15 Kratke podrezane pričeske

Eden najboljših načinov za ustvarjanje odtenkov in edinstvenosti v svoji pričeski je, da dovolite podrezovanje pričeske. Podrezi ustvarjajo čudovite kontraste z rezanjem ali britjem spodnjih delov in omogočanjem daljšega vrha, da pokrije spodrezano podlago. V tem članku predstavljamo nekaj najboljše kratke podrezane pričeske za ogled in cenitev.

Fantastične podrezane pričeske z daljšimi šiškami

To lepa pričeska je precej privlačen in privlačen zaradi kontrasta, ki ga ustvari nelojalna podrezanost z daljšim vrhom in šiškami. Strani so obrezane z britvico, kar ustvarja čeden videz, vrh pa je izjemno dolg in valovit. Učinek je res čudovit in čudovit. Če želite biti drzni s svojimi odbitki, lahko vsekakor poskusite čudovita podrezana pričeska za korenito spremembo vašega videza.

Fantastične podrezane pričeske z daljšimi šiškami

Vir

Awesome Undercut pričeska z močnim vrhom

Ta čudovita pričeska je zelo lepa in umetniška na pogled. Zanj je značilen dolg sredinsko eksplodirajoč vrh, ki teče v nasprotju z lepo obrezanimi stranicami in hrbtom. Učinek je vsekakor fantastičen in eleganten. Zgornji lasje dosežejo vrhunec v čudovitih šiškah, ki so res čudovite za opazovanje.

Odlična podrezana pričeska z močnim vrhom

Vir

Awesome Platinum Hair pričeska z neverjetno spodrezano

To čudovito pričesko opredeljujejo tiste dolge poševne šiške, ki segajo do ramena. Prav tako so zanj značilne nerezane stranice, ki tečejo v nasprotju s čudovitimi šiškami. Čudovita in privlačna, je ta pričeska vsekakor očarljiv in umetniški način športne frizure.

Odlična platinasta pričeska z neverjetnim podrezom

Vir

Čudovit in eleganten kroj Pixie

Ta pixie striženje ima krtačene lase, ki grozljivo stojijo na vrhu. Učinek je vsekakor izjemen. Prav tako so stranice lepo obrezane, da ustvarijo kontrast z impozantnim vrhom. Kul in neverjetno, tole čudovita pričeska je res zelo umetniški in eleganten.

Čudovit in eleganten kroj Pixie

Vir

Čudovit in očarljiv Pixie kroj s stranskimi šiškami

Za ta fantastičen pixie kroj so značilni tisti debeli prameni temno rjavih las. Zaradi teksture in volumna teh las zaradi njihove debeline ni težav. Posebnosti te frizure pa so podrezane stranice, ki tečejo v nasprotju s prožnim vrhom in šiškami. Kul in vznemirljiv, ta pixie kroj je lep dodatek k našemu seznamu kratkih podrezanih pričesk.

Lep in očarljiv Pixie Cut

Vir

Privlačna in glamurozna pričeska s stranskimi prameni

To je fantastičen in umetniški način nošenja pričeske s tistimi čudovitimi šiškami, ki jih je videti stransko, ki jih je res čudovito videti. Strani so kovani na neobrezan način in lepo dopolnjujejo čudovite stranske šiške. Kul in privlačen, ta pixie kroj je res lep dodatek k našemu rastočemu seznamu podrezanih pričesk.

Glamurozna pričeska s stranskimi šiškami

Vir

Zelo očarljiv Pixie kroj s podrezanimi stranicami

Ta očarljiv in mikaven pixie kroj ima vse lastnosti klasične frizure podrezane. Prvič, ima tiste čudovite blond pramene las. Drugič, stransko pometani vrh in šiška sta res čudovita in očarljiva. Prav tako podrezane stranice lepo dopolnjujejo ljubke poševne šiške. Resnično neverjetno, ta pričeska je res privlačna in fascinantna.

