubki obraz Charlize. Zagotovo bi rad v prihodnje poskusil ta čudovit pixie cut.

Zelo očarljiv Pixie Cut Charlize Theron

Lovely Pixie Cut Ginnifer Goodwin

Ta ljubka pixie Ginnifer Goodwin je zelo očarljiva in privlačna na pogled. Ima tiste kratke stranice in hrbet s stranskimi kratkimi šiškami. Za Ginnifer bi se odločil za daljši bob kroj. Kljub čudovitemu Ginniferjevemu obrazu je to res čudovit in čudovit pixie kroj za vse, ki si želite krajše frizure.

Lovely Pixie Cut Ginnifer Goodwin

Čudovit Bob Cut Kirsten Dunst

Ta čudovit bob kroj, ki ga nosi Kirsten Dunst, je zelo čudovit in očarljiv na pogled. Zanj so značilni tisti srednje debeli prameni blond las, ki naravno tečejo do tilnika. Poleg tega krasne šiške ustvarijo očarljiv in privlačen videz, ki se prilega ljubkemu obrazu Kirsten. Čudovita in čudovita, ta pričeska je zelo lep primer čudovitega bob kroja.

Čudovit Bob Cut Kirsten Dunst

Lovely Pixie Cut avtorja Vanessa Hudgens

Ta čudovit pixie kroj je opredeljen s tistimi debelimi prameni črnih las, ki so bili piksirani. Skrtačeni lasje so značilni za to neverjetno pixie striženje. Prav tako naravni valoviti lasje ustvarjajo dovolj volumna in teksture za to kratko pričesko. Kul in očarljiva, ta pričeska je lep dodatek k našemu seznamu očarljivih pixie krojev.

Lovely Pixie Cut avtorja Vanessa Hudgens

Očarljiv Flip Out Bob Cut

Ta čudovit bob kroj je opredeljen s temi ljubkimi prameni valovitih las. Podobno je opredeljen s tistimi stransko razčlenjenimi šiškami, ki se končajo z valovitimi robovi. Kul in očarljiv, ta pixie kroj je vsekakor zelo privlačen in lep na pogled.

Očarljiv Flip Out Bob Cut

Lep in kul Pixie Cut

To lep pixie kroj ima zelo fino teksturo las, kar pomeni, da potrebuje več volumna in teksture. Če tem pixie kroju dodate plasti in jih neurejeno uredite, lahko povečate volumen in teksturo las. Šiške so dovolj kul, da jih lahko pogledate. Vendar ima melanholično razpoloženje, kar je bil tudi moj prvi vtis o tej pričeski.

Lep in kul Pixie Cut

Čudovit kroj Pixie z špičastim vrhom

Ta kul in očarljiv pixie kroj ima konico, ki ustvarja več volumna in teksture za to pričesko. Prav tako mehke kratke šiške omogočajo jasen pogled na ljubki obraz. Poleg tega so za to pričesko značilne tiste kratke stranice in hrbet. Dokončna značilnost te frizure pa je njen hladen špičast vrh, ki ji daje dovolj sloga.

Odličen Pixie Cut z špičastim vrhom

Čudovit in čudovit Bob Cut iz Shakire

Ta fantastični boki, ki ga je rezala Shakira, je res čudovit in čudovit na pogled. Lasini prameni Shakire so debeli, kar pomeni, da imajo njeni lasje dovolj teksture in volumna. Tako kot pri tem striženju bob dodajanje plasti ob straneh poveča volumen las. Vendar pa je najbolj dokončna značilnost tega bob kroja njegove čudovite robove in čudovite šiške, ki povečujejo lepoto Shakire. Zagotovo bi v prihodnosti rad izvajal to super striženje.

Odličen in čudovit Bob Cut iz Shakire

Fabulous Flip Out Bob Cut Rebecce Romijn

Ta čudovit bob kroj je zelo lep in očarljiv na pogled. Zanj so značilni tisti fantastični prameni finih las, ki so narejeni na prefinjen način. Izrezane robove ustvarjajo neverjeten spektakel, ki je zelo čudovit in čudovit za opazovanje. Prav tako čudovite bočno pometane šiške temu čudovitemu bob kroju dodajo glamur in slog. Ta pričeska je resnično čudovit in očarljiv primer popolnega frizerskega kroja.

Fabulous Flip Out Bob Cut Rebecce Romijn

Čudovit kroj Pixie s stranskimi šiškami

To lep pixie kroj je vsekakor zelo očarljiv in privlačen s temi kul finimi prameni las. Vendar je treba tej pričeski dodati plasti, da ustvarite več volumna in teksture, glede na dejstvo, da je tekstura las nekoliko tanka in fina. Pa vendar ima ta pričeska še vedno svoj čar v teh ljubkih poševnih šiškah in elegantnem vrhu.

Čudovit kroj Pixie s stranskimi šiškami

Očarljiv Bob Cut Katie Holmes

Ta čudovit bob kroj, ki ga nosi Katie Holmes, je zelo očarljiv in privlačen na pogled. Opredeljujejo ga čudoviti prameni ravnih las, ki naravno tečejo in ustvarjajo privlačen in očarljiv videz, ki ga je težko prezreti. Prav tako mehke očarljive šiške temu fantastičnemu bob kroju dodajo glamur in slog. Zagotovo bi rad športil ta čudovit bob kroj za kul in lepo spremembo mojega videza.

Očarljiv Bob Cut Katie Holmes

Lovely and Charming Bob Cut Jenna Elfman

Ta očarljiv in privlačen bob kroj je opredeljen s tistimi debelimi prameni blond las, ki jih je res čudovito opazovati. Ima tudi tiste čudovite šiške, s katerimi se lahko pohvali. Poleg tega slojevite stranice in hrbet dobijo dovolj volumna in teksture, da ustvarijo ta fantastičen bob kroj. Očarljiv in vznemirljiv, ta graduirani bob kroj je zagotovo odličen dodatek k našemu seznamu neverjetne pričeske.

Lovely and Charming Bob Cut Jenna Elfman

Fantastic Flip Out Bob Cut Katy Perry

Pogovorimo se o čudovitih frizerskih bobovih rezih in dobili jih bomo tukaj v repertoarju Katy Perry. Ta čudovit bob kroj je res čudovit in čudovit za opazovanje. Ima tiste počesane šiške in čudovite iztegnjene konce, ki ustvarjajo več šarma in privlačnosti. Prav tako ljubki valoviti lasje ustvarijo očarljivo ženstven in očarljiv videz, ki okrepi čudovito avro Katy Perry. Zagotovo bi rad preizkusil ta fantastičen bob kroj za lepo spremembo mojega videza.

Fantastic Flip Out Bob Cut Katy Perry

About the author