23 Kratki blond lasje s šiškami

Če želite ostati elegantni in modni, se morate potruditi. Napor se lahko uresniči le s stalnimi poskusi. Vsak slog ne bi ustrezal vsem. Ljudje morajo skrbno premisliti o izbiri določenega sloga. Določiti morajo, kaj s tem slogom želijo pridobiti. Kot rečeno, obstajajo primeri, ko določen slog ustreza vsem. Eden takih stilov je šiška. Šiška daje privlačno pričesko. To je en dodatek, ki bi lahko naredil ne le vaše lase kul, ampak celoten obraz. Je vsestranski in podpira vse vrste las.

Šiška se izjemno dobro ujema s kratkimi lasmi. Ko so vaši lasje kratki, vedno globoko razmišljate o volumnu las. Toda šiška lahko pomaga pri poudarjanju glasnosti. Tudi pričeski doda stil. Obstaja veliko različnih vrst šiška, ki jih lahko poskusite.

Tupe šiške so že toliko let v trendu. Zaradi čudovitega videza, ki ga daje, nikoli ne izide iz mode. Naletimo na številne znane osebnosti, vrhunske modele in celo naše sorodnike, ki nosijo tupe šiške. V zadnjem času je prišlo tudi do velikega porasta lobov in bob in tope šiške pomagajo pričeskam dati več volumna. A lepota ne pride brez cene. Tupe šiške potrebujejo ustrezno nego in vzdrževanje. Če ste oseba, ki zjutraj ne želite porabiti časa za popravljanje šiška, se je temu treba izogniti. Tupe šiške se odlično ujemajo tudi z ravnimi lasmi srednje gostote. Tistim s tanko teksturo las tupi šiški ne bi ustrezali. Tisti, ki imajo okrogle obraze, se morajo izogibati tupim šiškam, saj zaradi tega postane vaš obraz širši. Tisti z ovalnim obrazom, kvadratnim obrazom itd. Lahko brez težav nosijo tupe šiške. Pomembno je tudi, da si šiška ne mažete, saj se olje na vašem čelu in ne opazi dobro, ko izgubite šiške.

Veliko je ljudi, ki pravijo, da se šiška ne ujema s finimi lasmi. Dejansko lahko šiška podpira vse vrste las. Samo izbira mora biti skrbno opravljena. S pravo izbiro šiška bodo vaši fini lasje videti izjemno ljubki. Mehke, pernate šiške izgledajo zelo dobro tistim z lepimi lasmi. Možna je tudi stranska šiška, ki je videti bolj trendovsko. Pomembno pa je, da ohranite dolžino paše oči, da dobite dober videz.

Vintage slogi se pogosto vrnejo v pravljico in nenadoma postanejo trend. Pogosto se to zgodi, ko pričeska čez nekaj časa izgine in se pozneje vrne z udarcem! (Ni namenjen igri besed). Ena takšnih pričesk, ki so v trendu, so grunge lasje. Grunge je neurejena pričeska z videzom zunaj postelje, ki daje zelo lep videz uporabniku. Neurejena pričeska s sprednjo oz stranske šiške je očiten zmagovalec sezone. Izgleda hladneje in trendovsko. Na spodnjih slikah lahko poskusite še veliko drugih šiška:

1-kratki blond lasje s šiškami

Kratki blond lasje s šiškami, blond lasje Bob Bob

2-tupe šiške

Tupe šiške, pričeske za lase Bob Bobs

3-fini lasje s šiškami

Fini lasje s šiškami, Bob Bobs Bangs Blondinka

4-blond lasje Grunge

Blond lasje Grunge, blond lasje Šiška Platinum

5-Srčkane šumeče šiške

Simpatične šumeče šiške, lasje kratke dlakave

6-

Šiška las Bob obraz

7-

Swift Hair Neck Grey

8-

Pixie blondinka dolge šiške

9-

Bob Blonde Bobs Angled

10-

Bob Side Bangs Fringe

11-

Bob Blonde Ash Ash

12-

Blondinka Bob Hair Balayage

13-

Lase kratke pixie šiške

14-

Šiška slojevito Taylor Swift

15-

Lasje Blondinka Kratka Pixie

16-

Bob kratki odbitki las

17-

Pixie Hair Short Hairtyles

18-

Blondinka Pixie Bob Ash

19-

Nasekane šiške Blondinka Platinum

20-

Bob Hairtyles s kratkimi lasmi

21-

Bob Bangs Blondinka Witherspoon

22-

Pixie Blonde Long Hairtyles

23-

Hair Hairtyles Cute Bob

About the author

Adblock
detector