2013 Novi kratki lasje

Kratki odbitki z trendovskimi in neverjetnimi novimi pričeskami so letos v trendu. Tukaj je nekaj neverjetnih in privlačnih novih priljubljenih stilov kratkih las. Morate jih opazovati, te pričeske so vam lahko v pomoč pri nošenju novega in trendovskega videza las v letu 2013.

Leta 2013 so kratki odbitki z neurejenimi pričeskami priljubljeni in izgledajo trendovsko. Blond barva las tudi toni izgledajo neverjetno s kratkimi in neurejenimi odbitki in pričeski dodajo več lepote.

Kratke grde pričeske za ženske

Azijska dekleta tudi radi nosijo nove in trendovske kratke odbitke s privlačnimi in neverjetnimi pričeskami. Na spodnji sliki je to azijsko dekle srčkano v poravnani in preprosti kratki frizuri.

Simpatične kratke azijske pričeske

Vsi dobro poznamo najbolj trendovsko in najbolj priljubljeno letošnjo pričesko. Šiške lahko nosi večina modnih, elegantnih in mladih deklet. Šiške so videti privlačne in vaši osebnosti dajejo nov neverjeten videz.

Kratki lasje z dolgimi stranskimi šiškami

Spikasta pričeska je zelo priljubljen tudi med modnimi mladimi dekleti. Zašiljeno pričesko lahko nosite samo s kratkimi lasmi. Poravnane dlake najbolje izgledajo s šiljasto frizuro.

Kratki šiški za ženske

Še ena nova in neverjetna letošnja pričeska je podrezana. Podrezane pričeske izgledajo kot valovita pričeska. Prenos je zelo enostaven in z njim je videti neverjetno in privlačno blond lasje barvni toni.

Podrezani valoviti lasje

Tukaj je primer enostavne nove in trendovske kratke letošnje frizure.

2013 Novi kratki lasje-1

Še ena edinstvena in privlačna pričeska mladega trendovskega dekleta. Tukaj na tej sliki bočna poza te frizure izgleda neverjetno in trendovsko.

2013 Novi kratki lasje-2

Ta gospa je v tej preprosti kratki frizuri z izravnanimi lasmi videti srčkana, spodobna in privlačna. Te preproste odbitke je enostavno nositi in rokovati.

2013 Novi kratki lasje-3

Tukaj je še ena edinstvena nova pričeska leta 2013. Ta prekratka frizura daje neurejen in trendovski videz.

2013 Novi kratki lasje-4

Odtenek blond barve las izgleda neverjetno in privlačno s kratkimi trendovskimi odbitki.

2013 Novi kratki lasje-5

2013 Novi kratki lasje-6

Vir

2013 Novi kratki lasje-7

Vir

2013 Novi kratki lasje-8

Vir

2013 Novi kratki lasje-9

Vir

2013 Novi kratki lasje-10

Vir

2013 Novi kratki lasje-11

Vir

2013 Novi kratki lasje-12

Vir

2013 Novi kratki lasje-13

Vir

2013 Novi kratki lasje-14

Vir

2013 Novi kratki lasje-15

Vir

About the author