15 najboljših pričesk s kratkimi pletenicami

Ženske vedno iščejo načine, kako svoje pričeske narediti bolj zanimive, privlačne in čim bolj čudovite. Na srečo obstaja področje, ki zahteva vašo pozornost in vam bo zagotovo prineslo priznanje, ki ga želite. Če želite, da vas občudujejo, zakaj se potem ne odločite za pričeske, ki vključujejo pletenico? Konec koncev, odkar ste bili mladi, vam je mama zagotovo vsaj nekajkrat splela lase. Je preprost in ima res lep učinek. Še posebej, če se odločite za nekaj bolj izvirnega, potem odločitev za kodre ali ravne lase ne bi smela biti edina izbira. Dodate lahko pleten pramen las in ga označite za uspeh. Resnica je, da morate vedeti, kako narediti pletenico čudovito. Na srečo vam ni treba iskati predaleč idej, saj jih morate le brskati slike odličnih pletenic!

Sprednja pletenica

Ko imate daljše šiške, lahko lase pustite valovite ali ravne takšne, kot so, nato pa si oglejte šiške in jih opletite. Učinek bo fantastičen, če si vzamete minuto in si spletete lase!

Sprednji lasje iz pletenice

Vir

Pletena žemljica

Pravzaprav je celoten videz kombinacija med pletenimi lasmi in punđo, ki dopolnjuje videz. To ni tako težko doseči, vendar bi bilo lahko nekoliko zahtevno, če bi to poskušali narediti brez pomoči. Izgleda super!

Slogi pletenih žemljic

Vir

Pletenice za kratke lase

Če imate ravne lase in želite precej zanimiv videz, potem imate možnost, da si lase spletete, nato pa jih položite tako, da z nekaj zatiči spravite pramene las v videz konic.

Pletenice za kratke lase

Vir

Enostavna pletenica

Ko imate res kratke lase, nimate toliko možnosti za pletenje las. Kljub temu se lahko odločite za preprosto pletenico, ki bo imela zanimiv učinek in bo od vas zahtevala le pletenje šiška.

Enostavna pletenica za kratke lase

Vir

Stranske pletenice

Dokler lase spletete postrani in jih nato skupaj potegnete v hrbet, boste morda na nečem. Če dodate nekaj odličnih dodatkov za lase, boste zagotovo gledali čudovito pričesko.

Stranska pletenica za kratke lase

Vir

Krona in pletenice

Zanimivo pri tej pričeski je dejstvo, da vam ni treba imeti krone, da bi izgledali kot kraljica. Namesto tega bi lahko svoje lase zlahka spleteli, da bi izgledali kot eden, in tako osvojite krono in odličen videz!

Kronske pletenice za kratke lase

Vir

Pletenica iz dveh pramenov

Čeprav te vrste pletenic ne vidite pogosto, se lahko zanjo odločite, ker se razlikuje od običajne pletenice. Potrebujete le dva pramena in učinek bo resnično fantastičen. Samo poskusi!

Lasje iz dveh pramenov

Vir

Pletenica s polno glavo

Čeprav mislite, da za to pričesko potrebujete res dolge lase, se morate zavedati, da tega v resnici ne potrebujete. S pletenico las bodo zagotovo videti daljši, kot so v resnici, in videti bodo čudoviti!

Lasje, pleteni na glavo

Vir

Rdeča pletenica

Ena od stvari, ki bi jih morali vedeti o rdečih laseh, je dejstvo, da so izjemno privlačni in da bi vsaka pričeska izgledala odlično. Če se torej odločite za pletenico in žemljico, boste videti še bolj privlačni.

Rdeči lasje iz pletenice

Vir

Crown Spikes Crown

Če smo prej govorili o pleteni kroni, zdaj dodamo nov element – konice. To je resnično in zanimiv videz, ki ga morate poskusiti, še posebej, če želite imeti bolj izvirne pričeske, ki niso tako preproste.

Neredna pletenica kratki lasje

Vir

Rdeča pletenica s polno glavo

To je zagotovo vrsta pletene pričeske, ki bi jo morale izbrati ženske z res kratkimi lasmi. Ne glede na dolžino las se lahko še vedno odločite za zanimivo pletenico, zaradi katere boste videti čudovito!

Oblečena pričeska za kratke lase

Vir

Dvosmerna pletenica

Kot lahko vidite na sliki, so lasje pletene na obeh straneh, vendar se pletenice dejansko ne srečajo na sredini, kar naredi to pričesko več kot zanimivo. To zagotovo ni nekaj, kar vidite vsak dan.

Dvosmerna pletenica

Vir

Neredna pletenica

Če ste le mislili, da boste videli neurejeno pletenico, če boste tako spali s svojimi lasmi, potem si oglejte to sliko. Pletenica je oblikovana tako, da izgleda nekoliko neurejeno, vendar je učinek resnično fantastičen!

Neredna pletenica

Vir

Pletene šiške

Če imate res kratke šiške, ki ne želijo ostati na enem mestu, jih lahko preprosto ukrotite tako, da se odločite za majhno pletenico. Izgledalo bo elegantno in celoten videz bo shranjen. Poglej čudovito z majhno pletenico!

Pletene šiške

Vir

Stranska pletenica

Zdaj, čeprav bi imeli samo eno stran las spletenih, je dobra novica, da boste videti fantastično. Seveda si lahko olajšate delo tako, da se odločite za pramen umetnih las. Torej, začnite pletati!

Simpatične stranske pletenice kratki lasje

Vir

About the author