Zelo očarljiv Pixie kroj s podrezanimi stranicami

Vir

Fantastična funky pixie pričeska

Ta čudovit pixie kroj ima očarljiv funky vrh, ki je res fantastičen na pogled. Stranski in zadnji del sta lepo obrit in odkrivata podreze, vrh pa se ponaša s čudovitimi špičastimi lasmi, ki so res čudoviti na pogled. Zlato blond barva vrha je v nasprotju s črnimi podrezanimi stranicami.

Fantastična Funky Pixie pričeska

Vir

Neverjeten rez Pixie z osupljivimi podrezami

Za ta neverjeten pixie kroj so značilni tisti debeli prameni črnih las, ki dajejo tej pričeski dovolj teksture in volumna. Najbolj razburljiva lastnost te frizure pa je čudovit vrh, ki doseže vrhunec v čudovitih šiškah. Stranski in zadnji del sta lepo razrezani in izpostavljata hladno podrezovanje. Kul in edinstven, ta pixie kroj je res lepo videti.

Neverjeten Pixie Cut z odličnimi podrezami

Vir

Čudovit Pixie Cut z odličnim vrhom in lepim podrezom

Ta čudovit pixie kroj je res čudovit in vznemirljiv na pogled. Razburljiv vidik tega pixie kroja je čudovit valovit vrh, ki doseže vrhunec v čudovitih šiškah. Ta vrh bakrene barve daje tej pričeski dovolj edinstvenosti. Poleg tega so stranice in hrbet nastavljeni v črni barvi, kar ustvarja živahen kontrast z ognjenim vrhom.

Pixie Cut z odličnim vrhom in lepim podrezom

Vir

Kul in lep Pixie Cut s podrezanimi stranicami

Ta kul pixie kroj je res lepo videti. Ima tiste fine pramene svetlo rjavih las. Vendar podrezane stranice dajejo tej pričeski dovolj sloga. Prav tako podrezane stranice tečejo v nasprotju s fantastičnimi šiškami in zadnjim delom te pričeske. Kul in lepa, ta frizura je vsekakor dober dodatek k našim čudovitim seznamom podrezanih pričesk.

Kul in lep Pixie Cut

Vir

Neurejen Pixie Cut z lepimi podrezanimi stranmi

Ta pixie kroj ima neurejen vrh in lepe podrezane stranice, ki tej pričeski dajejo edinstveno privlačnost. Neurejen vrh doseže vrhunec v čudovitih šiškah, ki rahlo pokrivajo levo stran obraza. Lepe obrobke ob straneh dajejo tej frizuri dovolj kontrasta. Kul in lep, ta pixie kroj je res očarljiv na pogled.

Neurejen Pixie Cut z lepimi podrezanimi stranicami

Vir

Fantastični Pixie Cut avtorja Rihanna

Ta eksperimentalni pixie kroj, ki ga je nosila Rihanna, je lep in vznemirljiv. Ima tiste čudovite in super vrhove ter kul in lepo obrezano spodrezano. Prav tako je vrh lepo obarvan z bakreno blond barvo, medtem ko so podrezane stranice namerno prežete s črno barvo. Ta frizura je resnično eksperimentalna in edinstvena.

Fantastičen Pixie Cut avtorja Rihanna

Vir

Čudovit in drzen Pixie Cut

Ta lep pixie rez je res drzen in čudovit na pogled. Čudovit vrh predstavlja to fantastično pričesko. Poleg tega podrezane stranice dajejo tej pričeski dovolj odtenkov in sloga. Ta frizura je zagotovo lep in očarljiv dodatek k našemu seznamu podrezanih pričesk.

Čudovit in drzen Pixie Cut

Vir

Eksperimentalni Pixie rez z osupljivimi podrezanimi stranmi

Ta pixie kroj ima tiste čudovite pramene srednje debelih črnih las. Strani imajo podreze, medtem ko je vrh eleganten in lepo obdelan ter doseže vrhunec v hladnem čudnem sprednjem delu. Kul in vznemirljiv, ta eleganten pixie kroj je res zelo očarljiv in edinstven na pogled.

Eksperimentalni rez Pixie z osupljivimi podrezanimi stranicami

Vir

About the author