20 najnovejših slik kratkih slojev las

Ne upoštevajte dolgih ključavnic, kratki večplastni odbitki so absolutno najbolj bleščeči vzorci letos! Ne glede na to, ali ste izbrali provokacijo bob, sramežljivost pixie cut ali karkoli sredi, kratke pričeske so se vrnili in razstrelili kot še nikoli doslej! Ni pomembno, če ste srednješolka ali zrela ženska, obstaja veliko laskavih odbitkov s plastmi, na katere lahko pogledate.

1. Kratkoplastna pričeska

Če imate poklic v podjetju ali na drugem delovnem mestu s strogimi predpisi glede oblačil, se že zavedate, da bi morale biti pričeske vedno čiste in na mestu. Med drugimi kratkimi večplastnimi odbitki v teh okoljih izstopa pikica. Prav tako je dostojno iskanje potencialnega srečanja zaposlenih!

Kratki večplastni lasje

2. Valovit slog kratkega sloja Bob

V primeru, da so vaši lasje naravnost ravni, bi morali izkoristiti takšno frizuro. Ne boste se morali dolgo pripravljati na izhod, saj bodo vaše ravne ključavnice brez nikogar brezhibno padle na svoje mesto!

Kratkoplastni Bob

3. Slojevita frizura Pogled od zadaj

Boj proti vseživljenjski bitki imeti fini lasje? Čutimo te in tvoje smo tudi okrevali! Ta vrsta pričeske je točno tisto, kar potrebujete, da vdihnete svoje tanke pramene nazaj. Predlagamo tudi funkcije za ustvarjanje zavajanja debeline. Kar zadeva zrele ženske, je to eden od kratkih slojev, ki jih nikoli ne smemo podcenjevati.

Slike kratkih slojev las

4. Frizura za kratke do srednje sloje 2019

Kaj pa, če bi se radi ostrigli, pa vendar niste pripravljeni tako na kratko? Na tej točki je kratek do srednji rez s plastmi v celoti. Sprednje plasti segajo od kratkih do dolgih in končajo v elegantni pričeski do ramen.

Kratkoplastni odbitki 2019

5. Kratkoplastno debelo ostriženo

Pomemben dejavnik, ki ga morate upoštevati pri izbiri nove pričeske, je oblika obraza. V primeru, da imate okrogel obraz, vam predpišemo dolg obrnjen bob. Uokviril bo vaš obraz in temu ustrezno dopolnil vaše lastnosti.

Kratkoplastni rez

6. Preveč kratka

Prekratka plast-6

7. Stranski sloji Šiška

Kratke plasti Šiška Cut-7

8. Debeli grobi lasje

Kratka plast debela frizura-8

9. Nasekani sloji Pixie

Kratek razdrobljen sloj-9

10. Shaggy Pixie Cut

Kratek kosmat sloj Cut-10

11.

Kratkoplastni rez-11

12.

Kratkoplastni rez-12

13.

Kratkoplastni rez-13

14.

Kratkoplastni rez-14

15.

Kratkoplastni rez-15

16.

Kratkoplastni rez-16

17.

Kratkoplastni izrez-17

18.

Kratkoplastni rez-18

19.

Kratkoplastni rez-19

20.

Kratkoplastni rez-20

About the author