2018 Neobvezni kratki odbitki

Leto 2018 je leto, ko bi se vsaka ženska rada preizkusila nove kratke pričeske. Zato smo sestavili seznam pričesk 2018, ki jih boste morda želeli preizkusiti. Če želite živahen razdrobljen učinek, razmislite o razcepljenih neravnih koncih z večplastno razsežnostjo. Najnovejši rezi se ponašajo s plastenjem, ki je prekinjeno z neprijetnim dotikom. Odsekani odbitki so narejeni na podlagi bobov, A-linijskih kosov in pixie kosov in dajejo popolnoma nov svež impresiven nov videz. Podobne teksture in črte, prepletene z izboljšavami sive barve, bodo ustvarile nov slog. Naše stališče je, da tega romana ne morete zamuditi briljantnih idej dobro inovativnega videza, ki vas bodo presenetile, kako neverjetno fantastični ste lahko v resnici kratka sekana frizura. Ko dodate občutek enostavnega vzdrževanja, je tako zaželeno, da ga poberete v vsakem letnem času.

1. Valoviti in razcepljeni kratki lasje

Če imate valovite lase in vedno iščete srčkane kratke pričeske, za katere je enostavno skrbeti, vam bo to zagotovo všeč. Ta čudovita pričeska, ki ima valovite in razcepljene stranice, vendar rahlo dolge šiške, ki običajno pokrivajo eno oko in eno uho, sta neverjetni. Občasno vas bo osvežil, saj ne boste potrebovali veliko časa, da ga popravite, samo prečistite prste in končano.

Nagnjeni kratki odbitki

2. Krissa Fowles kratka sekasta pričeska

Kratki lasje so velika prednost, prav tako dolgi lasje, in kot boste videli spodaj, imajo srednje dolgi lasje le malo možnosti za striženje. Ta frizura je oblikovana tako, da skozi lase nanesete serum za povečanje sijaja, zaradi česar bo sijajna.

Kratke sekane pričeske

3. Stransko razcepljeni kratki lasje

Ta pričeska je oblikovana tako, da vse plasti vaših las ležijo na eni strani ušes. Popolnoma pokriva eno uho, ne pa obraza. Imeti morate ektazično sponko za lase, da lahko odrežete nekaj las na zadnji strani glave, da se izognete, da bi se prevrnili na stran, ki je niste pokrili. preverite tukaj.

Odsekani kratki lasje

4. Odsekani kratki piksi lasje

Odsekani kratki lasje

5. Bob Cut

Kratki sekani odbitki

6. Tavi Gevinson

Sekani kratki odbitki-6

7. Kratki rdeči valoviti lasje

Odsekani kratki odbitki-7

Vir

8. Kratka ostrižena Bob frizura

Odsekani kratki odbitki-8

9. Dorit Kemsley

Kratki odbitki-9

10. Drska kratka frizura

Odsekani kratki odbitki-10

11. Pixie lasje iz platine

Odsekani kratki odbitki-11

12. Srednje kratki lasje

Odsekani kratki odbitki-12

13. Nasekane plasti

Odsekani kratki odbitki-13

14. Diplomske plasti

Odsekani kratki odbitki-14

15. Ledeno blond Bob

Odsekani kratki odbitki-15

About the author