15 kratkih rjavih ženskih pričesk

Rjava je zelo vsestranska barva las. Skoraj vsem izgleda dobro in lahko mu dodate tudi številne vrste ali sorte. Nekateri priljubljeni odtenki rjave barve so ebenovina, čokoladni baker, kostanj, med, zlati oreh, temno rjavkast itd.

Kratki odbitki ali pričeske odlično izgledajo na skoraj vseh odtenkih rjavih las. Takšne frizure dajejo iluzijo debeline in volumna. Toda mnogi ljudje so ponavadi naredili iste stare dolgočasne kratke odbitke, ki so v tem času trendov in mode daleč od mode. Zato; spodaj smo zbrali 15 pričesk, ki vam predstavijo najnovejše trende kratkih pričesk za različne odtenke rjavih las.

1- Kratka rjava pričeska

Kratka rjava hairtyle, lasje kratki Balayage Bob

Priprava na izlet je hitra s to kratko rjavo pričesko! Kot lahko vidite, ta slog zahteva črne korenine z rjavim valovitim bobom. Tako preprosto, a ponuja živahen učinek. Vzdrževanje je skoraj nič, zato se lahko z enakim videzom udeležujete tako priložnostnih kot uradnih dogodkov. Zelo priporočljivo!

2- Lepa Pixie

Simpatična Pixie, Franco James Model

Ta kratka pričeska je zelo ljubka in odlično izgleda na rjavih laseh. Je nekoliko drugačen od običajnih kratkih pixie kosov. Ta frizura ni nasičena na konice. Namesto tega ima ta čudovita frizura pixie ohlapne, a kratke plasti, ki oddajajo zelo 70 -ih let. To pričesko za to sezono je vsekakor nujno.

3- umazan rjav lob

Messy Brown Lob, Hair Up Model Brown

Frizura „lob“ v bistvu pomeni bob frizuro, vendar daljšo. Kosi reza običajno ostanejo tik nad ramo. Ta neurejena pričeska za rjave lase ima rezanje loba z grobimi, neurejenimi plastmi. Zaradi vse nepopolnosti je pričeska videti zelo spogledljiva in čudovita. Ta vrsta stylinga dobro izgleda v vseh odtenkih rjavih las, vendar najbolj ustreza temno rjavkastim lasem.

4- Balayage Pixie Bob Style

Balayage Pixie Bob Style, večplastni Bob Pixie Long

Balayage je neke vrste tehnika barvanja las. Vsi vemo, kako izgledajo poudarki na laseh. Balayage je vrsta poudarjenih las, vendar se jim zdi mehkejši. Poudarki so pri tej vrsti pričeske manj opazni kot običajne vrste. Takšna barva las se neverjetno dobro ujema s kratkim pixie bobom. To je vsekakor zelo zabavna in brezskrbna pričeska za preizkusiti.

5- Pepelkasto blondinka Long Bob Style

Ashy Blonde Long Bob Style, Hair Cara Brown Makeup

Ta čudovita pričeska ima pepelnato blond ali svetlo rjavo barvo las. Dopolnjuje jo običajna frizura bob, ki pade tik nad rameni in uokvirja obraz. Ta videz lahko dopolnite tako, da lasje dodate subtilne valove ali kodre. To vam bo dalo dodatno razsežnost, vaši lasje pa bodo videti zdravi in ​​voluminozni. Idealno za počitnice na plaži na Bahamih!

6- Poudarki karamele

Poudarki karamelnih rjavih las

7- Millie Bobby rjavi lasje

Rjavi kratki slogi slavnih

8- Vijolične luči na temno rjavih laseh

Vijolični kratki lasje Pixie

9- Osupljiv kotni okrogli Bob

Bob Brown Večplastna dolžina

10- Temno čokoladno rjava kratka griva

Pixie kratka Emma Hathaway

11- Pixie Wavy Cut

Pixie Kratek valovit nered

12- Kratki odbitki s poševnimi šiškami

Pixie rjavi kratki lasje

13- Stransko in zadaj obrit fantovski rez

Kratka Pixie Brown rjavolaska

14- Simpatičen pogled

Kratki lasje rjave barve

15- Nečista rjava pričeska Balayage

Bob Brown Dolžina Temno

About the author