15 kratkih neurejenih pričesk 2013–2014

Obstaja vidik a neurejena pričeska ki zgovorno govori o sebi – aspektu, ki pove več o svoji osebnosti – ki ni verbaliziran. Nered kratke pričeske govorijo o nedotaknjeni in neodvisni osebnosti osebe, ki ne upošteva besed drugih ljudi. V tem članku jih je približno 15 kratke neurejene pričeske prikazane, med katerimi lahko izbirate in posnemate.

Lovely Messy Bob Cut

To čudovit neurejen bob kroj je zelo mikavno in očarljivo na pogled. Zanj so značilni tisti hladni neurejeni prameni tankih las. Prav tako lepi sloji ob straneh in na hrbtu dodajo dodatni volumen in teksturo tej očarljivi pričeski. Poleg tega so šiške res srčkane za opazovanje in dodajo čar tej čudoviti pričeski.

Lovely Messy Bob Cut

Cool Messy Pixie pričeska

Ta lep pixie kroj je določen s temi kul neurejenimi zgornjimi prameni las ter kratkimi stranicami in hrbtom. Podobno nazobčane šiške govorijo o hladnem in neprizadetem vidiku te pričeske. Ta pričeska je resnično popoln izraz notranjega občutka!

Cool Messy Pixie pričeska

Žilast in umazan tup zaključi Bob Cut

Ta žilava in neurejen bob kroj Zanj so značilni tipi konci in neurejena razporeditev las. Učinek je vsekakor kul in osupljiv. Nosi tovrstno pričesko zunaj kaže veliko značaja in sloga.

Žilast in umazan tup zaključi Bob Cut

Fantastičen neurejen Bob Cut

Ta neurejen bob rez je zelo kul in čudovit na pogled. Pošilja sporočilo vsem, ki vidijo to čudovito pričesko: pravi, da življenje ni veliko poziranje, ampak biti zvest samemu sebi. Na nek način pa bi rekel, da je ta neurejena pričeska sama po sebi poziranje, da bi nas drugi videli drugače.

Fantastičen neurejen Bob Cut

Čudovita neurejena pričeska Pixie

Ta čudovita pričeska je zelo kul in privlačna z ljubkimi valovitimi lasmi, razporejenimi na neurejen način. Poleg tega ima luštne šiške, ki so na pogled čudovite. To je res čudovit način, kako se poigravati z lasmi.

Čudovita neurejena pričeska Pixie

Neurejen večplastni rez Bob

Za to kul, a osupljivo neurejeno striženje bob so značilni tisti neurejeni kratki prameni las, ki kot glave zatičev štrlijo navzdol od vrha. Podobno so šiške razporejene na neurejen način, kar ustvarja edinstven brezskrben značaj, ki je na pogled zelo ljubek in očarljiv. Vsekakor bi občasno želel preizkusiti ta neurejen bob rez.

Neurejen večplastni Bob Cut

Neverjetno neurejen, večplastni rez Bob

Ta kul bob kroj je opredeljen s temi neurejenimi prameni kratkih las. Zgornji lasje so razporejeni neurejeno, kar kljubuje običajni elegantni in urejeni aranžmaji pričeske. Prav tako so strani v neredu, da bi prikazale nespremenljiv nedotaknjen lik.

Neverjetno neurejen večplastni Bob Cut

Kul, a očarljiv Pixie kroj

Ta pričeska pixie je vsekakor zelo kul in očarljiva s temi ljubkimi prameni las, ki tečejo na vrhunski način. Dolge šiške dajejo tej čudoviti pričeski značaj. Prav tako kratke stranice in hrbet potekajo v nasprotju s čudovitimi šiškami.

Kul, a očarljiv Pixie Cut

Awesome Pixie Cut z neurejenim vrhom

Ta kup bakrenih pramenov las je čudovito videti v svoji neurejeni ureditvi. Vrh je urejen neurejeno in ustvarja nekonvencionalno pričesko, ki odstopa od običajne elegantne in čedne pričeske. Vsekakor bi preizkusila to pričesko za kul spremembo videza.

Odličen Pixie Cut z neurejenim vrhom

Čudovit Bob Cut z neurejenim aranžmajem

Za ta čudovit bob kroj so značilni tisti neurejeni prameni ljubkih črnih las. Ta pričeska ustvarja čudovit videz, ki je zelo lep in privlačen. Prav tako neurejen način, na katerega je ta frizura narejena, govori o edinstveno svobodnem značaju. Ta pričeska je vsekakor čudovita in glamurozna hkrati.

Čudovit Bob Cut z neurejenim aranžmajem

Fantastičen Messy Blunt End Bob Cut

Za ta kul in očarljiv bob kroj so značilni tisti tupi konci in neurejeni prameni las, ki so kul in prijetni za opazovanje. Podobno so ob straneh in na hrbtu plasti, ki lasem dodajo več volumna in teksture. Ta neurejena pričeska je vsekakor zelo privlačna in čudovita na pogled.

Fantastičen Messy Blunt End Bob Cut

Neredna pričeska Pixie

Ta neurejena pixie pričeska prikazuje zelo neurejen hrbet in zgornje lase. Ne moremo reči, da je ta pričeska čudovita; niti ne moremo reči, da je ta oseba pravkar vstala iz postelje. Kljub temu je to neurejena pričeska in je vsekakor edinstvena in izraža značaj.

Neredna pričeska Pixie

Fantastična neurejena pričeska Pixie

Ko gre za a neurejena pričeska, nič ni boljše od tako neurejene pričeske. Zanj so značilni tisti neurejeni kratki prameni črnih las, ki se od daleč pojavijo z dovolj volumna. To je vsekakor kul in super način nošenja neurejene pixie pričeske. Čudovito in res fantastično!

Fantastična neurejena pričeska Pixie

Awesome Messy Bob Cut

To fantastičen bob kroj Zanj so značilni tisti tanki prameni rjavih las, ki naravno tečejo od vrha, ne glede na red in razporeditev. Ta bob rez je vsekakor kul in super. Podobno ima tudi te ljubke šiške ki naravno padajo bočno in nekoliko ovirajo levo oko. Kul in ljubko, to je vsekakor lep neurejen bob za šport.

Awesome Messy Bob Cut

Zelo fina umazana pričeska

To super pričeska prikazuje zelo lepe blond lase, ki so čudovite na pogled. Zaradi zelo tankih pramenov las je tekstura las tako tanka. Neurejen način urejanja te frizure je zagotovo najboljši način, da jo uredite, da ji da več teksture in volumna.

Zelo fina umazana pričeska

About the author