20 najbolj priljubljenih kratkih odbitkov

Kot vsi vemo, da so v letu 2013 v trendu pričeske ali odbitki kratki odbitki. Letos je predstavljenih veliko novih stilov in tehnik kratki lasje spremeniti svoj videz in postati moden. Spodaj je najbolj priljubljenih 20 kratkih odbitkov:

Ženski kratki lasje jih naredijo glamurozne in trendovske.

Modne pričeske za ženske s kratkimi lasmi

A edinstvena kratka pričeska za ženske je predstavljen kratki lasje s stransko šiško. Ta stranski udar lahko nanesete na eno ali morda na obe strani glave.

Striženje na pasu ima poleg tega veliko stilov. Nov videz te frizure je kratka frizura s šiškami in plastmi. Letošnja frizura je neverjetno elegantna.

Kratke frizure s šiškami in plastmi

Kratki odbitki z odmrlimi ravnimi lasmi so prav tako v trendu za ženske.

Kratki odbitki za ženske z ravnimi lasmi

Leta 2013 je najboljša kratka frizura za ženske frizura bob, zaradi česar so bolj elegantne in trendovske.

Za poročne namene lahko nosite tudi kratke pričeske ali kratke odbitke.

Poleti se s kratkimi odbitki počutite lahko, vaša osebnost pa postane spodobna in dobra.

Leta 2013 je večina Hollywood Znane osebnosti sledijo kratkim pixie frizuram z različnimi barvami las in z različnimi slogi, da izgledajo bolj trendovsko in glamurozno.

Blond barva las s trendovsko kratko frizuro daje edinstven in srčkan videz ženski osebnosti.

Blond kratke pričeske za ženske

Kratki odbitki z rahlim ohlapnim kodrom dajejo dostojen videz in to pričesko lahko nosite tudi na poroki.

Kratki lasje bolj ustrezajo tistim damam, ki imajo okrogel obraz. Kratki lasje dajejo njihovi osebnosti glamurozen videz.

Kratke pričeske za okrogle obraze za ženske 2013

Najbolj trendna in zelo pogosta letošnja frizura je kratka pixie frizura. Večini mladih najstnic je bila ta frizura všeč.

Kratki pixie odbitki za ženske 2012

Za poletje je kratka pixie frizura zelo enostavna za nošenje.

Za mlada dekleta so kratki azijski lasje različnih barvnih odtenkov trendnejši.

Azijske pričeske za dekleta s kratkimi lasmi

Charlize Theron, znana zvezdnica. Lani je popolnoma spremenila svoj videz in slog s kratko frizuro. V tej novi pričeski izgleda lepše.

Šiška je edinstvena pričeska za mlada dekleta. Njihovemu obrazu daje oster in trendovski videz. Šiška z različnimi barvnimi toni izgleda neverjetno in seksi.

Kratke blond ravne pričeske šiška

Frizura Bob je dobro znana pričeska, letos pa bob kroj nosi z veliko različicami in slogi. Nekatere dame nosijo bob frizuro z mrtvimi ravne dlake in z blond barvnim tonom, ki je videti lep in drugačen.

To je zelo edinstvena letošnja pričeska. To je zelo kratka frizura z veliko ali približno frizurami. Lasem daje neurejen videz. Mnogim mladim dekletom je všeč ta drugačna in edinstvena pričeska. Uporabljajo tudi to pričesko z drugačnim barvnim tonom ali tehnikami, da izgledajo bolj trendovsko.

About the author