20 kratkih neurejenih odbitkov

Večina žensk ne mara biti neurejena, razen če gre za pričesko. Neurejena pričeska je eden izmed priljubljenih načinov nošenja las. Daje lep naraven videz in naredi tudi vaš videz odličen. To je nekakšen videz, ki bi ga človek seveda lahko dosegel po prebujanju iz postelje. Čeprav mnogi še vedno menijo, da so dobro razčesani lasje najboljši lasje, se še vedno ne zavedajo, da je neurejena pričeska sodoben videz stoletja. To je slog, ki so ga priljubljene in priljubljene manekenke na tem svetu priljubljeno sprejele. Obstaja veliko načinov, kako lahko oblečete neurejen slog.

Ena izmed priljubljenih zvezdnic, ki je k neurejeni pričeski pritegnila veliko žensk, je Kristen Stewart. Zvezdnica Twilight je znana po svoji značilni neurejeni pričeski, ki je navdihnila mnoge ženske, da so se odločile za ta slog. To je lepota frizure Kristen Stewart. Pričesko, ki se je odločila nositi, lahko mnogi zlahka reproducirajo tako, da jim dajo zvezdniški videz, tako kot priljubljena igralka. Da pa bi dosegli neurejen slog, ki ga je popularizirala, je treba lase narediti v valove in v laseh mora biti dovolj volumna.

Pričeska je zelo preprosta. Lase je treba najprej umiti z lepim šamponom. Takoj, ko odidete iz tuša, lase popolnoma posušite. Če je potrebno, uporabite sušilec za lase. Lase počešite kot običajno na dan. Zdaj s pomočjo vročega likalnika začnite ustvarjati valove na laseh. Naredite to na straneh in na vrhu las. Ko to storite, si lase razdelite z druge strani in ločitev naredite čim bolj grdo. To bo že videti nekoliko grdo. Sedaj vzemite glavnik in lase počešite. Toda po česanju se prepričajte, da je nekoliko neurejeno. Reproducirali boste popolnoma enako pričesko, ki bo vaš glam popeljala na naslednjo raven.

Umazan bob je priljubljena pričeska, ki bo redefinirala vaš slog. So ena izmed priročnih, a super elegantnih pričesk. Če imate valovite lase, imate srečo, saj bi vam navaden bob z malo dela dal najboljši rezultat, na katerega iščete. Če nimate valovitih las, naredite bob frizuro in z likalnikom ustvarite valove. To pričesko lahko še vedno dosežete. Pričesko lahko malce popestrite tudi tako, da izberete nekaj variant. Rožnati slog bi se s to pričesko izjemno dobro ujel. Rožnati slog ima nepovezane konce. V kombinaciji s to pričesko in temnimi barvami vaših las je ta slog očiten zmagovalec. Za to pričesko je primeren tudi raztrgan slog. Naredite svoje naključno narezane lase v bob stilu. To daje čudovit videz neurejeni bob pričeski. Še enkrat, izbira barv je zelo pomembna.

Spodaj lahko poskusite veliko različnih vrst neurejenih pričesk:

1-kratka neurejena frizura

Kratka umazana frizura, kratka neurejena plast zložena

2-mehki sloji

Mehki sloji, Pixie Short Messy Shag

3-naravni umazani lasje

Ravni umazani lasje, kratki črni Bob Pixie

4-Kristen Stewart Hair

Kristen Stewart Hair, Kristen Stewart Long Pixie

5-kratki obrezani umazani Bob

Kratko obrezani umazani Bob, Bob Pixie neurejeni lasje

6-

Hair Short Messy Hawk

7-

Bob Layered Messy Inverted

8-

Bob Caramel Short Choppy

9-

Kratki neurejeni lasje

10-

Bob Fine Brown Obrnjen

11-

Bob Messy Kristen 60

12-

Kratke harigele za blond lase

13-

Hair Pixie ženska blondinka

14-

Bob Demi Lovato Demi

15-

Pixie Bob Tousled Ločeno

16-

Kodrasti Bob Messy Short

17-

Lasje neurejeni Poudarki Blondinka

18-

Blond srebrni srednji lasje

19-

Kratki lasje Pixie Rock

20-

Lasje kratki kodrasti neurejeni

About the author